Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nærvær og faglighed, tålmodighed og gak og gøjl - Vi søger pædagoger til FFO Lyngholm og miniuniverset

FFO Lyngholm ligger smukt placeret i Furesø kommune. Vi har egen sø og dejlige udearealer. Vi tilbyder 350 glade, aktive og sjove børn fordelt i 2 huse fra 0. til 3. klasse med masser af lyst til leg, sjov og ballade.  Hvis du drømmer om at være en del af en personalegruppe, der brænder for at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv, er det dig, vi leder efter.

Vi søger 2 pædagoger til miniuniverset og til FFO om eftermiddagen.

Vi arbejder tværfagligt, og alle pædagoger er en aktiv og ligeværdig del af skolen. For at mindske antallet af overgange i løbet af skolelivet, arbejder vi med en samlet indskoling for 0. og 1. klasse, som vi kalder miniuniverset. Det betyder sammenhæng i løbet af hele barnets dag, hvor børnene møder de samme voksne og børn både i skolen og i FFO. Det giver gode muligheder for værdifulde fællesskaber og differentiering på tværs af årgange. Vi arbejder med en tydelig struktur, hvor vi er fælles om udgangspunkt og mål.

Vi tilrettelægger vores aktiviteter efter børnenes interesser, årstiden og behov. Vi er åbne overfor gode ideer og er altid interesseret i, at vi sammen udvikler vores pædagogik og vores valg af aktiviteter. Derfor søger vi en pædagog med lyst og mod til at prøve nye tiltag, og som vil udfordre os på vores tankegang. Sammen bliver vi klogere.

Vores personalegruppe afspejler den mangfoldighed, vi arbejder i, og vi sætter pris på, at du byder ind med faglige udfordringer og perspektiver.

Vi forventer, at du står stærkt i din faglighed, at du har lyst til at være en stor og betydningsfuld del af skolen, og at du er engageret i at bevare vores FFO som et godt og attraktivt tilbud både for børn, forældre og dine kollegaer.

Som ansat på Lyngholm forventer vi, at du betragter forældrene som en ressource, er optaget af det hele barn med fokus på ressourcer og progression, har lyst til at lave holddeling for at stimulere alle børn på eget niveau og ikke mindst, at du har gode ideer, som du kan føre ud i livet.

Hvis ovenstående har vagt din interesse, og du har lyst til at arbejde mellem 32-37 timer om ugen med en arbejdstid, der ligger til kl. 17.00 og fredag til kl. 16.00, så ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig

Der er ansøgningsfrist d. 5-5 kl. 12.00, og vi afholder samtaler i uge 19
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte FFO leder Janne Larsen på mail jala@furesoe.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.