Nærværende dagplejere til Høje-Taastrup Kommune

Drømmer du om at blive dagplejer? Vil du være en del af en helt særlig livsstil med fokus på udvikling, nærvær og læringsmiljøer? Brænder du for at blive primus motor på at skabe udvikling hos børn, og samtidig indgå i et socialt og fagligt velfungerende dagplejefællesskab? Så bliv dagplejer i Høje-Taastrup Kommune.

Vi mangler 2-3 dagplejere, som er bosættende i Høje-Taastrup Kommune. Vi har nemlig børn, der savner dig – derfor har både du og dit hjem nu mulighed for at blive en vigtig del af børnenes liv.  

Du er måske uddannet pædagog, PAU eller har på anden vis tilegnet dig kompetencer til at blive dagplejer. Det vigtigste er, at du har et stort engagement, selvstændigt kan strukturere dagligdagen og evner at sætte gang i nye aktiviteter.

Som dagplejere sikrer vi en tryg hverdag med fokus på børnenes udvikling og læring
Sammen tager vi som dagplejere afsæt i, at rutiner og forudsigelighed er med til at skabe de bedste rammer for børn i alderen 0-3 år. Du bliver børnenes nærmeste omsorgsperson. Det er både dit hjem og nærvær, der danner rammen for dine 4 kommende dagplejebørns læring og trivsel. Du skal samtidig opbygge et professionelt og tæt forældresamarbejde, som er med til at sikre en tryg hverdag for alle.

I hverdagen har du stor frihed til at tilrettelægge børnenes dag, hvor du selvfølgelig tager hensyn til din børnegruppe. I går en tur i skoven sammen med en dagplejerkollega, læser højt eller leger i haven. Du er en energisk og sprudlende voksen, der understøtter børnenes udvikling gennem leg.

Du er løsningsorienteret og formår at skabe stabilitet og ro
Du er glad, udadvendt og ser muligheder frem for begrænsninger. Du har benene solidt plantet på jorden og er ikke sådan lige til at slå ud ad kurs. Du bliver i den professionelle rolle og skaber ro - selv når du bliver presset.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • Har erfaring med at arbejde med børn.
  • Kan formulere dig tydeligt og understøtte børnenes sproglige udvikling.
  • Kan arbejde selvstændigt og er god til relationsdannelse.
  • Reflekterer over egen praksis og har lyst til at udvikle dig (kurser tilbydes).
  • Vil uddannes i ICDP.
  • Kan skelne mellem privatliv og arbejdsliv.
Et dagplejefællesskabet med en velfungerende sparringskultur
Vi er 16 dagplejere, som arbejder i eget hjem og tre gæstedagplejere, der er i dagplejerhuset. Vi er mødestabile, har en høj arbejdsmoral og er bevidste om, at vi er en vigtig del af dagplejebørnene og forældrenes liv. Du bliver en del af et fællesskab, der har en bramfri omgangstone og omsorg for hinanden. Vi giver plads til hinanden, byder alle ind i vores ligeværdige samarbejde og ser forskellighed som en styrke.  
Du og børnene mødes én gang om ugen med 4-5 andre dagplejere og to dagplejepædagoger i dagplejerhuset. Sammen fokuserer vi blandt andet på leg og bevægelse som pædagogiske aktiviteter. Vi arbejder samtidig målrettet mod at realisere den pædagogiske udviklingsrejse i Høje-Taastrup Kommune. 8-10 gang om året får du pædagogisk besøg af dagplejerpædagogerne eller den pædagogiske leder i dit hjem. Du vil opleve en god sparringskultur, hvor vi vender dagligdagens problematikker.

Ansøgningsfristen er søndag den 24. januar 2021
Vi forventer at holde samtaler i uge 4.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk.


Yderligere information
Tiltrædelse er pr. 1. marts 2021 – men vi er fleksible ift. opstartsdato.

Du og dit hjem skal være til rådighed mellem 6.30 til 17.00 - i alt 48 timer om ugen efter behov. Dit hjem skal godkendes af pædagogisk leder Tine, og dagplejepædagogerne. Din bolig skal være let tilgængelig - det kan være hus, rækkehus eller lejlighed i stueplan. Der skal være plads til barnevogn med sovende børn udenfor.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Nysgerrig? Så spørg endelig!
Du har sikkert en masse spørgsmål, og dem vil vi meget gerne besvare. Du kan ringe til pædagogisk leder Tine Madsen på 29999044. Du kan også læse mere på kommunens hjemmeside.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.