Nærværende og dygtig distriktsleder til VD2 i hjemmeplejen


Om jobbet

Da en af vores dygtige distriktsledere i hjemmeplejen har valgt at gå på efterløn, glæder vi os derfor til at byde velkommen til en ny dygtig distriktsleder, som brænder for at gøre en forskel i en afvekslende hverdag.

Vil du sætte dit fingeraftryk på en ny og udviklende måde at arbejde med hjemmepleje, hvor respekten for borgeren er i højsædet, og hvor du får medarbejderne til at blomstre? Så har du muligheden i hjemmeplejedistrikt VD2 i Vejle.

I Senior i Vejle Kommune arbejder vi målrettet med skabelse af en værdifuld hverdag for såvel borgere som medarbejdere. Det gør vi ved at samarbejde, tænke nyt og prioritere den nære og praksisnære ledelse. Vi ved, at medarbejdere i trivsel skaber den største værdi for borgerne, derfor prioriterer vi nærværende og relationsskabende ledelse. Vi tror på opgaveløsning og arbejdsplanlægning bedst findes i fællesskab.

Din vigtigste opgave er personaleledelse, hvor du ser og løfter både individ og gruppe til glæde for borgerne.

Personalet er tværfagligt sammensat, hvor vi i det tværfaglige samarbejde vægter faglighed og kvalitet i opgaverne vi løser. Sammen kan vi gøre en forskel for borgeren. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, hvor vi hjælper borgerne med det, der er mest værdifuldt i hverdagen – hver dag. Det er en tilgang, vi tager seriøst, og vi har derfor i distriktet brug for dig til at udføre god og nærværende ledelse.
Vi italesætter og fejrer hverdagens succes´er – også de små smitsomme. Vi spiller hinanden gode, og der er stor fokus på ledelsesværdierne ”Ledelse med vilje” og ”Ansat med vilje” 

Tiltrædelse snarest muligt.

Som distriktsleder vil dine opgaver være mangeartede og omfatter bl.a.:

  • At skabe en tydelig ramme og retning for, hvordan vi ønsker at møde og samarbejde med mennesker/borgere, der har eller får brug for hjælp.
  • At skabe en dialog- og værdibaseret kultur, hvor vi går i dialog med hinanden om, hvilke aftryk vi hver især ønsker at sætte.
  • Du er god til at definere og skabe følgeskab om mål og retning, hvor du giver frihed til at arbejde med de delegerede opgaver, og er tilgængelig med vejledning og sparring.
  • At vi er sammen om at løse opgaverne omkring de mennesker vi hjælper, og at det vi gør, virker efter hensigten - skabe sammenhængskraft i personalegruppen
  • At understøtte og styrke det tværfaglige samarbejde i distriktet og at sætte ’holdet’ ud fra borgerens behov og livssituation
  • Være ansvarlig for drift og økonomi i hjemmeplejedistriktet
  • At styrke borgerindsatsen ved at sikre trivsel blandt medarbejderne, også ved at finde nye løsninger og muligheder til glæde for både borgere, pårørende og medarbejdere
  • At skabe og indgå i samarbejdsmuligheder på tværs, som gavner borgerne.
Læs funktionsbeskrivelse for distriktsleder i Senior, Vejle Kommune

Om dig

Din faglige baggrund er ikke det vigtigste, så længe du via din sundhedsfaglige uddannelse og flerårige erfaring kan yde faglig sparring og retning for medarbejderne. Det er en fordel, hvis du har både ledelseserfaring og ledelsesuddannelse, men du kan også være ledelsestalent på vej mod din første lederstilling.

Hvem du er som person, er derimod vigtigt for os. Du brænder for udvikling af hjemmeplejen, og er udviklingsorienteret på en måde, hvor den rehabiliterende tilgang bliver en naturlig del af din daglige drift. Du formår at omsætte faglighed og kvalitet til konkrete hverdagshandlinger både for dig selv og for medarbejderne - giver feedback og anerkendelse af de fælles resultater.

Vi tilbyder dig

En spændende lederstilling, hvor du i høj grad kommer til at få indflydelse på andre menneskers liv – både borgernes og medarbejdernes. Samtidig får du stor frihed til at udføre værdibaseret ledelse, hvor du med en positiv og åben tilgang til det daglige arbejde, forstår at være rollemodel, således dine idéer og kompetencer kan udfoldes og bringes i spil.

I distriktet er der i alt ca. 100 medarbejdere og tilknyttet ca. 600 borgere. Den 1. oktober 2020 blev distriktet delt op i tre tværfaglige teams med henblik på styrkelse af ledelseskraften, det vil sige der i stedet for én fælles distriktsleder fremover er 3 ligestillede ledere, ledelsesspændet bliver mindre, og ledelsen kommer dermed tættere på den enkelte medarbejder. På den måde vil den enkelte medarbejder i det daglige opleve en leder, der er mere tilstedeværende, og som kan støtte medarbejderne i de daglige opgaver.
Alle tre teams har samme adresse, på adressen har hvert team og distriktsleder egne lokaler.

Vi tilbyder dig en lederstilling, hvor du får engagerede og dygtige medarbejdere, som står sammen på tværs af fagligheder og har fokus på at skabe størst mulig værdi for borgerne.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår vil ske i henhold til aftale med forhandlingsberettiget organisation og lokal løn.

Yderligere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte områdeleder Diane Amstrup på 20 80 12 05.

Straffeattest

Vi indhenter offentlig straffeattest med samtykke ved ansættelse i Senior.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest den 7. marts 2021.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 19. marts 2021.
Kandidater indkaldt til samtale vil blive tilbudt en test før samtalen.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.