Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nærværende og struktureret teamkoordinator til Kastanjehusene - et plejehjem med en meningsfuld hverdag for både borgere og medarbejdere

Bliver du motiveret af at have indflydelse på beslutninger? Forstår du vigtigheden i et godt samarbejde på tværs af borgere, kollegaer og ledere? Og arbejder du struktureret med dine opgaver, så teamets ressourcer anvendes optimalt? Så er det dig, vi har brug for som teamkoordinator.

Du skal søge stillingen, hvis du:

 • er mester i at strukturere dine opgaver, så du evner at fordele og prioritere teamets ressourcer
 • trives med både at være på gulvet, og der hvor beslutningerne tages
 • sætter en ære i at skabe givende relationer med en synlig, tilgængelig og nærværende tilgang overfor både beboere, pårørende og kollegaer
 • er en rollemodel, som går foran med en åben, anerkendende og ærlig dialog
 • tager dit arbejde alvorligt, besværligheder let og ser livet fra den lyse side
 • medvirker til en konstruktiv feedbackkultur
 • ved hvad der skal til for, at vi er en arbejdsplads med god trivsel. Vi har gode resultater med vores trivselsundersøgelser, og sådan skal det fortsat være
 • har erfaring med dokumentation – gerne i CURA
 • har en baggrund som sygeplejerske eller SOSU-assistent

Hvis du bliver vores næste kollega, får du:

 • En arbejdsplads, hvor vi skaber en meningsfuld og positiv hverdag for vores beboere. Lige nu er vi, blandt andet, særligt optaget af måltiderne og hverdagslivet med fokus på både den enkelte og fællesskabet.

Fagligt er vi optagede af at styrke os som en afdeling, hvor kvalitet i arbejdet, tværfagligt samarbejde, selvstændige ansvarsområder og mulighed for uddannelse og udvikling er i højsædet.
Vi kan derfor tilbyde:

 • mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, idet vi løbende tilpasser teamkoordinatorrollen til dine kompetencer og interesser. Vi investerer i dig, når du investerer i os
 • en rolle i et tværfagligt team, hvor dit bidrag er vigtigt
 • en nærværende leder, som har en åben dør og står klar til at sparre med dig
 • indflydelse på dine arbejdstider

Anja Vittarp, teamkoordinator i D-huset i Kastanjehusene fortæller:

"Som teamkoordinator er jeg højre hånd og sparringspartner for vores afdelingsleder samtidig med, at jeg er kollega med mine kolleger. Jobbet som teamkoordinator har givet mig et indblik i, hvordan hele organisationen fungerer. Det betyder både, at jeg forstår baggrunden for beslutningerne og at jeg har mulighed for at påvirke dem, ved at spille ind med min erfaring fra gulvet. Samtidig giver jobbet mig mulighed for at arbejde med kvalitet, udvikling og kvalitetssikring og at være faglig sparringspartner for mine kolleger på tværs af Kastanjehusene."  

Har vi mon fanget din interesse?
Det håber vi, men vil du gerne høre lidt mere om, hvem vi er, så er du altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Nana Batista på 4014 8930. 
Vi håber du har besluttet dig for at sende os en ansøgning sammen med dit CV, og ser frem til at modtage begge dele.

Ansættelsesvilkår
Startdato for jobbet er den 1. oktober 2020 eller efter aftale. Stillingen er et barselsvikariat med et timeantal på 37 timer ugentligt. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Lidt mere om Kastanjehusene
Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, bestående af tre afdelinger med ca. 30 beboere i hver. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København.
Du kan også læse lidt mere om os på https://boligertilaeldre.kk.dk/plejehjem/kastanjehusene 
Hvis du også vil have et indblik i, hvordan vores hverdag i Sundhed og Omsorg i Københavns Kommune ser ud, er du velkommen til at kigge her.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 23. september 2020
Vi holder samtaler i uge 39/40.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.