Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nærværende og tydelig lærer til heldagsskoletilbud Øtoften på Sengeløse Skole

Du trives med at have stor indflydelse på dit daglige arbejde og du er interesseret i det enkelte barns udvikling, har øje for og kan støtte selv små fremskridt - både fagligt og socialt. Du har humor og kan lide et godt grin med både elever og kollegaer. Er det jobbet for dig? Så læs videre her.

Øtoften er Høje-Taastrups kommunes heldagsskoletilbud. Da en af vores kollegaer efter mange år på Øtoften har valgt at gå på pension, mangler vi en lærer, der sammen med os brænder for at sikre vores børn de bedste muligheder for faglig og personlig læring. Vi har et godt og stærkt samarbejde, der er præget af lyst til at give hinanden plads og respekt for forskellighed, samtidig med at vi arbejder indenfor de fælles værdier vi har på skolen.

En af vores kollegaer har efter mange år på Øtoften valgt at gå på pension.

Vi har brug for dig som:

  • Er uddannet lærer
  • Evt. har erfaring fra lignende stilling
  • Er tydelig i din kommunikation
  • Er personlig robust
  • Brænder for at arbejde med udsatte børn

Vi fokuserer på arbejdet med dansk og matematik, men derudover ser vi gerne, at du kan byde ind med kreativitet, bevægelse, musik eller lign.  Måske kan du gøre os klogere på hvad vi mangler?

I det daglige arbejder du meget tæt sammen med en erfaren kollega og en pædagog i forhold til en gruppe på 6 elever. Vi arbejder helhedsorienteret og fælles pædagogisk refleksion er en naturlig del af hverdagen. Vi har desuden et tæt samarbejde med PPR.

Vores hverdag
Du bliver en del af Øtoften, som er Høje-Taastrup kommunes heldagsskoletilbud. Vi er 30 elever og 14 ansatte. Vi er et velfungerende tilbud til en gruppe elever, der ikke trives i folkeskolen. Eleverne på skolen er normalt begavede børn, der har sociale og følelsesmæssige udfordringer, som gør, at de ikke kan rummes i den almindelige folkeskole. Øtoften er beliggende på Sengeløse Skole, og fungerer i hverdagen som en særskilt enhed.

Du har høj grad af indflydelse på dagligdagen, men ud over undervisningen forventes der fælles planlægning to eftermiddage om ugen og deltagelse i månedlige personalemøder ligesom der er fælles supervision en gang om måneden.


Ansøgningsfrist 3 Juni 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler uge 24

Du er mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Finn Andersen tlf. 43352400 eller mobil 30620752 for mere information eller for at aftale besøg på skolen.

Du kan også læse mere om afd. Øtoften på Sengeløse Skoles hjemmeside.

Yderligere oplysninger
Stillingen er 37 timer om ugen. Tiltrædelse 01.08.2020

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser sendes elektronisk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.