Gem job

Næstkommanderende/deling ved EOD- og Searchkompagniet i Skive

Har du lyst til at gøre en forskel for vores soldater og kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for deres uddannelse til ingeniørsoldater?

Hvis du samtidigt befinder dig godt med at arbejde selvstændigt med brede rammer, og præge delingen til at tænke fremad og i helheder. Så er jobbet som næstkommanderende deling ved EOD- og Searchkompagniet noget for dig.


Om os

EOD- & Searchkompagniet ved Ingeniørregimentet i Skive består af en kommandodeling og tre EOD-delinger.

Vores enheder indsættes operativt skarpt både i ind- og udland, og vi har et stort netværk og koordinationsbehov med enheder og aktører på tværs af værn og myndigheder, militært såvel som civilt.

Vi støtter beredskabsopgaver nationalt og internationalt, herunder det nationale ammunitionsrydningsberedskab, som yder almindelig og særlig hjælp til politiet.

Vores daglige opgaver spænder vidt, fra uddannelse og opstilling af bidrag til internationale operationer, til bl.a. støtte til politimyndigheder og andre opgaver i såvel civilt som militært regi.

Kompagniets enheder gennemgår lange og højt specialiserede uddannelser med fokus på udvikling af personellets håndværk, samt evnen til indsættelse i højtrusselsmiljøer – både nationalt og internationalt.

Enhederne er ofte af sted på uddannelse eller øvelser i udlandet, og vi stiller høje krav til os selv, både kompagniledelsen, instruktørpuljen og personellet, for at kunne navigere i den komplekse uddannelse, administration og logistik der følger med opgaverne.

Vi anerkender den høje grad af indflydelse og selvstændighed, der ligger hos vores specialister på alle niveauer. Vi ved hvad der kræves, for at den enkelte kan udøve sin ekspertise og samtidig udvikle sig i rammen af opgaverne.

Vi udviser stor tillid til hinanden, og vi er afhængige af at hver funktion udfylder sin rolle.

Kompagniets medarbejdere har en stor professionel stolthed og ansvarsfølelse, og der hersker en udpræget flad struktur, hvor der er meget kort fra yngste mand til ældste erfarne specialist.


Om stillingen

Du vil som næstkommanderende deling have ansvaret for den daglige administration og vedligeholdelse af delingens våben, køretøjer, materiel og forsyninger.

I felten vil du forestå delingens indrykning og ophold i beredskabsområder, føre køretøjskommandoer, samt forestå den logistiske tjeneste.

Du skal forvente at fungere som faglærer og/eller instruktør i et eller flere fag, hvor du vil have ansvaret for planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelse herunder også øvelser og feltdage generelt.


Om dig

Du er enten oversergent eller en erfaren sergent og har gerne nogle års erfaring som gruppefører i en deling – gerne i SRS.

Du er omstillingsparat og kan træffe beslutninger med kort varsel og føler det naturligt, at bidrage aktivt til det sociale liv, som er en vigtig del af en travl hverdag, samtidig med at du er forudseende og har gode planlægningsevner.

Du holder et højt fagligt niveau i opgaveopløsningen og søger aktivt at styrke og udvikle din og andres faglighed.

Du udviser holdning og selvdisciplin ved hele tiden at forsøge at gøre dig bedre inden for egen funktion, samt ved at søge viden og indsigt om opgaver, der vil kunne indvirke på dine egne, delingens eller kompagniets kommende opgaver.

Du har lederpotentiale og har evnen til at lede og føre mellemledere, samt vejlede delingsføreren i sit virke.

Det forventes at du har følgende grundlæggende kompetencer, hvis dette ikke er tilfældet, skal du være indforstået med at der vil blive indgået aftale om erhvervelse af disse:

- IGR 201, Føringsuddannelse I for ML ved IGR.
- TRR 1451, Køreassistentuddannelse.
- FAGLÆ, Faglærerkursus alment Hæren.
- SKYLE-II, Skydelederkursus 2.
- IGR 204, Føringsuddannelse II for ML ved IGR.

Du er i besiddelse af kørekort B, gerne C, C/E.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skive.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef Premiereløjtnant Bjørn Nor Christiansen på telefon 72 82 85 02 eller kompagnibefalingsmand Søren Mørup Asp Feddern 72 82 85 05.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Karsten Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-BA-BS247@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 26. september 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Ingeniørkasernen i Skive, en af landets største kaserner.
Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder indenfor de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.
Regimentet består af et garnisonsstøtteelement, tre professionelle bataljoner og en reservestruktur. Regimentet uddanner årligt knap 600 værnepligtige i regi af Hærens Basisuddannelse (HBU) og kursister fra alle våbenarter og værn.
Regimentet har også enheder på Pionergården på Vestamager, hvor dele af Ammunitionsrydningscenteret holder til.
Ingeniørkasernen huser også Prinsens Musikkorps, Hjemmeværnets Landsdelsregion Vest, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland samt Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Midt- og Vestjylland. Derudover er der også elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. Driftsområde Skive under Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse, Forsyningscenter Skive under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Garnisons- og Specialværkstedet, begge under Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Med op til ca. 1.500 medarbejdere, når vi er flest og inkl. værnepligtigt personel og elever, er Ingeniørkasernen byens absolut største arbejdsplads. Garnisonen tilbyder dermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Næstkommanderende forsyningssektion 3. Panseringeniørkompagni i Skive

Skive Kaserne

Skive
Har du en interesse og flair for det logistiske område eller lysten til at lære? Har du sans for detaljen og kan tænke i helheder? Så er du den vi gerne vil ansætte til vores forsyningssektion i 3. Panseringeniørkompagni! Om os 3. Panseringeniørkomp...
Indrykket:30. august 2021

Logistikbefalingsmand til S4 ved Ingeniørregimentet i Skive

Skive Kaserne

Skive
Brænder du for logistik, er du god til at samarbejde og skabe netværk, så har du mulighed for at søge stillingen som logistikbefalingsmand S4, Ingeniørregimentet. Om os S4 er en nyoprettet sektion ved Ingeniørregimentet, hvormed sektion sektionen sk...
Indrykket:10. september 2021

Næstkommanderende deling 1. Panseringeniørkompagni I skive

Skive Kaserne

Skive
Kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for vores soldaters uddannelse til kampingeniør. Hvis du samtidigt befinder dig godt med, at arbejde med frihed under ansvar, så er stillingen som næstkommanderende deling måske noget for dig. Om ...
Indrykket:10. september 2021

Kompagnibefalingsmand til HRU-kompagniet 2. EODBTN i Skive

Skive Kaserne

Skive
Har du lyst til at gøre en forskel for vores soldater og kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for deres uddannelse til ingeniørsoldater. Om os HRU kompagniet ved Ingeniørregimentet i Skive består af en kommandodeling, to HRU delinger...
Indrykket:15. september 2021

Seniorsergent til Ammunitionsrydningscenter Sjælland ved 2 EODBTN

Skive Kaserne

Skive
Er du en moden og erfaren Seniorsergent med teknisk forståelse og har du endvidere gode menneskelige kompetencer, kombineret med fysisk og mentalt overskud. Har du lyst til at arbejde i en operativ enhed der kendetegnes ved en høj grad af specialise...
Indrykket:22. september 2021

Næstkommanderende/deling ved EOD- og Searchkompagniet i Skive

Har du lyst til at gøre en forskel for vores soldater og kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for deres uddannelse til ingeniørsoldater?

Hvis du samtidigt befinder dig godt med at arbejde selvstændigt med brede rammer, og præge delingen til at tænke fremad og i helheder. Så er jobbet som næstkommanderende deling ved EOD- og Searchkompagniet noget for dig.


Om os

EOD- & Searchkompagniet ved Ingeniørregimentet i Skive består af en kommandodeling og tre EOD-delinger.

Vores enheder indsættes operativt skarpt både i ind- og udland, og vi har et stort netværk og koordinationsbehov med enheder og aktører på tværs af værn og myndigheder, militært såvel som civilt.

Vi støtter beredskabsopgaver nationalt og internationalt, herunder det nationale ammunitionsrydningsberedskab, som yder almindelig og særlig hjælp til politiet.

Vores daglige opgaver spænder vidt, fra uddannelse og opstilling af bidrag til internationale operationer, til bl.a. støtte til politimyndigheder og andre opgaver i såvel civilt som militært regi.

Kompagniets enheder gennemgår lange og højt specialiserede uddannelser med fokus på udvikling af personellets håndværk, samt evnen til indsættelse i højtrusselsmiljøer – både nationalt og internationalt.

Enhederne er ofte af sted på uddannelse eller øvelser i udlandet, og vi stiller høje krav til os selv, både kompagniledelsen, instruktørpuljen og personellet, for at kunne navigere i den komplekse uddannelse, administration og logistik der følger med opgaverne.

Vi anerkender den høje grad af indflydelse og selvstændighed, der ligger hos vores specialister på alle niveauer. Vi ved hvad der kræves, for at den enkelte kan udøve sin ekspertise og samtidig udvikle sig i rammen af opgaverne.

Vi udviser stor tillid til hinanden, og vi er afhængige af at hver funktion udfylder sin rolle.

Kompagniets medarbejdere har en stor professionel stolthed og ansvarsfølelse, og der hersker en udpræget flad struktur, hvor der er meget kort fra yngste mand til ældste erfarne specialist.


Om stillingen

Du vil som næstkommanderende deling have ansvaret for den daglige administration og vedligeholdelse af delingens våben, køretøjer, materiel og forsyninger.

I felten vil du forestå delingens indrykning og ophold i beredskabsområder, føre køretøjskommandoer, samt forestå den logistiske tjeneste.

Du skal forvente at fungere som faglærer og/eller instruktør i et eller flere fag, hvor du vil have ansvaret for planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelse herunder også øvelser og feltdage generelt.


Om dig

Du er enten oversergent eller en erfaren sergent og har gerne nogle års erfaring som gruppefører i en deling – gerne i SRS.

Du er omstillingsparat og kan træffe beslutninger med kort varsel og føler det naturligt, at bidrage aktivt til det sociale liv, som er en vigtig del af en travl hverdag, samtidig med at du er forudseende og har gode planlægningsevner.

Du holder et højt fagligt niveau i opgaveopløsningen og søger aktivt at styrke og udvikle din og andres faglighed.

Du udviser holdning og selvdisciplin ved hele tiden at forsøge at gøre dig bedre inden for egen funktion, samt ved at søge viden og indsigt om opgaver, der vil kunne indvirke på dine egne, delingens eller kompagniets kommende opgaver.

Du har lederpotentiale og har evnen til at lede og føre mellemledere, samt vejlede delingsføreren i sit virke.

Det forventes at du har følgende grundlæggende kompetencer, hvis dette ikke er tilfældet, skal du være indforstået med at der vil blive indgået aftale om erhvervelse af disse:

- IGR 201, Føringsuddannelse I for ML ved IGR.
- TRR 1451, Køreassistentuddannelse.
- FAGLÆ, Faglærerkursus alment Hæren.
- SKYLE-II, Skydelederkursus 2.
- IGR 204, Føringsuddannelse II for ML ved IGR.

Du er i besiddelse af kørekort B, gerne C, C/E.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skive.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef Premiereløjtnant Bjørn Nor Christiansen på telefon 72 82 85 02 eller kompagnibefalingsmand Søren Mørup Asp Feddern 72 82 85 05.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Karsten Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-BA-BS247@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 26. september 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Ingeniørkasernen i Skive, en af landets største kaserner.
Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder indenfor de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.
Regimentet består af et garnisonsstøtteelement, tre professionelle bataljoner og en reservestruktur. Regimentet uddanner årligt knap 600 værnepligtige i regi af Hærens Basisuddannelse (HBU) og kursister fra alle våbenarter og værn.
Regimentet har også enheder på Pionergården på Vestamager, hvor dele af Ammunitionsrydningscenteret holder til.
Ingeniørkasernen huser også Prinsens Musikkorps, Hjemmeværnets Landsdelsregion Vest, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland samt Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Midt- og Vestjylland. Derudover er der også elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. Driftsområde Skive under Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse, Forsyningscenter Skive under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Garnisons- og Specialværkstedet, begge under Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Med op til ca. 1.500 medarbejdere, når vi er flest og inkl. værnepligtigt personel og elever, er Ingeniørkasernen byens absolut største arbejdsplads. Garnisonen tilbyder dermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Næstkommanderende forsyningssektion 3. Panseringeniørkompagni i Skive

Skive Kaserne

Skive
Har du en interesse og flair for det logistiske område eller lysten til at lære? Har du sans for detaljen og kan tænke i helheder? Så er du den vi gerne vil ansætte til vores forsyningssektion i 3. Panseringeniørkompagni! Om os 3. Panseringeniørkomp...
Indrykket:30. august 2021

Logistikbefalingsmand til S4 ved Ingeniørregimentet i Skive

Skive Kaserne

Skive
Brænder du for logistik, er du god til at samarbejde og skabe netværk, så har du mulighed for at søge stillingen som logistikbefalingsmand S4, Ingeniørregimentet. Om os S4 er en nyoprettet sektion ved Ingeniørregimentet, hvormed sektion sektionen sk...
Indrykket:10. september 2021

Næstkommanderende deling 1. Panseringeniørkompagni I skive

Skive Kaserne

Skive
Kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for vores soldaters uddannelse til kampingeniør. Hvis du samtidigt befinder dig godt med, at arbejde med frihed under ansvar, så er stillingen som næstkommanderende deling måske noget for dig. Om ...
Indrykket:10. september 2021

Kompagnibefalingsmand til HRU-kompagniet 2. EODBTN i Skive

Skive Kaserne

Skive
Har du lyst til at gøre en forskel for vores soldater og kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for deres uddannelse til ingeniørsoldater. Om os HRU kompagniet ved Ingeniørregimentet i Skive består af en kommandodeling, to HRU delinger...
Indrykket:15. september 2021

Seniorsergent til Ammunitionsrydningscenter Sjælland ved 2 EODBTN

Skive Kaserne

Skive
Er du en moden og erfaren Seniorsergent med teknisk forståelse og har du endvidere gode menneskelige kompetencer, kombineret med fysisk og mentalt overskud. Har du lyst til at arbejde i en operativ enhed der kendetegnes ved en høj grad af specialise...
Indrykket:22. september 2021