Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nævnenes Hus i Viborg søger engagerede jurister

Vil du være en del af en særlig indsats for at behandle klagesager vedrørende projekter om vedvarende energi? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt. Så skal du søge en af stillingerne som jurist i Nævnenes Hus

Nævnenes Hus er en styrelse under Erhvervsministeriet, som leverer sekretariatsbistand til en række uafhængige domstolslignende nævn. Med vores ønske om at være Europas bedste klagesagsmyndighed er der fokus på at yde professionel og effektiv juridisk sekretariatsbistand samt at vores omgivelser oplever en åben og tilgængelig kultur. Husets ca. 200 medarbejdere bidrager aktivt til, at Nævnenes Hus opleves som en god arbejdsplads i Viborg.

Som jurist i Nævnenes Hus vil du blive en del af et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for at udvikle skarpe juridiske kompetencer og få mulighed for at specialisere dig, ligesom der naturligvis også vil være rig mulighed for at rokere internt i Nævnenes Hus, hvis du ønsker nye udfordringer.

Vi søger et antal jurister til:

 • Sekretariatsbetjening af Miljø- og Fødevareklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget indenfor natur- og miljøbeskyttelsesloven, herunder primært med VVM-bekendtgørelsen, men også miljøvurderingsloven, vandløbslovgivning, marine- og søområder, strandbeskyttelseslinjer og museumsloven.
 • Sekretariatsbetjening af Planklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget med planloven, herunder lokalplan- og landzoneområdet.
 • Sekretariatsbetjening af Energiklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget med Sekretariatsbetjening af Energiklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget med en bred vifte af sager indenfor det energiretlige område.
Dine opgaver
Alt efter hvor du bliver placeret, vil du indgå i et område, der forbereder sager til et eller flere nævn. Du får ansvaret for at udarbejde udkast til afgørelser og forelæggelse af disse. Du vil også blive inddraget i løsningen af generelle juridiske spørgsmål, som vedrører driften af husets og nævnets virksomhed. Nævnenes Hus har store ambitioner om at skrive afgørelser i høj kvalitet og være effektive i vores sagsbehandling. Vi forventer derfor, at du sætter en ære i at træffe afgørelser på et fagligt højt niveau og samtidig nå målene for sagsbehandlingstider. Som led i klagesagsbehandlingen skal du også varetage kontakten med nævnets eksterne interessenter: Borgere, kommuner, virksomheder og advokater m.fl.

Din profil
Du er uddannet cand. jur./cand.merc.jur. med gode karakterer, og du;

 • har et højt fagligt ambitionsniveau.
 • har interesse for offentlig ret, herunder forvaltningsret.
 • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.
 • er god til at analysere komplicerede sager og har blik for detaljer.
 • arbejder struktureret, kan bevare overblikket og træffer de rigtige beslutninger.
 • samarbejder godt med både kolleger og eksterne samarbejdspartnere.
Om dig
Du passer perfekt til stillingen, hvis;

 • du er effektiv og har faglig stolthed.
 • du er i besiddelse af gode samarbejdsevner.
 • du er omstillingsparat, robust og har et stort ønske om at udvikle dine juridiske kompetencer.
 • du er interesseret i at bidrage til udviklingen af det faglige og sociale miljø.
 • du er indstillet på aktivt at dele viden.
Ansøgning
Søg stillingen på nævneneshus.dk senest den 16. februar 2020 kl. 23.59.

Ansættelse
Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Miljø og Natur Susanne Kirkegaard Brodersen på tlf. 72 40 57 57 eller kontorchef for Plan og Energi Christian Højgaard på tlf. 72 40 58 71. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-rekrutteringspartner Abigael Kingsley Buah på tlf. 91 33 71 92.

Nævnenes Hus - Lige ret for alle
Nævnenes Hus er en styrelse placeret centralt i Viborg. I Nævnenes Hus samarbejder jurister, teknikere og sekretærer om at understøtte én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. Vi arbejder for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden..

Læs mere om Nævnenes Hus på www.naevneneshus.dk.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.