Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Natsygeplejerske til Lunge- og Infektionsmedicinsk Afsnit B7/B8 på Nordsjællands Hospital Frederikssund

Sygeplejerske til fast nattevagt eller nat/dag

Hvem er vi?
Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling (LIA) på Nordsjællands Hospital (NOH) består af 3 sengeafsnit, 2 på Hillerød og 1 på Frederikssund, en fremskudt modtagelse i Hillerød og et stort ambulatorie fordelt på 3 matrikler.

På Frederikssund varetager vi både lungemedicinske og infektionsmedicinske patienter på samme afsnit og har plads til 18. Vi har en særlig palliativ funktion for vores KOL-patienter, hvor de kan indlægges i et planlagt forløb til lindring og justering af behandling.

Patientforløbene varierer i længde og kompleksitet og vores patienter spænder fra den selvhjulpne pneumonipatient til den multimorbide lungemedicinske patient med f.eks. lungecancer, KOL i exa, pleuraexudat osv. Hos os kan du udvikle din sygepleje og få erfaringer med både den akutte, den brede og den specialespecifikke sygepleje.

Erfarings- og aldersmæssigt er vi en god blanding af unge og ”gamle” sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, både gennem tværfagligt samarbejde, en god spørgekultur, hvor der ikke findes ”dumme spørgsmål” og gennem det gode kollegaskab. Vi griner meget sammen og vægter at vi mødes til kaffe om formiddagen og at vi alle spiser frokost sammen – også når der er travlt.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder dig grundig introduktion og oplæring samt specialekursus i enten lungemedicin eller infektionsmedicin. I løbet af 3 år vil du i alt få tildelt tillæg som samlet set giver dig 30.000 kr. mere om året oveni basislønnen (på fuld tid).

Hos os går fællesskab, faglighed og forløb hånd i hånd. Det vil sige, at vi vedvarende arbejder på at imødekomme patienternes behov, med udgangspunkt i høj faglighed og rummelighed. Samtidig med at vi passer på hinanden og dyrker sammenholdet.

Vi står klar med

 • Et introduktionsprogram med vores introduktionssygeplejerske, som bliver tilpasset dine kvalifikationer.
 • Fagspecifik undervisning.
 • Spændende og varierende patientforløb, hvor du både kommer til at varetage akut, kompleks og basal sygepleje.
 • Karrieresamtaler, hvor vi planlægger specifik kompetenceudvikling og efteruddannelse.
 • Et stærkt fællesskab, hvor humor fylder meget i hverdagen.
 • Engagerede og kompetente kolleger.
 • En vagtplan du har indflydelse på.
 • En anerkendende og respektfuld kommunikation.
 • Synlig, medinddragende og nærværende ledelse med stor tillid til personalet.
 • Vi lægger vægt på ordentlighed, fællesskab og et godt arbejdsmiljø med mulighed for læring og udvikling.
Hvem er du?

 • Du har en positiv indstilling til forandringer. Vi skal i gang med de indledende øvelser til sammenlægningen på det nye Nordsjællands Hospital. Der vil derfor, gennem de næste par år, køre forskellige projekter og vi skal afprøve nye arbejdsgange.
 • Du er videbegærlig. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Vores afdeling rummer mange gode muligheder for faglig udvikling. Der er mulighed for specialekurser i enten lungemedicin, som tilbydes i 2 niveauer, et grundlæggende niveau og for den erfarne sygeplejerske og et infektionsmedicinsk kursus. Det kan også være du er nyuddannet og skal på ”Godt på vej i sygeplejen”.
 • Du er en dygtig kommunikator. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov. Derudover er du god til at kommunikere i samarbejdet med dine kolleger og tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Du vægter trivsel og arbejdsmiljø. Du er positivt indstillet og ser glasset som halvfyldt, du spiller dine kolleger gode og tager medansvar for arbejdsmiljøet.
Hvad arbejder vi aktuelt med
I denne tid arbejder vi med forankring af en ny arbejdsgang vi kalder Fagligt Begrundet Arbejdsdeling. En arbejdsgang, hvor vi har fokus på at få de rette kompetencer til de rette patienter. Derudover er der i denne arbejdsgang ligeledes stort fokus på kompetenceudvikling, samarbejde og koordinering.
Vi er i fuld gang med undervisning i f.eks. Cpap, a-gas, sepsis, erysipelas, pneumoni, trakealsug, sondeanlæggelse, pvk, den respiratorisk dårlige patient osv. Som en del af undervisningen benytter vi blandet andet træningsdukker og arme til at træne instrumentelle færdigheder.

Lidt af det praktiske
Stillingen er ledige til besættelse fra 1. marts 2021 eller efter aftale. Stillingen er på 28-37 timer, i fast nat eller nat og dag med vagt hver 2. weekend eller hver 2. og hver 4. weekend (i snit hver 3. weekend).
På sigt vil det også være muligt at prøve kræfter med det lidt mere akutte, og du vil blive tilbudt vagter i Base 2 i akutmodtagelsen på Hillerød. Hertil følger også et tillæg for delestilling.

Du kan se mere om den hverdag der venter dig her

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Yderligere oplysninger
Har ovenstående fanget din interesse - og vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt konstitueret afdelingssygeplejerske Camilla Schiøtt Sørensen på tlf. 48 29 52 60 / 21 26 74 52 eller mail camilla.schioett.soerensen@regionh.dk eller ledende oversygeplejerske Merethe Ørtoft på tlf. 31 55 16 22.
Du kan læse mere om hospitalet og afdelingen her www.nordsjaellandshospital.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV mv. via Annoncelink senest den 25. februar 2021 kl. 12.00.
Samtaler forventes afviklet løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.