Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nattevagt søges til Plejecentret Dybenskærhave

 

Nattevagt søges til Plejecentret Dybenskærhave

Er du god til at tænke løsninger ”på hovedet”, tage personligt som fagligt ansvar samt videndele? Så har vi stillingen til dig

Plejecentret Dybenskærhave er et kommunalt plejecenter i Hvidovre Kommune, hvor der bor 72 beboere. Vi søger en nattevagt der kan arbejde i lige uger , og i samarbejde med beboere, pårørende og kolleger skal være med til at sikre, at den enkelte beboer har en god og meningsfyldt hverdag.

Der arbejdes med høj faglig kvalitet i opgaveløsningen på tværs af fag. Kulturen er præget af, at alle bidrager lige meget for at sikre beboernes livskvalitet. Desuden vægtes det, at du er god til at gribe det nære behov for aktiviteter hos den enkelte beboer.

Vi tilbyder dig et udfordrende og udviklende arbejde i en organisation med fokus på faglighed og godt arbejdsmiljø, hvor indflydelse og medbestemmelse vægtes højt. Vi arbejder kontinuerligt med værdier og kompetenceudvikling. Vi er en arbejdsplads hvor alle gode ideer bliver hørt og ofte omsat til glæde for beboere og medarbejder.

På det personlige plan sparre vi rigtig gerne med dig, og støtter op i forhold til din personlige og faglige udvikling.  Vi ser gerne, at nysgerrighed og åbenhed over for nye opgaver er en naturlig del af dig

Om dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper- gerne med erfaring fra ældreområdet.

Du bruger din faglighed, til at se ressourcerne hos den enkelte beboer og er i stand til at bringe dem i spil. Du lytter til de ønsker og behov, som beboerne har. Du får ”tingene til at ske”, gerne i en tværfaglig sammenhæng og på tværs af afdelingerne på plejecentret, i samarbejde med dine kolleger i hverdagen.

Det er vigtigt, at du er god til at indgå i tillidsfulde relationer og samtidig er en holdspiller. Samarbejde med de pårørende og øvrige samarbejdspartnere i vores ældrecenter er en vigtig del i din tilgang til arbejdet. Du ser hurtigt nye muligheder og gode løsningsmodeller for at udvikle samarbejdet, samt tager selvstændigt initiativ og følger opgaverne til dørs.

Kunne det være noget for dig. ??? 

Så send os en ansøgning senest d. 09.04.2021 

Ansættelsessamtaler bliver afholdt løbende. 

 For at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

 

Afdelingsleder, Dorthe Tødt tdt@hvidovre.dk 36344150

Afdelingsleder, Monica Podrouzek schou. ops@hvidovre.dk/36344130

 

 


 


I Hvidovre Kommune bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til borgere, virksomheder, kulturliv og samarbejdspartnere.
Hvidovre er en grøn forstad med en stærk historie; tæt ved vandet og hovedstaden og lige midt i Øresundsregionen.
Hvidovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource, og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap/funktionsnedsættelse og etnisk baggrund til at søge.
 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.