Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nattevagt (sovende/tilkald) til helhedsorienteret sygepleje og hjemmepleje

Vil du være del af et lille team, der leverer helhedsorienteret hjemmepleje og hjemmesygepleje til borgere i Bording og Engesvang i den nordøstlige del af Ikast-Brande Kommune? Vi får flere og flere opgaver, og har derfor brug for nye kollegaer.

Vi planlægger selv vores arbejde og har fokus på at skabe borgerforløb båret af faglighed og kontinuitet. Vi organiserer arbejdet, så der kommer færrest muligt forskellige ind og ud af døren hos borgerne.

Vi skal kunne levere 24/7 og søger nu en eller to kollegaer, der er interesseret i at have sovende nattevagt (rådighedsvagt med mulighed for tilkald), eventuelt kombinert med andre vagttyper efter ønske. Aktuelt har vi natlige telefonopkald nogle gange om ugen, og kun nogle af disse medfører tilkald. Dette kan ændre sig.

Teamet er tværfagligt og selvorganiserende og lægger selv sin vagtplan. Alle teammedlemmer tager ansvar for definerede opgaver ud fra aftalte roller. Vores måde at arbejde på er baseret på tillid. Der er plads til kreativitet og brug for fleksibilitet og gode samarbejdsevner.

Vi giver høj prioritet til at samarbejde med pårørende og frivillige, og arbejder forebyggende og har også fokus at tilrettelægge opgaverne, så der bliver færrest muligt natopgaver.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra hjemmeplejen og kender og har erfaring med brug af Cura Omsorg.

Lokalpleje Danmark er en almennyttig selvejende organisation. Vi arbejder i partnerskab med den hollandske nonprofit-organisation Buurtzorg. Vi hjælper mennesker til at leve deres liv så godt som muligt ud fra de ressourcer, de har. Vi har indgået leverandøraftale med Ikast-Brande Kommune i et nyt pilotprojekt for integrereret hjemmesygepleje og hjemmepleje i Engesvang og Bording.

Arbejdstid og vagttyper efter nærmere aftale. Du skal have egen bil, og på grund af tilkald skal din transporttid til Bording være under 25 minutter, gerne mindre. Vi tilbyder løn efter kompetence ifølge overenskomst med FOA.

Du kan læse mere om Lokalpleje og Buurtzorg-modellen på www.lokalpleje.dk.

Krav for at kunne søge stillingen:
- Uddannelse og erfaring som social- og sundhedsassistent.
- Kørekort og rådighed over egen bil.
- Transporttid til Bording under 25 minutter.
- Fuld beherskelse af dansk i tale og på skrift.

Vi indgår aftale om ansættelse, når vi finder den rette - også selv om det måtte være før ansøgningsfristens udløb - så kontakt os snarest, hvis du er interesseret.

Yderligere oplysninger:

Bjørn Kassøe Andersen
Lokalpleje Bording-Engesvang
Mail: kassoe@lokalpleje.dk
Mobil: 42440330
Web: www.lokalpleje.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.