Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nattevagt til Kløvermarken i Koldby

Kløvermarken søger en social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til en stilling som nattevagt. Hvis du ønsker at være en del af en arbejdsplads med høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, så se her!

Kløvermarken er et somatisk plejecenter med 32 lejligheder. Her skaber vi rammerne for det gode hverdagsliv for beboerne. Det gør vi gennem en mentaliserende og rehabiliterende tilgang ud fra værdierne anerkendelse, troværdighed, åbenhed, loyalitet og tillid. Vi har fokus på faglig kvalitet og patientsikkerhed, som vi arbejder med gennem ’I Sikre Hænder’.

Kløvermarken har cirka 30 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi har også en hund, Walther, som bor fast på plejecentret. Kløvermarken er en del af Plejecenter Midt, som også består af Kastaniegården i Snedsted og Solgården i Hundborg. Der er fælles områdeledelse og lokal-med.

Nattevagten på Kløvermarken har i løbet af arbejdstiden faglig sparring med nattevagterne på Kastaniegården og Solgården via virtuelle møder og telefonisk kontakt. Teamlederen møder ind i slutningen af nattevagten, så der er mulighed for at få sparring med nærmeste leder i arbejdstiden. Når der er nattevagtskollegaer på Solgården og Kastaniegården, som er på kurser, har ferie, afspadsering eller ved sygdom med mere, skal du en gang imellem afløse her - derfor vil du også blive introduceret til et af de andre to plejecentre.

Om stillingen
Der er tale om en stilling på 25 - 30 timer pr. uge efter ansøgers ønske. Der er weekendvagt hver anden uge.
Tiltrædelse 1. juli eller gerne før, hvis muligt.

Vi søger medarbejdere, som

 • kan omgås alle - du har gode relationelle kompetencer og forstår også at kommunikere med mennesker, der har tabt ordene
 • er god til at skabe overblik, tage ansvar og være initiativtager samt være med til med din faglighed at understøtte det, der bidrager til beboernes trivsel, sundhed, værdighed og individualitet
 • med sin faglighed, kompetencer og nysgerrighed samarbejder med beboere, pårørende, brugere af huset og tværfagligt personale om at skabe stunder, der er vigtige for den enkelte beboer
 • ser dokumentation som en naturlig del af kerneopgaven i forhold til kontinuitet i plejen og patientsikkerheden
 • er positiv og ressourcefokuseret i samarbejdet - også på de dage, som i løbet af året vil være mere intense
 • bidrager med en rehabiliterende tilgang i plejen til beboerne
 • er uddannet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske.

Plejecentre Midt tilbyder
 • dygtige og engagerede kollegaer
 • et godt arbejdsmiljø
 • medindflydelse gennem MED-systemet
 • mulighed for personlig og faglig udvikling med udgangspunkt i strategierne
 • 14 dages introduktionsperiode.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny løn.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til teamleder på Kløvermarken Anne Såby på telefon 99 17 45 00 eller områdeleder Theresa Wollenberg på telefon 23 88 62 44.

Frist
Ansøgningen indsendes via link i Signatur sammen med dit CV og relevante eksamensbeviser senest 25.maj kl. 08.00. Ansættelsessamtaler afholdes 28. maj.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.