Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nattevagtsvikar til botilbud - voksne udviklingshæmmede

Nattevagtsvikarer til botilbud for voksne udviklingshæmmede
Bo Døgn Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads for dig, som brænder for at gøre en forskel for borgere med særlige behov.
 
Målgruppen for Ane Staunings Vej er fysisk og psykisk udviklingshæmmede voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Tilbuddet rummer 47 boliger fordelt på i 3 huse.
 
Vi søger lige nu tilkaldevikarer til at dække fravær for fastansat personale på alle tre afdelinger. Hvis du er den helt rigtige medarbejder for os, kan der være mulighed for et fast timeantal i kortere eller længere perioder. Din faglighed kan være pædagog, SOSU-assistent, pædagogisk assistent eller lignende - det kan også være du har erfaring med området et helt andet sted fra.
 
Vagterne er vågen nattevagt både i hverdage og weekender.
 
Om Ane Staunings Vej
Kerneopgaven er at bidrage til at forløse borgernes potentiale. Det betyder, at du støtter borgerne i, at leve et selvstændigt og aktivt liv. Du kommer til at arbejde struktureret med pædagogikken hvor individet vægtes højt og med fokus på borgerens ressourcer og potentiale for udvikling.
 
Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads, hvor gode kollegaer, uhøjtideligt
arbejdsmiljø, personlig udvikling og initiativ er er fokuspunkter og du vil blive en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor vi alle hjælper hinanden.
 
Hvad forventer vi af dig:

  • Du følger og skaber de bedste resultater ud fra de fagligt definerede mål og indsatser og du støtter op om de fælles mål der er for borgerne, samt er loyal omkring beslutninger.
  • Du viser ansvarlighed og tillid for at opnå de aftalte mål og er initiativrig og følger opgaver til dørs. Hvis der opstår vanskeligheder i en opgaveløsning søger du relevant hjælp hos kollegaer, ledelsen eller andre og du tænker tværgående og sammen med andre for at skabe en bedre løsning.
  • Du er en konstruktiv kollegaer der hele tiden søger nye og smartere løsningsmuligheder og er reflekterende over egen og andres praksis og kan omsætte disse refleksioner til en ændring af praksis.
  • Du kan omstille dig på de ting du oplever i hverdagen når noget uforudset opstår, både i forhold til dine egne opgaver, men også i forhold til at hjælpe kollegaer 
Vi ser meget frem til at høre nærmere fra dig
 
Ansøgningsfrist:
Der vil blive holdt samtaler løbende som vi finder egnede kandidater og ansættelse er hurtigst muligt. Opslaget vil blive taget ned, når vi har fundet den rette medarbejder.
 
Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst.
 
Nærmere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Anders Jacobsen tlf.: 51440693 eller
på mail anjac@horsens.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.