Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Natur- og miljømedarbejder til landbrugsområdet

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i vores Natur og Miljøgruppe med fokus på landbrugsområdet.

Vi lægger vægt på, at du er god til dialog med vores landbrug og borgere, har erfaring med myndighedsopgaver indenfor området samt er indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation.

Arbejdsområde:
I Natur og Miljøgruppen er der 2 medarbejdere, der arbejder med landbrug, hvor du vil være den primære medarbejder i gruppen. Vi har 130 husdyrbrug, som vi fører tilsyn med og hvert år besøger vi ca. 40 af dem.

Dine primære opgaver vil omfatte:
  • Godkendelser og revurderinger af husdyrbrug.
  • Tilsyn på landbrug.
  • Generel sagsbehandling efter husdyrbrugsloven, miljøbeskyttelsesloven og tilhørende bekendtgørelser.
  • Klagesagsbehandling.
Herudover kan der, efter din erfaring og kompetencer, være løsning af opgaver indenfor hegnssyn, skovrejsning, landskabsvurdering eller miljøvurdering af projekter i det åbne land.

Din profil:
Vi lægger vægt på, at du:
  • Er uddannet som agronom, ingeniør, biolog eller anden relevant uddannelse med bred viden om landbrug, miljø, natur og landskaber.
  • Har erfaring med arbejdet med myndighedsopgaver på miljø- og landbrugsområdet.
  • Er engageret med en positiv og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Er god til dialog med lodsejere.
  • Er god til at organisere og bevare overblikket med fokus på fælles mål i afdelingen.
  • Har gode skriftlige evner og er indstillet på at dele viden.
 Vi forventer, at du er fortrolig med GIS og andre IT-værktøjer til registrering af miljødata, og at du har kørekort.

Vi kan tilbyde:
Hos os får du et alsidigt og udviklende job med gode arbejdskollegaer og et godt arbejdsklima. Vi sætter pris på positivitet, et godt humør og evnen til at holde hovedet koldt, også når der er mange opgaver i gang. Det er væsentligt for os, at have et konstruktivt og udviklende samarbejde med både interne som eksterne samarbejdspartnere.

Natur- og Miljøgruppen er en af 3 grupper i Teknik- og Miljøafdelingen. Vi er i gruppen 15 medarbejdere, der arbejder med myndigheds-, plan- og projektopgaver indenfor blandt andet: drikkevand, grundvand, spildevand, skadedyr, varme, natur, naturpleje, kystbeskyttelse, klima, affald, jordforurening, industri, landbrug, vandløb og miljøvurderinger. Desuden arbejder gruppen med udvikling og drift af kort og GIS.

Om organisationen:
Nyborg Kommune er kendetegnet ved en flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje og hvor nærhedsprincippet til ledere, medarbejdere, borgere, virksomheder har stor betydning. Desuden er vi kendetegnet ved et godt samspil mellem det politiske niveau og administrationen.

Ansættelsesvilkår:
Du forventes at kunne tiltræde senest 1. oktober 2020. Der er tale om en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er 16. august 2020 
Samtaler forventes afholdt 21. august 2020

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til gruppeleder Elisabeth Oxenbøll Sørensen på telefon 2720 4212.

Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.