Gem job

Naturfaglige formidlere til Energi og Vand, Afdelingen for Bæredygtig Udvikling

Brænder du for at formidle om vand, energi, klima og klimatilpasning?
Er du universitets- eller lærerstuderende med en naturvidenskabelig profil?
Er du vild med praktisk hands on-undervisning og søger et fleksibelt, spændende og studierelevant job?

Som formidler i Energi og Vands sciencecenter får du mulighed for at formidle naturvidenskabens mysterier i børnehøjde. Du får testet din faglige viden i praksis, inden for emner som vand, miljø, energi og klima på både indendørs og udendørs forløb. Du får mulighed for at undervise hovedstadsområdets skoleelever hands on med interaktive modeller i unikke læringsrum, og give eleverne en anderledes og spændende undervisning.

Sammen med eleverne kan du komme til at undersøge byens energisystem, teste en vindmølle, køre på el-cykel, undersøge vandets kræfter, kravle ned gennem kæmpetoilettet, oversvømme byer, sejle ud på Damhussøen, undersøge søens dyr og meget andet. Du kan også komme til at formidle i det mobile science center, som arbejder med vand, klima og klimatilpasning eller som Vandhelten, der lærer de mindste elever at spare på vandet.

I Energi og Vands science center underviser vi folkeskoleklasser i energi- og vandforsyning i fortid, nutid og fremtid, altid set i et bæredygtighedsperspektiv. Skoler fra København, Rødovre, Albertslund, Hvidovre, Dragør, Herlev, Vallensbæk og Brøndby besøger Energi og Vand på dagsbasis, for at deltage i ét af vores mange undervisningsforløb. Energi og Vands Vandhelt og det mobile science center formidler ude på skolerne.

Science centeret er en del af Energi og Vand – Greater Copenhagen Living Lab, som desuden består af showroomet for den bæredygtige by og et klimatilpasningscollaboratorium. Energi og Vand – Greater Copenhagen Living Lab er et samarbejde mellem HOFOR og Københavns Kommune. Studiejobbet vil hovedsageligt være i sciencecenteret, men der kan forekomme opgaver på de andre dele af Energi og Vand. Som medarbejder i Energi og Vand bliver du ansat i afdelingen for Bæredygtig Udvikling i Børne- og Ungdomsforvaltningen, i Københavns Kommune.

Vi tilbyder

  • udvidelse af din faglige horisont inden for vand, energi, klima og klimatilpasning
  • praktisk erfaring inden for naturvidenskabelig og tværfaglig formidling i børnehøjde
  • en anderledes og innovativ arbejdsplads i konstant udvikling
  • mange forskelligartede opgaver
  • et team af engagerede formidlere med bred interesse for naturvidenskab

Om dig

  • Du er fx lærerstuderende med interesse for naturvidenskab, eller læser på en videregående naturvidenskabelig uddannelse med fokus på fysik, naturresurser, miljøteknologi, klima, biologi, energiforsyning, vandforsyning, klimatilpasning, geografi el.lign.
  • Du brænder for at videregive din fascination af naturfaglige mysterier, og du er i besiddelse af lysten til at undervise og evnen til at fange børnenes opmærksomhed.
  • Du er positiv, samarbejdsvillig og frisk på at medvirke i alle faser af undervisningen og evt. udviklingen heraf.
  • Du har minimum to år tilbage af dit studie.
  • Du har lyst til og mulighed for at undervise en-to formiddage om ugen og nogle gange også eftermiddage.

Vi ønsker, at du kan starte den 1. juni 2021.

Mere information
Kontakt Patrick Lyng Rosenkjær på 2777 0266, hvis du har spørgsmål til stillingerne.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. maj 2021
Samtaler finder sted i uge 20.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.