Naturinteresseret pædagog til udflytterbørnehaven Bøgely

Er du uddannet pædagog, og har du lyst til at være en del af udflytterbørnehaven Bøgely?
 
Vi kan tilbyde:
En institution, der er i udvikling. Vi er fagligt velfunderet og kan tilbyde med- og modspil fra kolleger og leder. Vi har et meget aktivt personale, som sætter pædagogiske aktiviteter i gang i hverdagen og på længere sigt. Vi er et åbent hus, hvor børnene selv vælger mellem en mangfoldighed af aktiviteter og rum og hvor det er hensigten, personalet bevæger sig med børnene. Vi arbejder således som et helt hus, med opdelinger der tager udgangspunkt i, hvor vi i fællesskab vurderer og vægter børnenes behov.  
 
Vi har aktive forældre, der følger med i deres barns hverdag, og som forventer et kvalificeret pædagogisk med- og modspil. Du skal være i stand til at møde mange forældre på en gang. Du skal således kunne være synlig og fremstå kompetent overfor forældrene, når du møder dem ved bussen, ved møder og ved arrangementer.
 
Vi forventer:
Du er ansvarlig, engageret og kan samarbejde bredt. Vi forventer ligeledes, at du har tålmodighed til at se tingene tage form. Personalegruppen er sammensat med udgangspunkt i forskellighed i form af aldersmæssig, erfaringsmæssig og faglig baggrund. Du skal derfor være i stand til at tackle uenigheder og diskussioner med et åbent sind. Også selvom du bliver mødt af faglig modstand.   
 
Du er glad for naturen og forstår at integrere den i dit daglige pædagogiske arbejde.   
 
Vi forventer, du er igangsættende i forhold til aktiviteter, og at du er vedholdende. Du er fleksibel og ser forandringer som udfordringer. Du har overblik samtidig med, at du er i øjenhøjde med børnene. Du er fagligt velfunderet i tale og på skrift. Du vægter tryghed og omsorg i forhold til børn og forældre. Du er lydhør overfor andre.
 
Børnehaven:
Børnehaven ligger op ad Dyrehaven og Mølleåen i det naturskønne Raadvad tæt ved København. Vi holder til i et gammelt fredet hus, hvor vi har god plads både inde og ude. Vi kører hver dag til og fra Fredericiagade i København K, hvor vi har opsamlingslokale. Alle er med i bussen hver dag, da det giver mulighed for at tale med forældre. Der foregår ligeledes en del daglig planlægning i bussen.
 
Børnene er i løbet af dagen delt i tre grupper med 22 børn i hver, når de er i deres garderobe, og når de spiser, men leger ellers i hele huset. Vi arbejder med en organisering, hvor pædagogerne i høj grad følger børnene. Du skal således være parat til at arbejde projektorienteret med forskellige kolleger.
 
Vi vægter udeliv og natur højt, så du skal synes, det er sjovt at færdes ude, uanset vejret. Du må også gerne kunne lide at aktivere børnene indendørs.
 
Vi forventer, du orienterer dig på vores hjemmeside og læser det pædagogiske grundlag igennem, inden du søger stillingen. På grund af lange arbejdsdage har du en ugentlig fridag på en fire ugers plan. Du skal til gengæld påregne en del møde og forældreaktiviteter i aftentimerne og i weekenderne, ligesom du skal være klar på at tage med på koloni.
 
Institutionen er en ikke-ryger institution.
 
Ansættelsesforhold:
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. marts 2018 eller efter aftale. 
 
Yderligere information:
Ved behov for yderligere information, kan du rette henvendelse til Jette Ahrenst på 8256 6682.
Ansøgning bedes vedlagt eksamensbevis og evt. anbefalinger.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til børnehaven i Idrætsinstitutionen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Lyngby-Taarbæk
Om jobbetBørnehuset Mælkebøtten er pædagogisk idrætsinstitution, hvor idræt, leg og bevægelse er en naturlig del af den daglige praksis. De fysiske rammer er indrettet så der er plads til at udfolde sig både ude og inde og vi benytter vores udeareal...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Pædagoger til Botilbud Ebberød.

Rudersdal Kommune

Om jobbet En del af Botilbud Ebberød er netop flyttet til nye boliger. Det betyder, at der er dannet nye borger- og medarbejdergrupper. OG det betyder, at der også arbejdes med ny kultur, nye strukturer og at der er rigtig mange muligheder for, at p...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Geelsgårdskolens spor 1 søger en pædagog

04. Fritidstilbud Spor 1

Lyngby-Taarbæk
Jobbet Vi søger en pædagog til Spor 1. Vi arbejder sammen i teams: lærere, pædagoger og pædagogiske medhjælpere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt s...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pædagog til Vuggestuen Egebakken

Rudersdal Kommune

Om jobbet Vuggestuen Egebakken åbnede sine døre den 2. oktober 2017 og som en del af holdet får du mulighed for at tænke nyt og spændende i loyalt samarbejde med kollegaer og ledelse. Du skal være med i en proces, hvor vi på sigt forestiller os en l...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Pædagog til aftenarbejde på Bofællesskabet Krogholmgård

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Du vil blive den 8.pædagog vi ansætter, da vi har fået gode erfaringer med pædagoger i demensplejen. Bofællesskabet Krogholmgård består 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens. Som pædagog på Krogholmgård er de...