Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturmedarbejder til Midtsjælland

Er du begejstret for natur, og kunne du tænke dig at arbejde aktivt med at bevare og forbedre naturtilstanden på Naturstyrelsens arealer på Midt- og Vestsjælland? Så har vi måske jobbet til dig.

Naturstyrelsen Midtsjælland søger en medarbejder, der kan indgå i enhedens arbejde med særlig fokus på forvaltning af arealer med lysåben natur og biodiversitet i skov og balancen imellem benyttelse og beskyttelse af vores arealer.

Naturstyrelsen Midtsjælland forvalter statens skove og naturarealer i 12 midt- og vestsjællandske kommuner med særlig fokus på natur og friluftsliv. Derudover løser vi myndighedsopgaver inden for jagt- og vildtforvaltning samt gennemfører projekter inden for natur, friluftsliv og klima. Enheden beskæftiger pt. 18 medarbejdere, heraf 10 på enhedskontoret i Nykøbing Sjælland.

Opgaver
Sammen med dine dygtige kolleger er hovedopgaven at forvalte såvel lysåbne– som skovbevoksede arealer på enheden. Det indebærer bl.a. gennemførelse af naturpleje – både i skov og på lysåbne arealer, naturnær skovdrift og at du skal bidrage til forvaltningsplaner for arealer, der skal overgå til urørt skov. Du skal også arbejde med friluftsliv, herunder bl.a. hvordan vi tilbyder befolkningen gode muligheder for naturoplevelser og friluftsliv i respekt for naturbeskyttelsen.

Du vil få dine egne opgaver og indgå i samarbejdet om enhedens fælles opgaver. Du vil få et bredt samarbejde fx med hovedkontoret i Randbøl og med områdets kommuner.

Dine primære opgaver vil således være:

 • Medvirke til planlægning og gennemførelse af naturindsatsen på enhedens lysåbne arealer.
 • Indgå i arbejdet med naturforvaltning på enhedens skovbevoksede arealer, herunder planlægningen af overgangen til urørt skov.
 • Bidrage til planlægningen af enhedens arealforvaltning i form af f.eks. forvaltningsplaner og naturmålsplaner.
 • Indgå i enhedens arbejde med at tilbyde naturoplevelser og friluftsliv til besøgende på statens arealer.
 • Bidrage til enhedens gennemførelse af projekter, f.eks. skovrejsning, LIFE og lavbundsprojekter.
 • Din profil
  Med den ledige stilling ønsker Naturstyrelsen Midtsjælland at styrke de biologifaglige kompetencer på enheden.

  Vi forventer således, at du har en relevant videregående uddannelse, fx som biolog, med en stærk biologisk faglighed og kompetencer inden for aktiv naturforvaltning og vurdering af naturindhold. Du har lidt eller nogen konkret erfaring med at vurdere, planlægge og gennemføre naturplejeindsatser. Du er dygtig til naturforvaltning, og må gerne have erfaring med projektledelse.

  Desuden forventer vi, at du:

 • Arbejder helhedsorienteret, og er god til at afveje mange forskellige hensyn.
 • Bevarer overblikket, og kan skabe resultater i en travl hverdag med mange bolde i luften.
 • Er rummelig, god til at lytte og til at skabe relationer.
 • Er god til at formulere dig på skrift, fx med henblik på beskrivelse af projekter, ansøgninger, formidling af friluftstilbud og indgåelse af aftaler.
 • Er en alsidig IT-bruger, der har erfaring med GIS.
 • Er en fleksibel og hjælpsom kollega med et smittende engagement.
 • Vi tilbyder
  Et spændende, selvstændigt og udfordrende job med stort fagligt indhold, hvor du er med til at skabe gode resultater for statens naturarealer. Desuden et job med gode og engagerede kolleger på en enhed, hvor et godt og behageligt arbejdsklima samt et stærkt fagligt fællesskab vægtes højt.

  Løn- og ansættelsesvilkår
  Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 (LC/CO 10 - fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for Skov- og landskabsingeniører.

  Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen Midtsjælland, Ulkerupvej 1, 4500 Nykøbing Sjælland.

  Kørekort til personbil er et krav.

  Yderligere oplysninger
  Såfremt du har spørgsmål, som er væsentlige at få besvaret for at kunne søge stillingen, er du velkommen til at kontakte skovrider Jens Peter Simonsen på telefon 23 23 37 65.

  Sådan søger du stillingen
  Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den
  27. juni 2021 .

  Samtaler forventes afholdt den 1. juli 2021.

  Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.