Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturmedarbejder til Natur og Miljø i Svendborg Kommune

Er du skrap til plantebestemmelse, har du forstand på naturtyperne og styr på paragrafferne?
 
Så har vi en smuk kommune med spændende natur, engagerede interessenter og imødekommende kolleger, som venter på dig!
 
I Svendborg Kommune varetager vi blandt andet plejen, tilsynet og adgangen til naturområderne. Det har stor politisk bevågenhed, og det betyder, at der er store krav til vores faglige niveau og høje forventninger til vores måde at samarbejde på. Det tager vi som en udfordring, og det gør os rigtig skarpe.
 
Så hvis du også er skarp på natur og har solid erfaring med naturregistrering og offentlig forvaltning på naturområdet – så er det lige dig, vi har brug for.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Myndighedsarbejde efter naturbeskyttelsesloven (§ 3 beskyttet natur, Bilag IV-arter, Natura 2000, adgang i naturen)
 • Myndighedsarbejde efter museumsloven (beskyttede diger)
   
Der er mulighed for et selvstændigt og alsidigt job i Natur og Miljø, hvor du vil opleve stort engagement, indflydelse og fleksibilitet. Vi har travlt, og hverdagen kan være hektisk. Det er dog vigtigt for os, at der er plads til vidensdeling samt faglig og personlig udvikling. Kulturen på arbejdspladsen er glad, positiv og uformel. Vi arbejder værdibaseret med fokus på helhed i opgaveløsningen, borgeren i centrum, læring og udvikling, samt trivsel.
 
Du vil blive tilknyttet Team Natur, som består af otte medarbejdere. Teamet har, inklusiv dig, fem naturmedarbejdere, der er optaget af mange spændende opgaver – fra det løbende tilsyn med beskyttede naturtyper, myndighedsbehandling efter naturbeskyttelsesloven og museumsloven, naturformidlingsopgaver til projekter og planlægning på naturområdet. Du vil desuden sammen med en naturkollega få ansvaret for de opgaver, der omhandler offentlighedens adgang i naturen.
 
Vi ser allerhelst, at du:
 • har en relevant naturvidenskabelig uddannelse (biolog eller lignende) – gerne med konkret erfaring indenfor forvaltning af natur, feltbotanik, beskyttede naturtyper og inddatering af naturdata til Danmarks Miljøportal samt reglerne for adgang i naturen,
 • har erfaring med kommunal eller anden offentlig sagsbehandling og projektarbejde,
 • kan sagsbehandle helhedsorienteret og på højt fagligt niveau, har gode formidlingsevner og kan lide at kommunikere med mange forskellige mennesker,
 • er både servicemindet, er god i relationer og kan optræde med både venlighed og myndighed,
 • kan arbejde selvstændigt, i team og i tværgående projektgrupper, og er god til at planlægge og disponere egen tid og opgaver,
 • har kendskab til at arbejde i en politisk ledet organisation, samt
 • vil bidrage aktivt fagligt og socialt i teamet, i afdelingen og i administrationen i det hele taget.
   
Ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling, der er normeret til 37 timer. Arbejdssted er Natur og Miljø, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge. Tiltrædelse d. 1. april 2020.

Ansøgningsfrist er mandag d. 17. februar 2020 – Vi forventer at holde samtaler torsdag og fredag i uge 8.
 
Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, kan du kontakte afdelingsleder for Natur og Miljø, Birgitte Kring Frederiksen (tlf. 61 14 79 10) eller biolog Nicolai Wøldike Schmith (tlf. 62 23 34 19).
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.