Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturstyrelsen Vadehavet søger en naturmedarbejder med projekterfaring (2-årig stilling)

Trives du i en politisk styret organisation, og brænder du for naturforvaltning? Så er du måske vores nye medarbejder!

Dit arbejdssted
Du vil blive tilknyttet Naturstyrelsen Vadehavet, som holder til ved Gram i Sydvestjylland og er en af Naturstyrelsens 18 naturforvaltningsenheder. Her arbejder ca. 17 medarbejdere med bl.a. drift af Naturstyrelsens egne arealer, friluftsliv, naturgenopretning og vildtforvaltning.

Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver vil primært knytte sig til naturforvaltning. I den sammenhæng kommer du til at arbejde med driften af enhedens ca. 13.500 ha naturarealer – både i skoven og på de lysåbne arealer. Derudover vil du få mulighed for at deltage i et eller flere af enhedens naturforvaltningsprojekter, ligesom du får mulighed for at indgå i andre af den brede vifte af opgaver indenfor naturområdet, der løftes på enheden.

Du kommer til at samarbejde med forskellige faggrupper indenfor naturområdet – både medarbejdere der er placeret på naturforvaltningsenheden og andre steder i Naturstyrelsens organisation. Eksternt vil samarbejdsparterne blive brugergrupper, kommuner og lodsejere.
Opgaverne omkring naturforvaltningen er dels teamorganiseret på enheden, men du vil også komme til at indgå i Naturstyrelsens landsdækkende net af enheder der arbejder med naturforvaltningsopgaver.

Det er afgørende for naturforvaltningsenhedens funktion, at du er omstillingsparat, og har lyst og vilje til fortsat udviklingen af området.

Dine kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. biolog, skov- og landskabsingeniør eller forstkandidat
  • Har erfaring fra en statslig institution. En erfaring som gerne må være erhvervet indenfor naturområdet og med relevante myndighedsopgaver
  • Er en dygtig naturforvalter med dokumenteret erfaring fra naturforvaltning i praksis
  • Har projekterfaring indenfor naturområdet
  • Er en teamspiller med lyst og vilje til at finde løsninger på tværs af interesser
  • Har erfaring med inddragede processer der omfatter interesseorganisationer og lodsejere
  • Kan tilpasse dig og reagere på forandring

Det vil være ønskeligt, hvis du har et godt kendskab til ministeriets arbejdsområde

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Stillingen søges besat 1. maj 2018 eller snarest muligt. I forbindelse med stillingen kan der efter nærmere aftale stilles en god og velbeliggende bolig til rådighed.

Yderligere oplysninger
Fås hos skovrider Bent Rasmussen, tlf. 2259 3805.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at trykke på ”Søg stillingen” til højre i stillingsopslaget. Dine oplysninger vedlagt ansøgning og CV skal vi have senest den 18. april 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her