Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturvejleder til Naturvejlederne Sønderborg

Engageret, idérig og faglig dygtig naturvejleder søges til Naturvejlederne Sønderborg i Sønderborg Kommune

Vi søger en naturvejleder til vores team. En naturvejleder, der kan være med til at levere god og kvalificeret naturvejledning til kommunens borgere. Vi søger en naturvejleder, der sammen med os gør naturen spændende, lærerig, inspirerende og fantastisk at være i.

Sønderborg Kommune er en kommune som har stor fokus på naturen og friluftslivet. Naturvejlederne Sønderborg bidrager til dette fokus via deres naturvejledning til børn og unge, voksne, turister, borgere mm. Vi er med til at skabe forståelse, respekt og gode oplevelser i naturen.

Vi har brug for en ny kollega – gerne en person med robuste kompetencer, en god mængde af naturviden og med lyst til at være en del af vores team.

Vi forventer, at du

 • har en relevant baggrund som f.eks. naturvejleder, friluftsvejleder, natur- og kulturformidler, lærer, pædagog, jordbrugsakademiker, skov- og landskabsingeniør eller lign.
 • er uddannet naturvejleder, og hvis ikke er villig til at tage naturvejlederuddannelsen.
 • har solid formidlererfaring med især børn og unge.
 • har nogle faglige områder du er særlig stærk på – i ansøgningen må du gerne beskrive, hvilke som du særligt brænder for og kan byde ind med.
 • har praktisk sans og har hænderne skruet godt på.
 • elsker at være udendørs i al slags vejr – sammen med vores brugere.
 • har et godt humør, er god til at samarbejde, også når vi skal løbe stærkt.
 • ikke er bleg for weekend- eller aftenarbejde.

Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads med fuld fart på udvikling og drift
 • et uformelt arbejdsmiljø hvor vi sammen løfter vores opgaver.
 • en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen
 • faglige og kompetente kolleger
 • mulighed for netværk og faglig sparring

Naturvejlederne Sønderborg er en del af afdelingen ”Bæredygtighed, Natur og Landdistrikter”. Naturvejlederne Sønderborg består p.t. af 5 naturvejledere, 3 pedeller og en håndfuld freelance naturformidlere.

Naturvejlederne Sønderborg laver naturvejledning i hele Sønderborg Kommune. Vi har 4 faste baser og du vil få kontorplads på Egetofte Naturskole ved Sønderborg sammen med det øvrige team.

I 2021 flytter Naturvejlederne Sønderborg i nye faciliteter på Kær Vestermark og vil her være en del af ”Center for Verdensmål”.

Naturvejlederne tilbyder ture, arrangementer, kurser, foredrag og meget meget mere. Vi er en fast del af folkeskolens og de kommunale institutioners undervisning i de naturfaglige fag og henvender os derudover også til andre brugergrupper som søger viden og kendskab til naturen.

Vi samarbejder med vores lokale foreninger og uddannelsesinstitutioner for at skabe ny og spændende undervisning og vi er en fast del af Sønderborg Kommunes lokale tilbud til vores borgere og turister.

Vi tilbyder ture i weekender og aftener via vores ture og arrangementer i ”Naturkalenderen” og bringer nyt fra naturen via vores lokalradio, Facebook samt lokale medier.

Vi er en fast del af de landsdækkende arrangementer såsom ”Naturens dag”, ”Naturvidenskabsfestival” og ”Krible Krable” samt har vores helt egne ture/arrangementer som ”Revets dag”, ”Vikingedage” og ”Julefræs”.

Løn- og ansættelsesforhold vil ske efter gældende overenskomst.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte naturcenterleder Andreas Hermann på tlf.: 53 62 90 64, ahe@sonderborg.dk  eller naturvejleder Rasmus L. Nielsen på tlf. 22 76 70 90, rsns@sonderborg.dk 

Ansøgningsfrist: den 19. oktober 2020 

Ansættelsessamtaler: den 28. og den 30. oktober 2020.

Ansættelse: Hurtigst mulig – forventet 1. januar 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.