Gem job

Naturvidenskabelig Account Manager med erfaring inden for medical devices

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Har du evnen og drivet til at opdyrke nye markeder og kunder? Kan du proaktivt servicere vores eksisterende kunder, opsøge nye kunder og har du lyst til at tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut – så er jobbet muligvis det helt rigtige for dig!

Jobbeskrivelse

Vi er på udkig efter en naturvidenskabelig Account Manager til at styrke vores kunde- og salgsaktiviteter særligt inden for medical devices. Som Account Manager vil du være ansvarlig for at identificere og opsøge nye potentielle kunder og projekter samt implementere aftaler. Med afsæt i din naturvidenskabelige viden skal du professionelt rådgive og vejlede nye såvel som eksisterende kunder.

Dine vigtigste opgaver vil være:

 • At skabe og udvikle relationer til kunderne gennem opsøgende salgsarbejde
 • At beskrive og gennemføre salgsprojekter
 • At implementere nye aftaler indgået med kunderne
 • At opdatere og vedligeholde diverse salgsværktøjer
 • At holde dig opdateret med den nyeste viden
 • At deltage i messer og på konferencer
 • Du vil blive en del af vores ambitiøse Sales and Business Development afdeling med Account Managers og Sales Professionels som til dagligt arbejder med professionel og effektiv salg, forretningsudvikling og kundesupport af højeste kvalitet.

  Vi tilbyder
  Du vil få et interessant job med gode personlige udviklingsmuligheder blandt dygtige og dedikerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, en uformel og ordentlig omgangstone, i en hverdag med fokus på effektivitet og god kundeservice.

  Du er med til at påvirke din egen hverdag og bliver en meget vigtig del af vores velfungerende team. Vi vil naturligvis sørge for, at du bliver sat ind i opgaverne og vores forretning, så du er klædt på til at varetage opgaverne professionelt.

  Kvalifikationer

  Du har et naturligt gåpåmod, er fleksibel, udadvendt og arbejder målrettet med projekter. Du befinder dig godt i samspillet med kunderne, ude og hjemme, og yder et højt serviceniveau, såvel internt i organisationen som eksternt hos kunderne. Du har en forretningsmæssig økonomisk forståelse. Det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket og trives med et højt energi- og aktivitetsniveau.

  Vi ligger derudover vægt på:

 • Du har en naturvidenskabelig baggrund og uddannelse
 • Du har mindst to års erfaring fra eks. et laboratorium eller en farmaceutisk virksomhed og gerne salgserfaring
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab med medical devices og GMP
 • Du har flair for IT og informationssystemer
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner, både i skrift og tale på dansk og engelsk

 • Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.