Naviair søger en dygtig specialist indenfor IT-infrastruktur (genopslag)

Har du erfaring med Microsoft-teknologier og IT-infrastruktur? Vil du være med til at arbejde med at flytte vores systemer i skyen? Har du ydermere erfaring fra driften af SAP miljøer? Så kan du være den, vi søger til Naviairs IT-afdeling.  
 
Dine arbejdsopgaver  
Som specialist inden for IT-infrastruktur skal du arbejde med daglige drift af de tekniske installationer, der omfatter bl.a. servere, SAN og backend-applikationer. Du skal arbejde med design, sikkerhedsanalyse, opsætning, systemintegration og optimering af komplekse miljøer samt dybdegående fejlsøgning/analyse. 
På projektsiden vil du indgå i arbejdet med at få strømlinet Naviairs tekniske infrastruktur og udbygge den administrative installation. 
Af konkrete opgaver for afdelingen lige nu kan nævnes opsætning af SCOM, implementering af ITIL og udarbejdelsen af en Cloud strategi. 
Backoffice gruppen består af 4 personer i alt – dig inklusiv. Så du skal være klar på at du ikke kun kan grave dig ned i et enkelt område, men skal være beredt på at lære nyt, samt blive udfordret af dine kollegaer.  
 
Om dig  
Du er teknisk velfunderet og har en uddannelse som fx datamatiker eller tilsvarende med fokus på IT-infrastruktur. Du har gerne 5-10 års erfaring fra lignende stillinger, med fokus på Microsoft-teknologier og IT-infrastruktur. Du må meget gerne have en MCSA- eller MCSE-certificering inden for Windows-porteføljen, PowerShell, netværk, Load Balancer, SQL, Hyper-W/Vmware og Azure. Endvidere er du god til at dokumentere.  
 
Vi forventer, at  

  • du brænder for at levere gode resultater 
  • du er selvstændig og ansvarsbevidst 
  • du lægger vægt på og arbejder for et godt kollegaskab  
  • du arbejder systematisk og analytisk  
  • du har rigtig gode kommunikationsevner  
  • du er god til skabe relationer og kan samarbejde med alle  
 
Vi er  
Naviair en attraktiv arbejdsplads, hvor vi ved at vise tillid, respekt og engagement sammen skaber resultater og gode relationer i organisationen. Du får en arbejdsplads med gode kolleger, en uformel omgangstone præget af humor. Afdelingens motto er: Frihed under ansvar – som du forventes at kunne leve op til. Du vil referere til IT-chef Jens Bald.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge i gennemsnit.  
 
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for IT-medarbejdere m.v. eller organisationsaftale for håndværkere i staten. Lønnen fastsættes på et niveau afhængigt af erfaring og kvalifikationer.  
 
Ansættelsen er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden ”Hemmeligt” (NATO SECRET).  
 
Ansøgning og samtaler  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-chef Jens Bald på tlf.nr. +45 2961 7061.  
 
Naviair ser mangfoldighed som en styrke og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.  
 
Klik på ”søg stillingen” og send en motiveret ansøgning og dit CV senest fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00.  
 
Samtaler forventes afholdt den 26/27. februar 2018.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Apple ACMT/IOS Tekniker

MENTECH A/S

Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Det er et must at du har taget ACMT uddannelsen Mentech A S udvider med en afdeling i Århus, og søger derfor nye Apple t...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Barona IT søger kørende serviceteknikere!

Barona IT ApS

Barona IT søger en kandidat, der er interesserede i at arbejde som kørende serviceteknikere for vores kunde. Stillingen består i at arbejde med og løse tekniske problemer inden for hardinstallationer for vores kunde i region Hovedstaden. Du som ansø...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

IT-supporter

POWER PEOPLE SJÆLLAND ApS

Power People søger for kunde i København 2 IT-supportere til Try Hire ansættelse - med opstart hurtigst muligt. Dine arbejdesopgaver bliver at hjælpe brugere med løsning af deres IT problemer via telefonen. Det kan eksempelvis være på Windows platfo...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Netværks- og driftstekniker- Senior netværks- og driftstekniker-Ny teknologier, Godt arbejdsklima, Internationalt miljø.

Krüger Search v/Paul Anker Krüger Larsen

For TechEdge som er i stor vækst søger vi en dygtig netværks- og driftstekniker. Du får stor variation i dine opgaver, og du får stor indflydelse på dine opgaver og projekter. Se venligst http: www.techedgegroup.com Du kommer til at arbejde i et IT ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Linux kollega til drift af HPC Systemer i spændende omgivelser

Udvikling og Ressourcer

København
FE søger en kollega med erfaring for og interesse i drift af linux baserede clustre. Driftsopgaven omfatter et antal clustre, der er specialdesignet til hver deres specifikke opgave. Stillingen indebærer desuden en god portion selvstændighed i uform...