Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naviair søger en studentermedhjælper til systemudvikling og programmering i Javascript/Typescript

Er du studerende, og brænder du for teknik og programmering? Vil du gerne bruge Javascript/Typescript i praksis, og være med til at skabe resultater som medlem i vores udviklingsteam indenfor dronetrafikstyring? Så er du måske den rette som studentermedhjælper i UTM Development & Strategy afdelingen i Naviair.

Vi skaber fundamentet for fremtidens droneanvendelse i Danmark
Naviair er en efterspurgt samarbejdspartner på droneområdet og spiller en stor rolle både nationalt og internationalt, hvor vi arbejder på at integrere droner sikkert i luftrummet. Dette er for at sikre en fortsat sikker og effektiv levering af Naviairs kerneydelse (flyveledelse) og samtidig for at opbygge det UTM-system (UAS Traffic Management System), der skal understøtte brugen af droner i dansk luftrum.

I afdelingen UTM Development & Strategy udvikler vi fremtidens koncepter, funktionalitet og forretningsmodel til et fuldautomatisk trafikstyringssystem for droner. Vi er 7 personer i afdelingen, herunder personer med baggrund som drone-specialist, ingeniør, IT-udvikler og flyveleder, og vi har et godt og tæt sammenhold. Vi søger nu en ekstra studentermedhjælper, som kan bidrage til dronearbejdet.

Arbejdsopgaver
Du vil indgå i vores agile udviklingsteam og få konkrete opgaver i vores udviklingssprints, herunder især opgaver indenfor softwareudvikling i Javascript/Typescript til vores UTM-platform. Dvs. programmering af specifikke features i vores NodeJS-baserede backend APIer eller React-baserede frontend applikationer. Du vil også, efter interesse og evne, kunne indgå i opgaver omkring projektstyring, systemarkitektur, UI/UX design mm.

I kontoret arbejder vi sammen på kryds og tværs omkring de konkrete opgaver, og du vil derfor arbejde tæt sammen med de andre i afdelingen.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at:

  • Du er passioneret for web-baseret softwareudvikling.
  • Du har grundlæggende færdigheder indenfor Javascript, Typescript, HTML & CSS.
  • Det er en fordel hvis du har erfaring med noget af følgende: NodeJS, React, React Native, Webpack, SASS/LESS, REST APIer, SQL, NoSQL, GIT og cloud-infrastruktur som Microsoft Azure eller AWS.
  • Du er selvstændig, proaktiv, resultatorienteret og ansvarsfuld.
  • Du er god til at samarbejde og åben for nye opgaver.
  • Vi ser gerne at du er studerende på en relevant uddannelse, og at du har praktisk erfaring med softwareudvikling fra professionelt arbejde eller ambitiøse hobbyprojekter.
Vi tilbyder
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, der som udgangspunkt passes ind med studierne. Der kan forekomme enkelte rejser.

Du bliver ansat som studentermedhjælper efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation (OAO) – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Tiltrædelse vil ske snarest muligt.

Ansættelse er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmelig” (NATO SECRET).

Søg stillingen
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte UTM Manager, Jakob Jensen Prühs på telefon +45 2177 8368 eller e-mail: jjp@naviair.dk

Klik på ”Ansøg” og send en motiveret ansøgning og dit CV samt seneste karakteroversigt senest den 25. oktober 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Naviair ser mangfoldighed som en styrke og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.