Nefrologi, Endokrinologi eller måske Kardiologi? KNEA på Hillerød Hospital søger sygeplejerske

Afdelingen 
 
Det endokrinologiske og nefrologiske sengeafsnit 0842 på Nordsjællands Hospital Hillerød, er et afsnit i det samlede KNEA (Kardiologisk, Nefrologisk & Endokrinologisk afdeling), som varetager den højtspecialiserede pleje og behandling af de nefrologiske og endokrinologiske patienter. Vi modtager og behandler både akutte og elektive specialepatienter indenfor begge specialer og varetager desuden pleje og behandling af komplekse medicinske patienter.  
 
Vi er en afdeling, som prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gennemgribende indføring i både det endokrinologiske og nefrologiske speciale, herunder mulighed for deltagelse i Regionhovedstadens nefrologiske efteruddannelse.  
 
Ledelse og muligheder for fagligudvikling 
 
Ledelsen af 0842 udgøres af én afdelingssygeplejerske og én nefrologisk overlæge. Udover at indgå i afsnitsledelse på 0842, varetager afdelingssygeplejersken også ledelsen af vores kardiologiske sengeafsnit 0641. En ansættelse på 0842 åbner derfor mulighed for, at du som sygeplejerske, på sigt, vil have muligheden for at skabe et karriere- og udviklingsforløb med ansættelse på kardiologisk sengeafsnit – uden at skulle ud og søge nyt job. De tre specialer hænger tæt sammen og har mange overlap i de enkelte patientforløb og derfor vil erfaring og uddannelse indenfor netop disse specialer give dig som sygeplejerske, en unik mulighed for at tilegne sig en bred medicinsk forståelse.  
 
Personalegruppen 
 
Fælles for os alle er et stort fagligt og socialt engagement, samt interesse i den endokrinologiske og nefrologiske sygepleje.  
Vi er en engageret og positiv personalegruppe bestående af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Afsnittet har ansat egne fysioterapeuter, samt fast tilknyttede farmakonomer der samarbejder med plejepersonalet omkring patientens medicin. Endelig har afsnittet en fast tilknyttet en husassistent, der hjælper med mange af de praktiske gøremål, som fx madudlevering, opfyldning etc..  
Vi arbejder tværfagligt og har patient og pårørende i centrum for vores arbejde. 
Vi arbejder sammen om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til den enkelte, og hvor ærlighed, åbenhed og medindflydelse er nøgleord.  
 
Introduktion og kompetenceudvikling 
 
Hvis du bliver vores nye kollega, får du mulighed for at opbygge og styrke en bred faglighed, i første omgang, i to spændende specialer. Dit introduktionsprogram er af 4-8 ugers varighed afhængig af din erfaring. Introduktionen og oplæringen bliver justeret fortløbende i samarbejde med dig, så det matcher dine kompetencer, behov og ønsker.  
 
Vi søger en sygeplejerske der: 

 • Er engageret, fleksibel og initiativrig 
 • Er god til at samarbejde og bevare den gode stemning 
 • Har lyst til en alsidig og omskiftelig hverdag med mange kollegaer 
 • Kan bevare overblikket og er god til at prioritere dagens opgaver – også når det går stærkt 
 
Vi kan tilbyde: 
 • Et veltilrettelagt introduktionsforløb i skiftende vagter. 
 • Nefrologisk efteruddannelse 
 • Løbende kompetenceudvikling efter kompetencekort i både endokrinologi og nefrologi, samt mulighed for kompetenceudvikling indenfor det kardiologiske speciale 
 • Tæt samarbejde med afsnittets øvrige faggrupper 
 • Weekendarbejde hver 3. weekend 
 • Vi tilstræber en vagtplanlægning som imødekommer to-holdskift – således at du overvejende arbejder dagvagt/aftenvagt eller dagvagt/nattevagt. 
 • 6-8 vagter på 4 uger – samt indflydelse på egen vagtplanlægning 
 • En velfungerende, kompetent og engageret personalegruppe, som glæder sig til at byde dig velkommen 
 
Yderligere information 
 
Tiltrædelse snarest eller efter aftale. 
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Laila Dybdal på 48296440, og du er meget velkommen til et uformelt besøg i afdelingen. 
 
Ansøgningsfrist d. 23/2 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 9.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til søges til Ortopædkirurgisk 5 døgns afsnit, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ortopædkirurgisk Afdeling

Er elektiv ortopædkirurgisk sygepleje lige dig og brænder du for at yde en høj faglig service, er du måske vores kommende kollega. Ortopædkirurgisk Afdeling 0152 er et 5 døgns afsnit, der har 14 sengepladser primært til elektive korttids patienter m...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

GENOPSLAG - Hjemmesygeplejerske med palliationsfunktion

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger hjemmesygeplejerske til Distrikt Rådhuset. Som hjemmesygeplejerske vil du også skulle varetage funktionen som palliationssygeplejerske. Stillingen ønskes besat fra den 1.4.2018 og er på 32-37 timer ugentligt. Mødetid fra kl. 7...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejersker til nytænkende og velfungerende afdeling søges

Øre, Næse og Hals Afdelingen

Vi udvider aktiviteten i afdelingen og søger derfor sygeplejersker til to vikariater på min. 1 år, og to vikariater på et halvt år. Alle på 28-37 timer, i skiftende vagter. Om os Øre, Næse og halsafdelingen har integreret ambulatorium og sengeafsnit...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker søges til Nordsjællands Hospital - Akutklinikken i Frederikssund

Akutafdelingen

Akutklinikken Frederikssund søger sygeplejerske til fast stilling den 1. april 2018 eller snarest. Har du som sygeplejerske lyst til at være i en afdeling, hvor man skal kunne lide at have flere bolde i luften på en gang, og kunne indgå i et tæt tea...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Er du til akut psykiatri? Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig. Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psyki...