Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NEMADVOKAT søger Stud. jur.

NEMADVOKAT er Danmarks Digitale Advokater. Vi kombinerer traditionelle advokatydelser med IT, så vi kan tilbyde effektiv og gennemsigtig rådgivning – til konkurrencedygtige priser. Vi har kontor i Glostrup, men har klienter i hele landet.

Vi kan nu tilbyde et spændende, lærerigt og ikke mindst studierelevant arbejde med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Stillingen er skabt til dig som gerne vil være advokat, og du kommer blandt andet til at bistå med forberedelse af retssager, herunder udarbejdelse af stævninger og svarskrifter, valg af strategi, informationssøgning, osv. Opgaverne er mange, og det er vigtigt at du favner bredt og er god til at have flere bolde i luften.

Vi lægger vægt på, at

  • Du er struktureret og god til at overholde deadlines.
  • Du kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt – også når juraen bliver kompleks.
  • Du er god til at formulere dig på skrift og i tale.
  • Du kan formidle din faglige viden klart og forståeligt.

Praktiske forhold Forventet arbejdstid er 2-3 dage ugentligt af ca. 8 timer hver.

Du får betalt kantineordning samt adgang til NEMADVOKATs løbende medarbejdertilbud, f.eks. gratis massage.

Er det dig vi søger? Så send din ansøgning med CV og andet relevant materiale (f.eks. karakterudskrift, anbefalinger, m.v.) til Niklas Suhr Lillebæk på nl@nemadvokat.dk.

Spørgsmål vedrørende ansættelsen kan rettes til samme e-mail. Frist for ansøgning er 31. marts 2018, men vi indkalder løbende til samtaler.

Se mere på vores ansøgersite: https://nemadvokat.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her