Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

.NET/C#-udvikler søges

Grafisk Maskinfabrik A/S er i gang med en større udrulning af moderne fuldautomatiserede maskiner samtidigt med at vi er i kraftig vækst, så vi søger en dygtig medarbejder på softwarefronten.

 

Vores systemer udvikles i Windows .NET/C#, SQL, Embedded C (AVR) og CodeSys. Systemerne skal kommunikere med eksterne enheder (maskiner) og cloud baserede databaser.

Ansvar og opgaver:
Du har en videregående akademisk it-uddannelse inden for datalogi eller som IT-Ingeniør. Erfaring med nedenstående områder er en fordel men ikke et krav:

  • Udvikling af applikationer i .NET/C#
  • SQL (PostgreSQL)
  • Vektorgrafik
  • Git
  • Generel god forståelse for matematik og fysik.

Din ansøgning må gerne indeholde en kort beskrivelse af, hvilke softwareprojekter du har gennemført.

Din profil:
Du trives i et uformelt miljø med frihed under ansvar. Du har en pragmatisk livsindstilling og har slutbrugeren i dit mindset, når du udfører dine opgaver. Vi ønsker en selvstændig person, der tænker kreativt og ud af boksen, og du er opsøgende i forhold til sparring, ledelse og nye opgaver.

Det er naturligt for dig at være opdateret på de nyeste teknologier, programmer og agile udviklingsmetoder, og du er typen, der aktivt søger informationer og deler viden med glæde. Du tager ejerskab af opgaverne og slipper dem først når, du er overbevist om, at de kan fungere. Du planlægger din tid, dokumenterer dine løsninger, når dine mål og overholder dine deadlines.

Det er vigtigt, at du behersker såvel dansk som engelsk i både skrift og tale.

 

Du tilbydes:
Du kan se frem til en hverdag med stort selvstændigt ansvar og mulighed for udvikling og din arbejdsdag bærer præg af frihed, et inspirerende arbejdsmiljø, en motiveret ledelse samt attraktive arbejdsforhold.

Vi er kendetegnet ved højt tempo, stærk teamspirit og høj grad af engagement. Vi ved, vi er de bedste på markedet - vi ved også, at vi kan blive endnu bedre, og det skal du bidrage til. Derudover kan vi tilbyde gode ansættelsesforhold med bl.a. kantineordning, pensionsordning, sundhedsforsikring og attraktiv løn. Virksomhed har i dag er ca. 10 udviklere inden for software & 10 inden for mekanik (3D Solid Works).

Er det lige det job du er på udkig efter?
Så send en ansøgning og CV via https://ssl.ohrms.com/application.asp?id=298107 snarest muligt - vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Lennart Dyekjær-Themsen på tlf. +45 36996918 eller på mail: ldt@gm.dk

 

Se hele stillingsannoncen m.m. på https://ssl.ohrms.com/job/vacancy.asp?id=298107


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.