Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Netværk for Bæredygtigerhvervsudvikling Norddanmark søger barselsvikar

Netværk for Bæredygtigerhvervsudvikling Norddanmark søger barselsvikar
 
NBE søger en ny kollega (barselvikar), som skal understøtte netværkets arbejde med at accelerere den grønne omstilling i nordjyske virksomheder. Vi leder efter en ny kollega som ligesom os brænder for bæredygtighed og grøn vækst.
Vi arbejder aktivt med 150+ virksomheder i Nordjylland og søger en kollega som har erfaring med at skabe merværdi og bæredygtighed i samarbejdet mellem erhvervslivet (særligt SMV’er), vidensinstitutioner og offentlige institutioner. Du skal blandt andet fungere som faglig og administrativ sparringspartner for virksomheder, som ønsker at starte på en grøn cirkulær omstilling. Det er derfor en forudsætning, at du har konkret indsigt i grøn omstilling på virksomheds- eller sektorniveau.
De tre hovedsøjler i dit arbejde vil være.

  • Servicering af virksomhedsmedlemmerne i NBEs netværk, herunder koordinering af opstartsmøder, bæredygtighedsscreeninger og netværksevents
  • Opsøgende virksomhedskontakt,herunder hvervning af nye deltagere til netværket og dets mange bæredygtighedsprojekter.
  • Understøttende arbejde for nye og eksisterende partnerskaber, særligt mellem nogle af de store virksomheder i regionen.
 
NBE har 18 ansatte som alle arbejder tæt sammen. Du skal derfor være klar til tage andre opgaver for teamet, ligesom du vil løse langt hovedparten af dine opgaver i samarbejde med dine kollegaer.
Vi leder efter en kollega med følgende kvalifikationer
  • Akademisk baggrund som eksempelvis civilingeniør, cand scient eller lignende
  • Minimum 5 års erhvervserfaring indenfor grøn forretningsudvikling
  • Erfaring med samarbejde med virksomheder omkring konkrete projekter og forretningsplaner
  • Kendskab til involvering og forandringsprocesser – herunder videndelingsprocesser
  • Gode kommunikationskompetencer
Om os
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark (NBE) er et fyrtårn for den grønne omstilling i Nordjylland. Vi skaber konkrete løsninger, så erhvervsudviklingen i Norddanmark er baseret på bæredygtige forretningsmodeller.
NBE’s arbejde hviler på en triple-helix-struktur, der går på tværs af det offentlige, vidensinstitutioner og virksomhedsmedlemmer. Det giver os en unik rolle som brobyggere.
Sekretariatet er placeret i Aalborg. Læs mere på www.nben.dk37
søg eller hør mere
Opstart og varighed: Startdato er 1 august 2020 eller snarest muligt. Vikariatet er på 1 år efter gældende overenskomst med KL og forhandling med gældende faglig organisation.
Ansøgningsfrist: Der er ansøgningsfrist fredag den 3. juli 2020, og du ansøger ved at trykke på knappen ”send ansøgning” og vedhæfte ansøgning og bilag.
Der vil blive afholdt samtaler i uge 28.
Spørgsmål: Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Pernille Møller, pernille.moeller@aalborg.dk / telefon 2520 0437
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.