Netværks- og driftstekniker- Senior netværks- og driftstekniker-Ny teknologier, Godt arbejdsklima, Internationalt miljø.

For TechEdge som er i stor vækst søger vi en dygtig netværks- og driftstekniker. Du får stor variation i dine opgaver, og du får stor indflydelse på dine opgaver og projekter. Se venligst http://www.techedgegroup.com

Du kommer til at arbejde i et IT drift team. Der er tale om et rigtigt godt team, som samarbejder rigtigt fint. Sparring er altid tilgængelig, og man har aldrig for travlt til at hjælpe hinanden.

Frihed under ansvar og en forventning om, at man selvstændigt kan varetage sine opgaver, og søge sparring, hvor man har brug for det.

Nærmeste leders lederstil er inkluderende i beslutningerne, og er altid åben for ideer, input og kritik. Der gives stor frihed under ansvar.

Topledelsen i virksomheden er også åben for ideer og input fra alle medarbejderne. Alle kan tale med alle, og ideer kan udveksles op og ned, og på tværs i organisationen.

Dine opgaver er:

 

-at arbejde med TechEgde netværksinfrastruktur og dokumentation. Bidrage med ideer til nye netværksstrategier ifht nuværende og fremtidige miljøer.

-at styre og drifte TechEdges Windows infrastruktur. 

-at drive applikationssupporten fra et IT perspektiv, både for TechEdges hostede og lokale miljøer.

-at udvikle, drive, supportere og dokumentere vores back office og produktionsmiljø.

-at vedligeholde og udvikle TechEdges hardware infrastruktur, analyse og fejlsøgning af driftsproblemer samt optimering. 

-at supportere og vedligeholde TechEdges remote application service setup med over 10.000 brugere globalt.

-at arbejde selvstændigt med forskellige projektorienterede opgaver.  

-at være selvstarter, der kører dine projekter i hus, og kan identificere og anerkende, når ekstra sparring er nødvendigt for at komme i mål.

 

Organisationen:

TechEdge har en flad organisation med hurtige beslutningsgange. Alle har tid til hinanden, men tempoet er rimelig hurtigt, og man skal kunne trives med, at have flere bolde i luften på en gang.

Der er tale om en ung og meget dynamisk organisation. Der tilstræbes en god balance mellem arbejde og privatliv/fritid. Der kan forekomme noget overarbejde, men disse opsparede timer kan afholdes, som ekstra fridage indenfor de følgende 6 måneder.

IT er en driftsorganisation krydret med IT forretningsprojekter. IT bliver mere og mere strategisk for TechEdge, da deres hosting platform bliver mere og mere populær for kunder i hele verden.

TechEdge:

TechEdge er en velkonsolideret virksomhed, som har kunder i mere end 60 lande, og har en lang række meget store kunder: MTV, Discovery, Disney, Turner, Sony, SKY, NBC, Eurosport, Viasat, comScore, BBC, Facebook, Google, FOX med flere. Pt. tæller organisation 79 medarbejdere fordelt rundt i verden.

TechEdge har datacenter i Miami og DK samt kontorer i Miami, London/Taunton, København, Warsaw, Singapore, Barcelona så der kan forekomme rejser. Rejser aftales i god tid og efter nærmere aftale.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

 

Der er mulighed for videreuddannelse efter nærmere aftale. TechEdge har et årligt kickoff i foråret, tidligere destinationer var Shanghai, Dubai, og Thailand.

 

Erhvervskvalifikationer:

Gerne godt eller meget godt kendskab til følgende teknologier:

-Microsoft Windows Infrastruktur miljøer og klienter

-Cisco FW management og konfiguration

-Basic IT Sikkerhed og Netværk samt ISO 27001

 

Kendskab til følgende teknologier:

-Dell HW

-SQL DBs

-HyperV plus clustering

-Parallels

 

Engelsk omkring, eller over forhandlingsniveau.

 

Dansk på modersmålsniveau.

Personlige kvalifikationer:

Selvstændig, samarbejdsevner, ansvarsbevidst, initiativrig, struktureret, grundig, overblik, analytisk

 

Uddannelseskvalifikationer:

Datamatiker, datafagtekniker, IT teknolog, datanom, datalog, cand.IT., ingeniør og lignende.

CBA, HA, HD eller lignende + kompetencegivende dokumenteret erhvervserfaring.

Cisco (CCNA eller CCNP certificering) eller anden netværks certificering, et plus men intet krav.

 

Geografisk placering:

København, Østerbro, tæt på Langelinje (tæt på større indkørselsveje og offentlige transport)

 

Dead-line:

Snarest muligt eller efter nærmere aftale.

 

Er du interesseret i stillingen:

Behøver du kun sende os et opdateret cv på mail: krugersearch@kruger-search.com Mrk.ND, efterfølgende vil vi indenfor kort tid meget diskret kontakte dig per mail og/eller telefonisk.

 

Har du spørgsmål til stillingen:

Er du meget velkommen til at ringe på tlf. 33 11 33 08, eller sende en mail: krugersearch@kruger-search.com

Vi vil besvare dine spørgsmål i løbet af kort tid.

 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Apple ACMT/IOS Tekniker

MENTECH A/S

Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Det er et must at du har taget ACMT uddannelsen Mentech A S udvider med en afdeling i Århus, og søger derfor nye Apple t...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Nyskabende og engageret JAVA seniorudvikler

Job-Link ApS

Joblink søger til en af vores kunder en JAVA seniorudvikler. Vores kunde, er en innovativ it-virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle og levere løsninger og konsulentydelser til den private og offentlige sektor. Virksomheden har store ambi...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Barona IT søger kørende serviceteknikere!

Barona IT ApS

Barona IT søger en kandidat, der er interesserede i at arbejde som kørende serviceteknikere for vores kunde. Stillingen består i at arbejde med og løse tekniske problemer inden for hardinstallationer for vores kunde i region Hovedstaden. Du som ansø...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

IT-supporter

POWER PEOPLE SJÆLLAND ApS

Power People søger for kunde i København 2 IT-supportere til Try Hire ansættelse - med opstart hurtigst muligt. Dine arbejdesopgaver bliver at hjælpe brugere med løsning af deres IT problemer via telefonen. Det kan eksempelvis være på Windows platfo...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Linux-specialist til Koncern IT

Koncern IT

Til vores Linux-team i Københavns Kommune, Koncern IT søger vi en DevOps-interesseret it-specialist som har lyst til, og mod på, at udvikle vores voksende Linux-platform. Har du erfaring med drift og udvikling af Linux i et enterprisemiljø? Tror du ...