Netværksadm.

Ambitiøs Networks Administrator Specialist søges

 
Forsvarets Efterretningstjeneste – FE - har en række nye og spændende opgaver og søger derfor en ambitiøs Network Administration Specialist. Dine kerneopgaver kommer til at bestå i at konfigurere, teste, fejlrette og dokumentere forskellige former for opsætninger.

 

Samtidig forventer vi, at du kan støtte vores it-arkitekter med design og netværksdokumentation og deltage i tværgående projekter med interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Om os


Som led i en ambitiøs udviklingsdagsorden har FE en målsætning om at blive en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige efterretningstjenester.

 

FE har tre hovedopgaver:

 

  • Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste.
  • Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område.
  • Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren.
 

Vores opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed, herunder for danske militære enheder og andre, som er udsendt til løsning af internationale opgaver.


 

Om stillingen

Stillingen er forankret i driften, hvor vi også arbejder på stratetiske projekter. Du vil blive en del af et miljø, hvor fagligt modsatrettet opfattelser er naturlige og bidrager til vores udvikling. Vi er ambitiøse, og det er derfor nødvendigt at kunne fokusere og prioritere for at nå sine mål til tiden.

 

Overordnet kommer du til at arbejde med netværksadministration og opsætning af Firewalls og konfigurering af netværk fx Cisco og virtuelle netværk samt opsætning, konfiguration og vedligehold af Krypto enheder. Derudover kommer du til at indgå i projektarbejde, hvor din opgave er at understøtte arkitektteamet med netværks ekspertise, dokumentation og opsætning, hvor dokumentation er en essentiel del af arbejdet. 

Arbejdet vil omfatte rejseaktivitet fortrinsvis inden for landets grænser.Om dig

Vi forstiller os, at du har praktiske erfaringer med og deltaget i relevante kurser inden for Cisco netværk og Firewall-løsninger og andet netværksudstyr så som Dell. Derudover forventer vi os, at du har en længere it-teknisk uddannelse eller tilsvarende praktisk erfaring.

 

Du værdsætter at tage udgangspunkt i politikker, procedurer og fortilfælde og dit arbejde er præget af god planlægning, vedholdenhed og stabilitet I FE implementerer og servicerer vi projekter efter standardprocedurer, så har du erfaringer med SLA, er det klart en fordel, men ikke et krav. Erfaring med konfigurering og opsætning af Linux servere vil også klart være en fordel.

 

Du evner at prioritere og afslutte opgaver med det aftalte resultat og har en disciplineret og rationel tilgang til problemløsning. Du har en rolig og selvkontrolleret fremtoning under de fleste omstændigheder.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.

 

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Du har som ansat i FE desuden pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Arbejdssted

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

 

Ansøgning

Ansøgning vedhæftet CV og anden relevant dokumentation skal sendes via stillingsopslaget på www.fe-ddis.dk.

Vi skal have din ansøgning senest 4.marts 2018

 

Yderligere oplysninger

Vi forventer, at ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 11 og 12

Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen

På www.fe-ddis.dk finder du FE´s beretning, som er det sted, hvor du får det mest detaljerede indblik i FE´s opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. Her kan du også finde andre produkter, bl.a. FE´s årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Stud.jur. søges til IT hos Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en studerende til opfølgning på databehandleraftaler og revisionserklæringer. Du skal i samarbejde med IT og andre fagcentre i styrelsen sørge for, at vores databehandleraftaler er indhentet og fyldestgørende,...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Database Administrator

MOMONDO A/S

We are looking for a Database Administrator to join momondo KAYAK s Operations team in our Copenhagen office. This person should love working on data parsing, analyzing, investigating, interpreting, administering, and extracting knowledge from large...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Systemadministrator til IT-Supportsektionen

Forsvarets Efterretningstjeneste

Systemadministrator til IT-Supportsektionen Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig og helhedsorienteret systemadministrator med gode kommunikative evner, til et spændende job på en helt særlig arbejdsplads. Som systemadministrator i I...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Technical Support Specialist

AIRTAME ApS

The role Airtame is looking for an awesome person to join our technical support team at our HQ in Copenhagen. You will act both as an advocate for our product and a technical expert, while at the same time nurture customer relationships, provide tho...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Cphbusiness søger IT-supporter

Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) søger en entusiastisk, dygtig og serviceminded IT-supporter til IT-afdelingens helpdesk . IT-afdelingen understøtter undervisningen og administrationen på Cphbusiness. IT-afdelingen består af 11 medarbejdere...