Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Netværksadministrator søges til DMI

Har du det tekniske overblik over netværk og firewalls og motiveres du af at arbejde med IT-infrastruktur, der sikrer menneskeliv og bidrager til økonomisk og miljømæssig planlægning i samfundet? Så vil jobbet som netværksadministrator på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) måske være noget for dig.

Om jobbet Som netværksadministrator bliver du ansat i DMIs IT-afdeling, som har ansvar for DMI’s samlede tekniske infrastruktur. Herunder drift- og udviklingsaktiviteter vedrørende alt fra mobile løsninger over supercomputeranlæg til kommunikations- og telemålingssystemer samt døgnovervågning af operationelle IT-systemer. Dit primære fokusområde bliver etablering af et nyt netværk baseret på Cisco ACI i vores kommende domicil. Netværket skal være klart til drift og udvikling af vores maskinpark bestående af flere hundrede fysiske og virtuelle servere.

Du skal være med til at:

 • implementere politikker og procedurer på det kommende netværk
 • klargøre datacenter med henblik på flytning
 • transformere kørende produkter over på nye platforme
 • sikre robuste driftsplatforme, der kører 24/7
 • videreudvikle virtuel infrastruktur
 • følge den teknologiske udvikling indenfor infrastruktur, så vi kan binde data og beregning smart og sikkert sammen
Om dig Du er dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst. Du motiveres af at have overblik, du arbejder struktureret og tager ansvar for dit fagområde. Du har fokus på fremdrift og kvalitet i leverancer – også gennem lange projekter.

Vi forventer, at du har:

 • en relevant mellemlang eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. datalog, ingeniør, cand.it eller tilsvarende kompetencer
 • arbejdet med infrastruktur baseret på Ciscoprodukter. Gerne på CCNP-Niveau og gerne med Ciscos Application Centric Infrastructure
 • arbejdet med firewalls og routere
Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

 • opbygning og drift af 24/7-miljøer
 • etablering af løsninger på Linux
 • etablering af nye net
 • scripting, python, ansible
 • VmWare
 • Docker/Kubernetes
Du skal kunne arbejde både selvstændigt og som holdspiller, og du skal kunne begå dig både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder DMI er en af Danmarks mest spændende og udfordrende IT- og infrastrukturarbejdspladser. Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt og dynamisk miljø. Der arbejder 85 engagerede IT-medarbejdere på DMI, herunder bl.a. udviklere, IT-arkitekter og medarbejdere med ekspertise indenfor databasedesign og -udvikling. Her er højt til loftet og plads til den enkelte. Vi tilbyder dig muligheden for at være en væsentlig spiller indenfor styrkelsen af det teknologiske fundament på DMI.

DMI ligger bogstavelig talt et vindstød fra Ryparken station og er nemt at komme til på cykel eller bil. Vi har rigtig gode omklædningsfaciliteter, hvis du har givet den gas på cykelstien eller kommer langvejsfra. Vi tilbyder desuden motionsrum, massageordning, kantine, frugtordning og meget mere. Derudover mødes vi, når det er muligt, på tværs af grupper og hygger omkring brætspil og fællesmorgenmad.

DMI som arbejdsplads DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder til store komplekse IT-løsninger, herunder en supercomputer placeret på Island. Vi udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre IT-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over med f.eks. klimaforskelle, der forandrer verden fra dag til dag, hvorfor det er vigtigt, at teknologien følger med.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder af IT Infrastruktur, Eivind Bengtsson, på tlf. 39 15 75 44 eller på mail ebe@dmi.dk.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest den 15. april 2021. Vi forventer at afholde første samtale d. 23. april. En eventuel 2. samtale kan tage udgangspunkt i en konkret opgave. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.