Netværkskonsulent til It og digitaliseringsafdelingen i Greve kommune

I Greve Kommune søger vi en netværkskonsulent, der selvstændigt kan drive både drifts- og udviklingsorienterede opgaver i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Som netværkskonsulent skal du:

 • Have erfaring med store netværk, der er segmenteret via forskellige sikkerhedszoner.
 • Have erfaring med konfiguration af Firewalls, Switche og Wireless controllere – både via CLI og Web
 • Kunne fejlsøge på, drifte og vedligeholde vores VPN-installation – både ift. Site2Site og Cisco AnyConnect klient.
Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med:

 • Netværksbaseret videoovervågning.
 • Serverdrift, Active Directory og Azure/Office 365.
 • Netværksudstyr fra HPE – primært Access switche.
 • It-sikkerhed – både på nedværksudstyr, servere og klienter.
 • Wireless site survey – evt. via Ekahau eller lignende værktøj
Greve Kommune har en decentral organisering af It og digitalisering, hvor kommunens syv centerchefer ejer egne fagløsninger og har egen organisering omkring it og digitalisering. Kommunen har udliciteret it-drift og support til en ekstern driftsleverandør. It-infrastrukturen (netværk mv) varetages fortsat lokalt i Greve Kommune. Der er ca. 2000 administrative brugere, 700 lærere og 6000 elever fordelt på 80 lokationer, der er bundet sammen via MPLS fra 3. part. Greve kommune benytter 802.1x authentication – både på kablet og trådløst netværk.

Som netværkskonsulent i It- og digitaliseringsafdelingen i Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening bliver du del af et velfungerende team med i alt 15 medarbejdere. Teamet varetager en aktiv portefølje bestående af flere interne, tværgående, fælleskommunale og fællesoffentlige initiativer samt en løbende opgave med at sikre og udvikle it-driften i samarbejde med fagområder og driftsleverandører. Du kommer til at referere til It- og digitaliseringschefen.

Opgaver og ansvarsområde
Som netværkskonsulent forventes du aktivt at bidrage til fagområdernes tekniske implementeringer af eksisterende og nye løsninger. I den forbindelse skal du ofte medvirke til tekniske afklaringer mellem kommunens driftsleverandør og eksterne leverandører og bidrage til, at den tekniske implementering forløber godt. Du bliver del af kommunens gatekeeper-funktion, der screener alle ny-indkøb (software) for funktionalitet, sikkerhed og kompatibilitet med kommunens driftsmiljø.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Du vil fra starten skulle kunne håndtere små sager vedrørende brugere med manglende adgang til netværksressourcer.
 • Der vil være lidt større opgaver ift. at skifte udstyr på eksterne lokationer, samt skifte sikkerhedsmodel på netværksudstyr.
 • Du skal på sigt kunne håndtere lidt større projekter/opgaver, hvor det ikke kun handler om netværk, men hvor en del af opgaven, bliver at koordinerer andre tekniske ressourcer, i forbindelse med at få opgaven udført.
 • Du skal screene nye løsninger for kompatibilitet med kommunens driftsmiljø i samarbejde med resten af It- og Digitaliseringsteamet.
Om dig
Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse og minimum 3 års erfaring fra en tilsvarende stilling og kan dokumentere erfaring med netværksarbejde.

Vi forventer, at du som person:

 • Er god til at bevare overblikket og prioriterer opgaver
 • Betragter dokumentation som et naturligt og vigtigt værktøj i dagligdagen
 • Har gode kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt
 • Fungerer godt i et lille team, hvor man hjælper hinanden
 • Arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine opgave
 • Sætter en ære i at kunne afslutte sager, opgaver og projekter til tiden
 • Har kørekort, da der ofte er opgaver på eksterne lokationer
Løn og tiltrædelse
Lønnen forhandles efter gældende overenskomst. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en it-relateret uddannelse. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse senest den 1. marts 2021.

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til It- og digitaliseringschef Jesper Storgaard på tlf.: 4397 9538 eller faglig koordinator Dennis R. Weirsøe på tlf.: 4397 9038.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 14. januar 2021.

Ansøgningsfrist: 14-01-2021


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.