Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Netværkskoordinator og digitalt bureau konsulent

Til en nyoprettet stilling er vi på udkig efter en medarbejder, der får til opgave at drive et spændende eksternt netværk; samtidigt med at du bliver medarbejder på et full service webbureau.

Netværksdelen drives på vegne af Herning Håndværker & Industriforening - og inkluderer udvikling og afvikling af netværksmøder og rekruttering af nye medlemmer, samt forefaldne opgaver for foreningen, herunder grafiske- og webmasteropgaver samt drive sociale medier.  Denne del af jobbet vil være på 8-10 timer pr. uge; og varetages fra et centralt kontor i Herning

Den resterende del af tiden vil bestå af opgaver for Vestjysk Marketing, som tager udgangspunkt i hovedkontoret i Ringkøbing. Det kunne eksempelvis være salg og marketingopgaver og/eller online marketing afhængig af din profil.

Du kan være nyuddannet - men naturligvis også være en mere erfaren medarbejder. Det vigtigste er dog, at du trives med at møde nye mennesker og være frontløber på et voksende erhvervsnetværk.

Med andre ord får du et to-delt job – og du får i høj grad mulighed for, at udvikle indholdet i jobbet. Hos Vestjysk Marketing bliver du en del af et dynamisk team på +25 engagerede kollegaer der brænder for at skabe online succes for vores kunder. Hos Herning Håndværker & Industriforening får du et job med stor selvstændighed og ansvar.

Din profil

Du har måske allerede erfaring med faglige og forretningsorienterede netværk, og brænder for at netværke. Du har interesse og erfaring med salg og marketing – både offline og online.

Vi forventer, at du kan sige ja til de fleste af følgende punkter:

  • Du er udadvendt og sælgende
  • Du tør stå frem foran et netværk
  • Du har kendskab til grafiske værktøjer
  • Du har en god marketingforståelse – både offline og online
  • Du har erfaring med brugen af de sociale medier
  • Du har forretningsforståelse og er i stand til at sætte dig ind i andres forretning
  • Du elsker at se resultaterne af dit arbejde
  • Du har ambitioner og masser af passion
  • Du har et godt humør
  • Du er bosat i Herning eller omegn.

Din fysiske arbejdsplads

Din fysiske arbejdsplads vil være delt mellem Herning og Ringkøbing.

Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte:

Herning Håndværker & Industriforening – formand John Egebjerg - john.egebjerg@gmail.com – 25131370

Vestjysk Marketing – direktør Boy Boysen – bb@vestjyskmarketing.dk 23424691.

Send din ansøgning til bb@vestjyskmarketing.dk snarest og senest den 1. marts. Skriv meget gerne omkring dine tanker omkring netværksarbejde – og skriv hvordan dit drømmejob ser ud i Vestjysk Marketing.

Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder aktuelle kandidater til samtale. Skriv "netværk” i emnefeltet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her