Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Netværksspecialist med flair for LAN netværk og IT sikkerhed

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og omlægning af klient- og lokal netværk? Så kan du meget vel være vores kommende kollega.I Statens It har vi travlt med at udvide vores portefølje og understøtte vores kunders forretning. Vi søger derfor 1-2 tekniske specialister til vores netværksgruppe.

Om stillingen
Du vil indgå i en projektdreven kultur, hvor vi har travlt med at overflytte nye kunder til vores fælles drifts- og servicecenter. Etablering af netværk lokalt hos kunderne, er en central del af disse projekter, og du vil derfor blive konfronteret med, at skulle forstå de dybere detaljer i kundernes nuværende og kommende netværksdesign.

Du vil blive en del af gruppen for klient netværk, hvor du bl.a. skal arbejde med følgende opgaver;

  • Gennemføre omlægninger af lokal netværk hos kunderne i tæt samarbejde med kollegaer.
  • Konfiguration af services i infrastrukturen, der understøtter kundernes lokalnetværk.
  • Installere, konfigurere og dokumentere vores kunders netværksinfrastruktur
  • Indgå i projektteams og bidrage med specialviden inden for ét eller flere områder
  • Sikre eksekvering på gruppens prioriterede opgaver, så vi møder vores aftalte leverancer.
Om os
I Statens It leverer vi basal it-drift og services til Statslige ministerier, styrelser og selvejende uddannelsesinstitutioner. Vi leverer løsningerne i et organisatorisk setup, hvor mennesker, processer, metoder og værktøjer er i højsædet.

Vores leverancemodel gør, at vi kan levere stærke løsninger til vores kunder, der er baseret på både kommercielle og Open Source teknologier. Vi er lige nu i en spændende udviklingsfase, hvor vi bl.a. implementerer en fælles statslig Cloud platform.

Statens It er en styrelse under Finansministeriet. Vi har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn, og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg.

Om dig
Du trives og motiveres med et ansvarsområde, der dækker over både analyse, løsningsdesign og implementering af dette i praksis. Stillingen stiller krav om en god teknisk forståelse for lokalt IP netværk, og de services der knytter sig hertil. Eks. ISE, DHCP, DNS, Certifikater mv. Statens It anvender overvejende Cisco teknologier, men du vil også møde løsninger fra andre producenter.

Du skal evne at sætte dig ind i, hvordan lokalnetværket er sat op hos en kunde. Efterfølgende skal du kunne indgå i en designopgave for, hvordan løsningen skal se ud fremadrettet, og en implementeringsplan for overgangen til den nye løsning. Endelig skal du kunne gennemføre implementeringen i praksis.

For dig personligt betyder det, at du skal være nysgerrig af natur, opsøgende og lyttende, vedholdende, og selvfølgeligt være villig til at lære nyt.

Du er blandt de dygtigste inden for dit område, og prioriterer løbende videreuddannelse og certificering.

Vi forventer derudover også at du:

  • Er en holdspiller med gode samarbejdsevner.
  • Besidder en naturlig gennemslagskraft, og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver
  • Er empatisk anlagt, med god menneskelig forståelse.
Har du derudover erfaring med at arbejde med ITIL og ISO 20.000/27.001 som rammeværktøjer, er det en yderligere fordel.

Løn – og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET under din ansættelse i Statens It.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Engberg på tlf. 7231 1094, eller via mail til anders.engberg@statens-it.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via Statens eRekruttering senest den 6. juli 2020. Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Statens It er en styrelse i Finansministeriet. I Statens It arbejder vi med at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.