Neurocentret, Neurologisk Klinik, overlæge

En stilling som vagtbærende overlæge indenfor epilepsi er ledig til besættelse snarest muligt 
 
Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver 
Neurologisk Klinik på Rigshospitalet og Neurologisk Afdeling på Glostrup Hospital blev i 2015 fusioneret til landets største neurologiske afdeling. 
Neurologisk Klinik udreder, behandler og følger patienter med neurologiske sygdomme og varetager basal og klinisk forskning samt uddannelse på internationalt niveau. 
Neurologisk Klinik har højt specialiseret funktion indenfor demenssygdomme, multipel sclerose, epilepsi, neuromuskulære sygdomme, cerebrovaskulære sygdomme, neurogenetiske sygdomme og neurointensiv behandling samt omfattende hoved- og regionsfunktion. 
Der modtages patienter fra hele Danmark, Færøerne og Grønland.  
Til klinikken hører Neurobiologisk Forskningsenhed.  
 
Om jobbet 
Overlægen ansættes med tjeneste indenfor epilepsi. Overlægen skal varetage såvel diagnostik og behandling af patienter med epilepsi som akutte neurologiske patienter i vagterne. Overlægen deltager i optimering af patientforløb og i kvalitetsudvikling i samarbejde med relevante faggrupper. Overlægen forventes at bidrage til Epilepsiklinikkens forskning. Tjenesten bliver primært tilknyttet en af matriklerne afhængig af hovedopgaverne efter aftale, men der kan forekomme tjeneste på begge matrikler. Epilepsiklinikken Rigshospitalet fungerer som en enhed koordineret af overlæge Noémi B Andersen, der refererer til klinikledelsen. 
 
Kvalifikationer 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i neurologi. Det forventes, at overlægen har særlige neurologiske kompetencer indenfor epilepsiområdet og kan dække det almene neurologiske område i relation til vagter samt deltage i præ- og postgraduat undervisning. 
Særlig erfaring inden for et eller flere af de epileptologiske delområder, herunder video-EEG monitorering, behandling af gravide eller udviklingshæmmede patienter med epilepsi vil således være en fordel. 
Det forventes, at ansøgeren er god til at samarbejde og deltager aktivt i udviklingen af Neurologisk Klinik generelt og specielt Epilepsiklinikken.  
Ansøgere med dokumenteret forskningsmæssig erfaring inden for epilepsiområdet vil blive foretrukket. 
Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 lægeroller jf. Region Hovedstadens ”Vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden”. Ansøgningen skal indeholde CV inklusiv publikationsliste. Publikationer skal ikke medsendes, men vil blive indhentet, såfremt bedømmelses- eller ansættelsesudvalget ønsker dette. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for overlæger indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.  
 
Vagt 
Stillingen er forbundet med vagtforpligtelse.  
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Noémi Becser Andersen. 
 
Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Ansøgning med CV, publikationsliste og redegørelse for de 7 lægeroller sendes via nedenstående link.
 
Ansøgningsfrist den 2. marts 2018 kl. 12.00.  
Der afholdes ansættelsessamtaler den 15. marts 2018. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Speciallæge i psykiatri til Retspsykiatrisk Klinik

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

Retspsykiatrisk Klinik søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en speciallæge i psykiatri. Opgaven Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager. Dig Vi søger en speciallæ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar for reservelæge til Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Vi søger en reservelæge til et 6 måneders vikariat ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Frederiksberg matrikel. Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme har et stort, aktivt reumatologisk ambul...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Afdelingslæge til lukket sengeafsnit på Psykiatrisk Center København, Afd. RH (Rigshospitalsmatriklen)

Psykiatrisk Center København

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri, og stillingen er ledig til besættelse d. 1. april 2018 eller snarest derefter. Vi tilbyder En udfordrende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder et at...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Reservelæge til Psykoterapeutisk klinik, Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København

Ved Region Hovedstadens Psykiatri, Psykiatrisk Center København (PCK) er en 37 timers stilling som reservelæge på Psykoterapeutisk Klinik ledig til besættelse 01.03.2018 eller snarest derefter. Udgangspunktet er 1 års ansættelse i en uklassificeret ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingslæge ved Region Hovedstadens Socialmedicinske Center, Frederiksberg Hospital, 01.04.18

Arbejds- og Miljømedicinsk afdeling AMED

Ved Socialmedicinsk Center (SMC), Frederiksberg hospital, er 2 afdelingslægestillinger til besættelse pr. 01.04. 2018 eller efter nærmere aftale. Afdelingen har brede socialmedicinske funktioner med særlig fokus på udredning af funktions- og arbejds...