Gem job

Neurofysiologiassistentelev

Ved Neurofysiologiklinikken på Epilepsihospitalet er to neurofysiologiassistentelevstillinger ledige til besættelse pr. 1. september 2021.

Epilepsi har mange udtryk og mange årsager, derfor kan det være yderst vanskeligt at stille en præcis diagnose. Epilepsihospitalet har specialistviden til, at foretage en helhedsvurdering af den enkelte patients sygdomsforløb. Vi er blandt de bedste i verden til at foretage langtidsmonitorering af epilepsipatienter. Vi udreder patienterne ambulant eller under indlæggelse på én af hospitalets sengeafdelinger, med det formål at få stillet en diagnose. Valget af den optimale behandling er baseret på den præcise diagnose.

Uddannelsen til neurofysiologiassistent varer 2½ år. Eleven skal inden ansættelsen i et uddannelsesforløb, have gennemgået 20 ugers grundforløb på Syddansk Erhvervsskole. Dette kursus skal være gennemført og eksamen bestået inden 1. september 2021.

Den øvrige del af uddannelsen veksler mellem praktisk uddannelse på Neurofysiologiklinikken på Epilepsihospitalet og kortere teoretiske skoleforløb på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Der vil eventuelt også være en kortere udvekslingspraktikperiode på et andet hospital i løbet af uddannelsesforløbet.

Som elev skal du indgå i et team på 13 neurofysiologiassistenter, 4 neurofysiologiassistent-elever, 1 afdelingsneurofysiologiassistent, 1 afdelingslæge, 3 overlæger, 1 professor og vores ledende sygeplejerske.

Arbejdet som neurofysiologiassistentelev består hovedsagelig af:

  • EEG, målinger af hjernens elektriske aktivitet

  • ENG, målinger af nerver og muskler i det perifere nervesystem

  • EP, målinger i det perifere og det centrale nervesystem

    Som elev hos os, kan vi tilbyde dig:

  • En spændende afdeling, som vægter høj faglighed og et godt tværfagligt samarbejde

  • Et udviklende læringsmiljø, hvor eleven er i fokus

  • Et kontor særligt dedikeret til elever og begge vejledere

  • At blive inkluderet i et stærkt og godt arbejdsmiljø

Kvalifikationer:

Folkeskolens udvidede afgangsprøve – gerne højere eksamen. Der lægges i øvrigt vægt på gode kundskaber i matematik, fysik, dansk og engelsk. Relevant erhvervserfaring vil ligeledes blive vægtet højt. Diverse eksamenspapirer og anbefalinger skal vedhæftes i ansøgningen!

Yderligere oplysning kan fås ved henvendelse til afdelingsneurofysiologiassistent Christian Skaarup 5827 1545 / nies@filadelfia.dk eller ledende sygeplejerske Helle Kjærgaard på tlf. 5827 1315.

Læs mere på http://www.epilepsihospitalet.dk/OmEpilepsihospitalet/tabid/733/Default.aspx.

Se stilling- og funktionsbeskrivelse i opslaget på vores hjemmeside.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet børneattester.

Søg stillingen online via www.filadelfia.dk

Ansøgningsfrist: mandag den 19. april den 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.