Gem job

neurofysiologiassistentelev ved Neurologisk Afdeling, SUH

Neurofysiologiassistentelev ved Neurologisk Afdeling, Neurofysiologisk Center, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. september 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen

Neurofysiologiassistentuddannelsen varer 2,5 år. Uddannelsen veksler mellem praktik i neurologisk afdeling (neurofysiologisk center) og teoretiske skoleforløb på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Forud for ansættelsen i et uddannelsesforløb skal eleven have gennemgået 20 ugers grundforløb på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Dette uddannelsesforløb skal være gennemført og eksamen bestået inden d. 1. september 2021.

Personprofil - vi ser gerne, at du

 • Brænder for at lærer det neurofysiologiske speciale
 • Er mødestabil
 • Er fleksibel, ansvars- og kvalitetsbevidst
 • Har medicoteknisk flair
 • Kan arbejde målrettet
 • Er omhyggelig og struktureret
 • Tager ansvar for egen læring

Om afdelingen

Klinisk neurofysiologi er forankret i Neurologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. Neurofysiologisk Center leverer neurofysiologiske ydelser til hele Region Sjælland.

Neurofysiologisk Center og Neurologisk Afdeling er tæt integreret i det daglige kliniske arbejde vi lægger vægt på professionalisme, kompetenceudvikling, engagement, det tværfaglige samarbejde og respekt.

Vi arbejder ud fra sygehusets overordnede strategi ”Patienten er alt”. Vi vægter sammenhold højt, vi er alle ansvarlige for at skabe en positiv og effektiv arbejdsplads, der er en forudsætning for høj trivsel og høj kvalitet i arbejdets udførsel. Vi udfører parakliniske undersøgelser, der hjælper klinikerne med at stille diagnosen.

Afdelingen udfører akutte undersøgelser (fx cEEG på kritisk syge patienter), alm. standard undersøgelser, ENG/EMG, EEG, EP (VEP, SEP og MEP) samt monitorering i EMU- og Søvnafsnit (PSG, MSLT). Herudover udfører vi også ultralyd af halskar i samarbejde med afdelingens neurovaskulære afsnit.

Du skal indgå i et team, som aktuelt består af 9 neurofysiologiassistenter, 2 bioanalytikere (heraf 1 klinisk vejleder), 1 sygeplejerske samt 1 daglig leder (neurofysiologiassistent), 1 professor, 3 overlæger, en specialeansvarlig overlæge samt en ingeniør.

Som elev hos os vil du være tilknyttet vejledere og generelt dygtige og engagerede kollegaer, som brænder for deres fag og er klar til at støtte dig bedst muligt under din uddannelse.

Om uddannelsen

Uddannelsen varer 2,5 år, hvor de første 20 uger er grundforløb, herefter vekslende mellem praktik- og skoleophold. Den teoretiske del foregår på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Du starter uddannelsen med praktik.

Som uddannet neurofysiologiassistent har man et grundigt kendskab til de forskellige apparater, og kan selvstændigt udføre undersøgelser af det centrale- og perifere nervesystem samt vurdere måleresultaterne.

Hos os får du:

 • En ansættelse i en spændende, innovativ og forskningsaktiv afdeling
 • Tilrettelagt og god introduktion til sygehuset og afdelingen
 • Arbejde i et miljø med kvalitet i højsæde i et tæt samarbejde med mange forskellige personalegrupper
 • Engagerede vejledere
 • Løn efter gældende overenskomst

Du søger stillingen ved at trykke på linket "søg jobbet online"

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.