Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Neurokirurgisk intermediært afsnit (NIMA) søger sygeplejersker

Vi tilbyder ansættelse i en stilling, hvor du får mulighed for at bruge din faglighed i en spændende afdeling som er præget af et solidt team af professionelle, der varetager plejen af en kompleks og forskelligartet patientgruppe.  
 
Jobbet  
Som sygeplejerske i NIMA’en møder du dagligt udfordringer med den komplicerede semiintensive patient, der blandt andet spænder over neurokirurgiske problemstillinger, hæmodynamiske udfordringer, respiratoriske udfordringer, konfusion/delir og grundlæggende sygepleje. 
 
Om os  
NIMA er en afdeling der varetager plejen af neurokirurgiske semiintensive patienter. Vi er 35 ansatte, heriblandt, klinisk sygeplejespecialist, klinisk sygeplejevejleder, kliniske vejledere, assisterende afdelingssygeplejerske, service sekretær og basissygeplejersker. 
Som nyansat i NIMA får du et solidt oplæringsforløb, hvor du bliver tilknyttet en mentor der følger dig gennem hele forløbet.  
Vi arbejder kontinuerligt på at højne kvaliteten af patientplejen og mener at dette gøres igennem udvikling, undervisning og daglig sparring. Vi anvender plejeformen tildelt patientpleje, hvor hver sygeplejerske har ansvaret for plejen af en til to patienter dagligt.  
Der afholdes daglige morgenmøder for sygeplejerskerne, ved enten klinisk sygeplejespecialist eller klinisk sygeplejevejleder.  
Udover det afholder vi undervisning to til tre gange ugentligt for hvor vi gennemgår relevante problemstillinger for det daglige arbejde.
 
Om dig 
Du er selvstændig og har lyst til selv at præge planlægningen af din arbejdsdag 
Du har en høj grad af faglighed og det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere.  
Du har en god indlevelsesevne og er interesseret i at arbejde med kritisk syge patienter og deres pårørende.  
Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker.  
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen har skiftende vagter og er til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for sygeplejersker indgået mellem DSR og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelse 
 
Ansøgningsprocedure 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne Grunnet Knudsen på 35 45 88 63 eller læse mere om afdelingen på: http://www.rigshospitalet.dk ;
Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018 kl. 12.00.  
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her