Neurokirurgisk intermediært afsnit (NIMA) søger sygeplejersker

Vi tilbyder ansættelse i en stilling, hvor du får mulighed for at bruge din faglighed i en spændende afdeling som er præget af et solidt team af professionelle, der varetager plejen af en kompleks og forskelligartet patientgruppe.  
 
Jobbet  
Som sygeplejerske i NIMA’en møder du dagligt udfordringer med den komplicerede semiintensive patient, der blandt andet spænder over neurokirurgiske problemstillinger, hæmodynamiske udfordringer, respiratoriske udfordringer, konfusion/delir og grundlæggende sygepleje. 
 
Om os  
NIMA er en afdeling der varetager plejen af neurokirurgiske semiintensive patienter. Vi er 35 ansatte, heriblandt, klinisk sygeplejespecialist, klinisk sygeplejevejleder, kliniske vejledere, assisterende afdelingssygeplejerske, service sekretær og basissygeplejersker. 
Som nyansat i NIMA får du et solidt oplæringsforløb, hvor du bliver tilknyttet en mentor der følger dig gennem hele forløbet.  
Vi arbejder kontinuerligt på at højne kvaliteten af patientplejen og mener at dette gøres igennem udvikling, undervisning og daglig sparring. Vi anvender plejeformen tildelt patientpleje, hvor hver sygeplejerske har ansvaret for plejen af en til to patienter dagligt.  
Der afholdes daglige morgenmøder for sygeplejerskerne, ved enten klinisk sygeplejespecialist eller klinisk sygeplejevejleder.  
Udover det afholder vi undervisning to til tre gange ugentligt for hvor vi gennemgår relevante problemstillinger for det daglige arbejde.
 
Om dig 
Du er selvstændig og har lyst til selv at præge planlægningen af din arbejdsdag 
Du har en høj grad af faglighed og det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere.  
Du har en god indlevelsesevne og er interesseret i at arbejde med kritisk syge patienter og deres pårørende.  
Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker.  
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen har skiftende vagter og er til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for sygeplejersker indgået mellem DSR og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelse 
 
Ansøgningsprocedure 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne Grunnet Knudsen på 35 45 88 63 eller læse mere om afdelingen på: http://www.rigshospitalet.dk ;
Ansøgningsfristen er den 26. februar 2018 kl. 12.00.  
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

sygeplejerske til barselsvikariat til ambulatoriet i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

Ansøger skal have Kirurgisk sygepleje erfaring samt erfaring med komplekse cancer og akutte patientforløb. Øre-næse-halskirurgisk klinik består af 2 store ambulatorier, som udgør den samlede kirurgiske ambulatoriekapacitet i klinikken. Patientforløb...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...