Neurologisk Klinik og Klinisk Neurofysiologisk Klinik Reservelæge, introduktionsstilling nr. 1301221-20-i4 / 1301191-20-i1

En 1-årig stilling som introduktionsreservelæge ved Rigshospitalet - Blegdamsvej, Neurocentret, Neurologisk Klinik (6 mdr.) og Klinisk Neurofysiologisk Klinik (6 mdr.) er ledig til besættelse 1. juli 2018.

Om klinikkerne
Neurologisk Klinik udreder, behandler og følger patienter med neurologiske sygdomme og varetager basal og klinisk forskning samt uddannelse på internationalt niveau.
Vi har højt specialiseret funktion indenfor demenssygdomme, multipel sklerose, epilepsi, neuromuskulære sygdomme, cerebrovaskulære sygdomme, neurogenetiske sygdomme og neurointensiv behandling, men vi har også en omfattende hoved- og regionsfunktion.
Vi modtager patienter fra hele Danmark, Færøerne samt Grønland. Til klinikken hører Neurobiologisk Forskningsenhed. Vi råder over 29 døgnsengepladser.
Klinisk Neurofysiologisk Klinik varetager klinisk neurofysiologisk diagnostik af patienter henvist fra neurologiske afdelinger og privatpraktiserende neurologer samt fra en række andre specialer på Sjælland, Bornholm, Færøerne og Grønland. Klinikken foretager EMG- og nerveledningsundersøgelser (med anvendelse af såvel overflade – som near-nerve teknik), evoked potential undersøgelser (SSEP, MEP, VEP), EEG-undersøgelser herunder intrakortikal registrering som led i udredning med henblik på epilepsikirurgi samt intraoperativ monitorering. Klinikken deltager desuden i undersøgelse og behandling af patienter med dystoni.

Om stillingen
Vi lægger meget stor vægt på din lægelige videreuddannelse. Du følger et fastlagt introduktions- og uddannelsesprogram og har gennem din ansættelse en hovedvejleder. Gennem dine uddannelsesplaner og kompetencevurdering sikres det, at du løbende opnår dine uddannelsesmål. Vores arbejdsplanlægning understøtter at du får kontinuitet i din videreuddannelse og kendskab til de forskellige neurologiske sygdomsgrupper og undersøgelsesmetoder. Du kommer til at opleve en stor alsidighed og bredde i dine daglige kliniske arbejdsopgaver. Du vil se patienter med almene neurologiske sygdomme og patienter med sjældne kliniske manifestationer.
Vi har et dagligt undervisningsprogram og vores speciallæger yder supervision i samtlige funktioner.
På Neurologisk Klinik omfatter dine kliniske arbejdsopgaver vagtfunktion, stuegange og ambulatorium. Vagtforpligtelsen på Neurologisk Klinik er p.t. 12-skiftet, vagt med tilstedeværelsespligt.
På Klinisk Neurofysiologisk Klinik deltager du i afdelingens undersøgelser. Der er ingen vagtforpligtelse på Klinisk Neurofysiologisk Klinik.

Kvalifikationer
Interesse for klinisk neurologi og neurofysiologi, engagement og gode samarbejdsevner vægtes højt. Har du erfaring med forskning vil det være yderligere kvalificerende – men det er ikke et krav. Begge klinikker har mange forskningsprojekter som du kan medvirke i.
Vi forventer at du er ansvarsbevidst og har en høj arbejdsmoral.

Yderligere oplysninger
Yderligere information om stillingen kan du få ved at henvende dig til fungerende lægelig matrikelleder, uddannelsesansvarlig overlæge Michael Oettinger, Neurologisk Klinik, telefon 35 45 47 23 / 35 45 22 83 eller ledende overlæge, ph.d. Steffen Birk, Klinisk Neurofysiologisk Klinik, telefon 31 47 60 73.
Du kan læse mere om vores to klinikker på www.rigshospitalet.dk.

Din ansøgning sendes elektronisk via:
www.hru-erekruttering@regionh.dk og vedlægges kopi af eksamensbevis og curriculum vitae.
Ansøgningsfrist: Torsdag den 26. april 2018.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sektionschef og afdelingslæge

Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse

København
Den 1. januar 2018 åbnede Region Hovedstadens ny Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse beliggende på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Centeret er en fusion af de historiske forskningsinstitutioner Afdeling for Klinisk Epidemiologi (tidl....
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Afdelingslæge til Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/ Traumatisk Hjerneskade

Traumatisk Hjerneskade

København
En speciallæge søges til Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering Traumatisk Hjerneskade. Tiltrædelse ønskes den 1.6.2018 eller snarest derefter. Klinikken hører til Rigshospitalets Neurocenter, men er placeret på Hvidovre Hospital. Der er ...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Reservelæge i introduktionsstilling - Thoraxkirurgisk klinik, Rigshospitalet

Thoraxkirurgisk Klinik

København
En stilling som reservelæge i introduktionsstilling (1301341-34-i-4) ved Hjertecentrets Thoraxkirurgiske Klinik, RT, er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter. Afdelingen er opdelt i en hjerte- og lungekirurgisk sektion, og som...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Læge søges til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

København
Kan du lide at beskæftige dig med trafikrelevante emner og fungerer du godt i krydsfeltet mellem medicin og lovgivning? Trives du i en afvekslende hverdag med fokus på medicin og sagsbehandling, så kunne du være vores nye kollega i Trafik-, Bygge- o...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Afdelingslæge til sundhedsberedskabet i Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

København
Vil du være med til at sikre et robust beredskab i sundhedsvæsenet? Det beredskab som skal kunne håndtere alt fra større ulykker til terrorhændelser, pandemier og ekstremt vejr. Kan du se dig selv rådgive regioner og kommuner om sundhedsberedskab bå...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018