Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Neuropsykolog søges til Neurologisk Afdeling N, Odense Universitetshospital

Vi søger en neuropsykolog til Neurologisk Afdeling N, Odense Universitetshospital (OUH) med funktion i Neurologisk Ambulatorium i Odense.
Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2021 eller snarest muligt.

Vores afdeling

Neurologisk Afdeling N varetager udredning, diagnostik, behandling, pleje og rehabilitering af patienter fra Fyn og omkringliggende øer på hoved- og regionsfunktionsniveau samt af patienter fra hele Region Syddanmark på en lang række højt specialiserede områder. Samtlige subspecialer inden for neurologien er repræsenteret i afdelingen og organiseret i velfungerende teams. Vi er beliggende på to matrikler, henholdsvis på OUH og på Svendborg Sygehus.

Neurologisk Afdeling er en stor afdeling med ca. 350 medarbejdere, omfattende læger, plejepersonale, fysio- og ergoterapeuter, audiologopæder, sekretærer, neuropsykologer og socialrådgiver.

Afdelingen har to sengeafsnit på OUH, et cerebrovaskulært afsnit med 18 senge og et alment neurologisk afsnit med 15 senge. I Svendborg har afdelingen et neurorehabiliteringsafsnit med 38 senge samt to semineurointensive senge. Vores ambulatorier består af tværfaglige teams inden for samtlige subspecialer.


Vores Neuropsykologiske Team

Neurologisk Afdeling har ansat i alt 7 neuropsykologer, heraf tre ved Demensklinikken i Svendborg. Neuropsykologerne ved Ambulatoriet og Neurorehabiliteringen indgår i et monofagligt team på tværs af de to matrikler. Der er god mulighed for kollegial sparring og supervision. Der er desuden god kontakt til (neuro-)psykologer på andre hospitalsafsnit og neuropsykologer på andre arbejdspladser på Fyn og i regionen. Teamet refererer ledelsesmæssigt til den ledende overlæge.

Vores stilling
Neurologisk Ambulatorium på OUH

Som neuropsykolog ved vores ambulatorium modtager du henvisninger fra de neurologiske sengeafsnit og subspecialiserede klinikker til vurdering og udredning. De største patientgrupper omfatter apopleksi, multipel sklerose, neuroinfektioner, parkinson, epilepsi og hovedtraumer. Patienterne er typisk selvhjulpne og har lette eller moderate kognitive problemer. Ambulatoriets neuropsykologer tilser til tider også patienter på sengeafsnittene som er diagnostisk uafklarede. Der er god kontakt til øvrige faggrupper, men mindre omfang af dagligt samarbejde omkring patienterne.

Der er ansat to neuropsykologer i Neurologisk Ambulatorium i Odense. Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Visitation af henviste patienter
 • Udarbejdelse af individuelt tilrettelagte neuropsykologiske undersøgelser
 • Vurdering og rådgivning ved samtale
 • Skriftlig og mundtlig formidling af undersøgelsesresultater og anbefalinger til patienter, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere
 • Undervisning og supervision af egen og andre faggrupper

Ambulatoriets neuropsykologer varetager desuden afklarende samtaler og terapeutiske forløb med patienter med funktionelle lidelser, specifikt psykogene non-epileptiske anfald (PNES) i et tæt samarbejde med Epilepsiklinikken.

Vi tilbyder

 • Spændende og varierede arbejdsopgaver
 • Gode muligheder for kollegial sparring, samt mulighed for intern og ekstern supervision
 • Mulighed for videreuddannelse inden for specialet
 • Fleksible arbejdsforhold
   

Vores forventninger og dine kvalifikationer:

 • Du er autoriseret psykolog
 • Du er gerne specialist eller har ønske om at uddanne dig til specialist i neuropsykologi
 • Du har erfaring med neuropsykologisk undersøgelse
 • Du vægter uddannelse og kompetenceudvikling højt og har lyst til at dygtiggøre dig indenfor den hospitalsbaserede neuropsykologi
 • Du har erfaring med og lyst til at arbejde tværfagligt
 • Du er samarbejdsorienteret, men også i stand til at arbejde selvstændigt
 • Du har gode formidlingsevner, mundtligt og skriftligt
 • Du har lyst til at være med til at præge det neuropsykologiske arbejde
 • Du bidrager til et godt arbejds- og uddannelsesmiljø og til trivsel i afsnittet
 • Du bidrager til at sikre en vedvarende kvalitetsudvikling af afdelingens ydelser
 • Du har en forståelse af Neurologisk Afdelings kerneopgave i tråd med Odense Universitetshospitals ambition om at være patientens universitetshospital og formår at tydeliggøre dette i hverdagen

Vi modtager også ansøgninger fra yngre psykologer med interesse for området.

Ansøgningsfrist: Fredag d. 9. april 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 16 2021.

Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om fast fuldtidsstilling 37 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Dansk Psykolog Forening og Regionens Lønnings- og Takstnævn.


Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Michael Oettinger, telefon 65 41 24 75, mobil 21 64 67 56, mail: michael.oettinger@rsyd.dk eller neuropsykolog Lisbeth Lodahl, telefon 24 61 31 96, mail: lisbeth.rosenlund.lodahl@rsyd.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.