Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NEW CHEF FOR THE KITCHEN TEAM AT LIVINGSTONE ON ØSTERBRO (ENGLISH/DANISH)

ENGLISH: Livingstone by the lovely lake in Østerbro is looking for at new chef for our world coucine. The place is inspired from all over the world, the decoration contains colorfull shutters from Indonesia, leatherpillows from India, chairs from Bali and lambskin from Gotland. 

We invest in an intimate athmosphere and an evening menu put together by many small disches. The guests combine their menus themselfs and share across the table. You will be part of a close team and receive an competitive salary. 

Write to kitchenchef Jalal at info@cafelivingstone.dk or call (+45) 31326456 and have a chat about the position.

DANISH: Livingstone på Østerbro søger én ny kok til vores verdenskøkken. Livingstone er inspireret af rejser rundt i hele verden, indretningen indeholder farverige skodder fra Indonesien, læderpuder fra Indien, stole fra Bali og lammeskind fra Gotland.

Vi investerer i en intim stemning og en aftenmenu sammensat af mange små retter. Gæsterne sammensætter selv deres menu og deler på tværs af bordet. Du vil blive del af et tæt team og få en konkurrencedygtig løn.

Skriv til vores køkkenchef Jalal på info@cafelivingstone.dk eller ring på 31 32 64 56 og få en snak om stillingen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329759558Phoenix-b7473b6312018-02-12T11:04:59.450NEW CHEF FOR THE KITCHEN TEAM AT LIVINGSTONE ON ØSTERBRO (ENGLISH/DANISH)

ENGLISH: Livingstone by the lovely lake in Østerbro is looking for at new chef for our world coucine. The place is inspired from all over the world, the decoration contains colorfull shutters from Indonesia, leatherpillows from India, chairs from Bali and lambskin from Gotland. 

We invest in an intimate athmosphere and an evening menu put together by many small disches. The guests combine their menus themselfs and share across the table. You will be part of a close team and receive an competitive salary. 

Write to kitchenchef Jalal at info@cafelivingstone.dk or call (+45) 31326456 and have a chat about the position.

DANISH: Livingstone på Østerbro søger én ny kok til vores verdenskøkken. Livingstone er inspireret af rejser rundt i hele verden, indretningen indeholder farverige skodder fra Indonesien, læderpuder fra Indien, stole fra Bali og lammeskind fra Gotland.

Vi investerer i en intim stemning og en aftenmenu sammensat af mange små retter. Gæsterne sammensætter selv deres menu og deler på tværs af bordet. Du vil blive del af et tæt team og få en konkurrencedygtig løn.

Skriv til vores køkkenchef Jalal på info@cafelivingstone.dk eller ring på 31 32 64 56 og få en snak om stillingen.

2018-04-01T00:50:36.070 ENGLISH: Livingstone by the lovely lake in Østerbro is looking for at new chef for our world coucine. The place is inspired from all over the world, the decoration contains colorfull shutters from Indonesia, leatherpillows from India, chairs from Bali and lambskin from Gotland. We invest in an intimate athmosphere and an evening menu put together by many small disches. The guests combine their menus themselfs and share across the table. You will be part of a close team and receive an competitive salary. Write to kitchenchef Jalal at info@cafelivingstone.dk or call ( 45) 31326456 and have a chat about the position. DANISH: Livingstone på Østerbro søger én ny kok til vores verdenskøkken. Livingstone er inspireret af rejser rundt i hele verden, indretningen indeholder farverige skodder fra Indonesien, læderpuder fra Indien, stole fra Bali og lammeskind fra Gotland. Vi investerer i en intim stemning og en aftenmenu sammensat af mange små retter. Gæsterne sammensætter selv deres menu og deler på tværs af bordet. Du vil blive del af et tæt team og få en konkurrencedygtig løn. Skriv til vores køkkenchef Jalal på info@cafelivingstone.dk eller ring på 31 32 64 56 og få en snak om stillingen.11Jobnetb7473b63100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-31T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3109805Cafe Livingstone11Sortedam Dossering 812100København ØDKDanmark0
info@cafelivingstone.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent524734JobNet47696031000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7473b63https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7473b63https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7473b63&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7473b63&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353001885Jalal Tayyebinfo@cafelivingstone.dkDKDanmarkDKDanmark329928563Kok til Sputnik VanløseBasic Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation. Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen. I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og eller psykisk sårbarhed. Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen. Om os Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk Din profil Vi forventer, at du er… Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer. Selvstændig jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset. Rummelig og pædagogisk i din tilgang både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet. Ordensmenneske køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at rydde op efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet. Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans. Søg jobbet Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12. Ansættelse pr. 1. april 2019. Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde. Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90. Se mere på vores ansøgersite: https: skolensputnik.brandero.com

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet
Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os
Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil
Vi forventer, at du er…

  • Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet
Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com

ORS/Small/b20a9c1c_logo.pngSkolen SputnikVanløse2018-12-17T11:00:31.2602019-02-14T00:00:00
329940195Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Vi forventer, at du har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er tempobevidst og har et godt overblik er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt . Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019 Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.  
 
Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.  
 
Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 % økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.  
 
Vi forventer, at du  
  • har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange  
  • har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken  
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret  
  • er tempobevidst og har et godt overblik  
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn  
Vi tilbyder   
  • en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø  
  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever  
  • rum til at dine ideer kan udfoldes  
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider  
Løn- og ansættelsesforhold   
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid.  
 
Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.  
 
Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. 
 
Tiltrædelse snarest muligt .  
 
Mere information 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. 
 
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.  
 
Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019  
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-01-10T16:00:43.0102019-01-30T00:00:00
329924444Kitchen worker with knowledge of Middle Eastern CuisineRobot Can you make middle eastern food and follow a concept? Are you careful whether it s catering or takeaway? Are you responsible and used to holding many balls in the air? then it s you we re missing! Beit Sitti is a new catering Takeway concept that makes quality big as small dishes, the food is homemade and we focus on scent, taste, colors, season and variety. We are looking for co-workers to our Middle East food production facility. which has a broad knowledge and experience for the Middle Eastern cuisine. The work is to prepare dishes from our catering room as well as our takeaway. Short and good about you and your new job You are skilled with some years of experience like from Middle Eastern cuisine.You have great experience in handling seasonal fresh produceYou are creative in terms of cooking and cookingYou are a good, service minded colleague who likes to work across the teamYou bring good mood, independence, and you dare take responsibilityYou are looking forward to listening to the wishes of the guests and appreciate their opinion Note that only applicants or persons who meet the requirements will be considered for the position.

Can you make middle eastern food and follow a concept? Are you careful whether it's catering or takeaway? Are you responsible and used to holding many balls in the air? then it's you we're missing!

Beit Sitti is a new catering / Takeway concept that makes quality big as small dishes, the food is homemade and we focus on scent, taste, colors, season and variety.

We are looking for co-workers to our Middle East food production facility. which has a broad knowledge and experience for the Middle Eastern cuisine. The work is to prepare dishes from our catering room as well as our takeaway.

Short and good about you and your new job

You are skilled with some years of experience like from Middle Eastern cuisine.You have great experience in handling seasonal fresh produceYou are creative in terms of cooking and cookingYou are a good, service minded colleague who likes to work across the teamYou bring good mood, independence, and you dare take responsibilityYou are looking forward to listening to the wishes of the guests and appreciate their opinion 

Note that only applicants or persons who meet the requirements will be considered for the position.

Beit Sitti IVSKøbenhavn Ø2018-12-07T00:00:002019-01-29T00:00:00
329921940Vegetarian cook is sought to cook 300 people each day. You are going to work with another vegetarian and you even get to make your own menu. Working hours are Monday - Friday 6-14 good wages are offered for the right one.Robot Vegetarian cook is sought to cook 300 people each day. You are going to work with another vegetarian and you even get to make your own menu. Working hours are Monday - Friday 6-14 good wages are offered for the right one.

Vegetarian cook is sought to cook 300 people each day. You are going to work with another vegetarian and you even get to make your own menu. Working hours are Monday - Friday 6-14 good wages are offered for the right one.

Massive Catering Company v/Bo Vad PetersenKøbenhavn S2018-12-03T00:00:002019-01-28T00:00:00
329920668Erfaren faglært kok eller caterRobot Du er uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra større kantine a la carte køkken. Du brænder for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og så sætter du samtidig pris på at have tid til familien. Er det lige dig? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse 2. januar 2019 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok eller cater, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du skal arbejde i dagtimerne fra kl.6.30 - 14.24 - fri hver weekend Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra a la carte Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 16 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver fx kokke, smørrebrødsjomfruer, tjenere, servicemedarbejdere - alle hjælper vi hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 750 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet samt møder og nogle selskaber receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 2. januar 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Du er uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra større kantine / a la carte køkken. Du brænder for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og så sætter du samtidig pris på at have tid til familien. Er det lige dig? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse 2. januar 2019

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok eller cater, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du skal arbejde i dagtimerne fra kl.6.30 - 14.24 - fri hver weekend
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok eller cater med nogle års erfaring indenfor faget - gerne fra a la carte
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 16 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver fx kokke, smørrebrødsjomfruer, tjenere, servicemedarbejdere - alle hjælper vi hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 750 spisende gæster til morgen- og frokostbuffet samt møder og nogle selskaber/receptioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 2. januar 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn V2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Sputnik Vanløse

Skolen Sputnik

Vanløse
Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb,...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperim...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:30. januar 2019

Kitchen worker with knowledge of Middle Eastern Cuisine

Beit Sitti IVS

København Ø
Can you make middle eastern food and follow a concept? Are you careful whether it s catering or takeaway? Are you responsible and used to holding many balls in the air? then it s you we re missing! Beit Sitti is a new catering Takeway concept that m...
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:29. januar 2019

Vegetarian cook is sought to cook 300 people each day. You are going to work with another vegetarian and you even get to make your own menu. Working hours are Monday - Friday 6-14 good wages are offered for the right one.

Massive Catering Company v/Bo Vad Petersen

København S
Vegetarian cook is sought to cook 300 people each day. You are going to work with another vegetarian and you even get to make your own menu. Working hours are Monday - Friday 6-14 good wages are offered for the right one.
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:28. januar 2019

Erfaren faglært kok eller cater

Fazer Food Services A/S

København V
Du er uddannet kok eller cater og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra større kantine a la carte køkken. Du brænder for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og så sætter du samtidig pris på at...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019