Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NEXT søger en ambitiøs underviser til vagtuddannelsen

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en faglærer til vagtuddannelsen, som kan hjælpe os videre med den ambition.

Vi tilbyder
Et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kollegaer. Der er gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.

Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, vi har fælles forberedelse i teamet og arbejder med implementering af et fælles pædagogisk grundlag.

Jobbet
Vi søger en kompetent og engageret underviser indenfor de vagtfaglige aktiviteter. Du vil komme til at undervise på vagtuddannelsens grundforløb, hovedforløb og AMU – herunder grundlæggende vagt - samt præsentere faget for folkeskoleelever. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningens form og indhold i samspil med branchen.

Din profil, du

 • har en faglig uddannelse som sikkerhedsvagt/sikringstekniker eller lignende og mindst fem års relevant erhvervserfaring
 • har en naturlig nysgerrighed, når det kommer til arbejdet med nye teknologier
 • har et højt fagligt engagement og en anerkendende tilgang til eleverne
 • har gennemslagskraft i mødet med eleverne
 • er god til at arbejde i teams, men du kan også arbejde selvstændigt
 • har gode kommunikationsevner
 • er stolt af dit fag og vil gerne være blandt de bedste

 • Har du erfaring med at undervise og en nuanceret forståelse af vagtbranchens mange facetter, er det en fordel.

  Gode udviklingsmuligheder
  Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

  Almene kvalifikationer
  Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørge selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

  Ansættelsesvilkår
  Stillingen er på fuld tid og placeret i Glostrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %. Vi ønsker du begynder den 1. december 2020 eller snarest muligt.

  Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

  NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.