Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ni kunderådgivere til Udbetaling Danmark i Haderslev

Ni kunderådgivere til Udbetaling Danmark i Haderslev Er du i stand til at levere enkel og effektiv kundeservice på et komplekst grundlag? Møder du kunden i øjenhøjde? Og trives du i en hverdag med mange opgaver? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger til fuldtidsstillinger med tiltrædelse - for de fleste - i starten af april.

Kan du rådgive og sagsbehandle?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. 

Til ydelsesområdet Pension – som består af førtids- og folkepension og en række tillægsydelser - er vi i øjeblikket på udkig efter kollegaer, der kan veksle mellem at rådgive vores kunder via telefon og sagsbehandle digitale henvendelser. 

Vi søger dig, der får energi af at hjælpe kunder og:

 • kan kommunikere klart og tydeligt og formidle komplekse regler på en kundevenlig måde
 • trives i en effektiv og struktureret hverdag med skiftende opgaver
 • er vant til at arbejde med administrative opgaver med en vis grad af kompleksitet
 • motiveres af at skabe gode kundeoplevelser.
 • Har du erfaring?
  Når du starter i ATP, sørger vi for en god og grundig oplæring, hvor du hurtigt selv får lov til at løse sager og tage telefoner med sparring fra en kollega.

  Som person er du nysgerrig, ansvarsfuld og imødekommende. Du har muligvis en professionsbachelor i offentlig administration. Du kan også være finansøkonom, kontoruddannet eller tilsvarende. Formentlig har du prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver et sted, hvor servicering af kunderne sker med en professionel tilgang, men det vigtigste er, at du brænder for opgaven.

  Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
  ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

  Du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

  Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

  =


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.