NMR ved NATO hovedkvarteret SHAPE i Mons søger en kontorassistent

Hvis du har en solid viden om Forsvarets administrative praksis og finder det attraktivt med en blanding af forskelligartede kontoropgaver og mere praktiske serviceopgaver, så er her det helt rigtige job.

Om os

Den Nationale Militære Repræsentant (NMR) er forsvarschefens repræsentant ved Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE), der ligger ved Mons i Belgien. SHAPE er et af NATO to store hovedkvarterer i Belgien. Det andet er NATO hovedkvarteret i Bruxelles.

Repræsentationen består ud over chefen, der er brigadegeneral, af yderligere seks medarbejdere – fordelt med to officerer i operationselementet og fire civile medarbejdere i administrationselementet.

Stillingen er civil (lokalt ansat) og placeret i NMR administrationselement. NMR’s opgave er at sikre koordinationen mellem Forsvarets myndigheder og SHAPE.

Administrationselementets opgave er at yde administrativ støtte til NMR og Operationselementet. Vi ”opererer” i et afslappet kontormiljø i moderne omgivelser, tonen er fri og uformel og vi lægger stor vægt på samarbejde, fleksibilitet, præcision og en høj faglighed.


Om stillingen

Der er tale om et all-round kontorjob på 37 timer, der blandt andet indbefatter:
- General administration
- Arbejdstidsstyring
- Personeladministration
- Dokument- og arkivstyring
- In-/outprocessing af dansk personel ved SHAPE
- Støtte til dansk personel og kontakt til lokale myndigheder.
- Administrativ koordination af besøgsvirksomhed.
- Praktisk støtte ved arrangementer.Om dig

Du har erfaring med kontorarbejde og kan arbejde selvstændigt med løbende prioritering af opgaverne. Du trives med en travl hverdag, og evner at balancere med flere forskelligartede opgaver på én gang.

Det falder dig naturligt at samarbejde med andre og danne relationer på tværs af niveauer og faglighed. Du er ansvarsbevidst, har en professionel tilgang til dit arbejde, er udadvendt og kommunikerer klart og tydeligt, såvel i skrift som i tale. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau (Engelsk SLP 3322, Lytte / Tale / Læse / Skrive).

Det er en fordel hvis du har kendskab til forsvarets organisation, administrative processer og systemer - du er måske nuværende eller tidligere ansat i Forsvaret du har brugererfaring med SAP og Captia, som er vores primære IT systemer. Du har kørekort til personbil.

Det er et krav for ansættelse i stillingen, at du kan sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt (HEM).Ansættelsesvilkår

Lønnen, som er en nettoløn, udgøres af en grundløn samt eventuelt funktions- og/eller kvalifikationstillæg. Der tilbydes tillige en pensionsordning.

Der er tale om en lokalansættelse i Belgien og det er hht. Belgisk overenskomst for kontorassistenter

Du registreres med Social Sikring i Belgien og indbetaler hermed bidrag i henhold til gældende belgiske regler på området.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte den nationale militære repræsentant ved SHAPE, brigadegeneral Morten Danielsson på tlf.: +32 6544 3900 eller Elementleder Jan Lund på tlf. +32 (0)6544 4387 eller +32 (0)498 17 27 75.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 25. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 11 eller 12. Ansættelsesdato pr. 25. juni 2018 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning bilagt CV og relevant dokumentation, samt eventuelt udtalelse fra tidligere jobs bedes fremsendt til NMR DNK, Rm D-102, 7010 SHAPE, Belgique eller via mail til paymasterdanmr@skynet.be

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studenter til FIRE - Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet

Det Juridiske Fakultet

Studenter til FIRE Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet FIRE Fiscal Relations Research Group søger 2 dygtige og engagerede studenter primært til at hjælpe med innovationsprojektet UCPH Fiscal Relations Law Journal (http: www.ju...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Erfaren profil søges til rekrutterings-/personaleadministration

Caresupport ApS

Analytisk og pligtopfyldende Rekrutteringsassistent søges til virksomhed i rivende udvikling. Vores kunder er handicappede der er tilkendt en BPA-ordning (borgerstyret personlig assistance) under Serviceloven, samt borgere med hjemmeplejeordning, de...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Kontorfunktionær til den centrale anklagemyndighed i København

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

København
Statsadvokaten søger en dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores journal. Stillingen er placeret hos Statsadvokaten i København beliggende Kampmannsgade 1 i København. Opgaven Du vil indgå i vores journal og være med til at understøtte vores k...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Klientsagmedarbejder

Kriminalforsorgen Hovedstaden

København
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en administrativ medarbejder til klientsagsbehandling. I Kriminalforsorgen Hovedstaden, Klientsagsbehandlingsenheden er der et vikariat til en admini-strativ medarbejder. Om jobbet Du skal foretage konkret sagsbeh...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Kontorfunktionær til EU-kontoret i Afdeling København

Statsforvaltningen

København
Kontorfunktionær til EU-kontoret i Statsforvaltningen, Afdeling København Brænder du for at gøre en positiv forskel og være Statsforvaltningens ansigt udadtil? Er du struktureret og dygtig, og er det vigtigt for dig, at dine sager løses kompetent? S...