Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
1 august

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330034444Phoenix-49d44f9112019-06-03T00:00:00Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
1 august

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

2019-07-25T00:56:00.437 Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:1 august Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet49d44f91100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-24T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhusEuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdder3537453Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind11Låsbyvej 1228660SkanderborgDKDanmark0mortenkokmygind@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent770235JobNet4997495499749510029-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=49d44f91https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=49d44f91https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=49d44f91&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=49d44f91&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361951132Morten Mygindmortenkokmygind@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330075710FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUSProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedaarhus.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedaarhus.brandero.com

ORS/Small/e836dab7_logo.pngKöD AarhusAarhus C2019-08-20T14:01:27.1002019-10-03T00:00:00
330061515KOK - Vi vil gerne have dig med på holdetRobot Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre. Vi er placeret i hjerte af Silkeborg, med Remstup Å lige ved hovedindgangen. Hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg holder vi mange bolde i luften. På hotellet har vi stor fokus på konference og vores a la carte restaurant Michael D. Vi afvikler også større arrangementer ude af huset i forskellige set up. Det er netop her vi mangler dig. Holdet er godt blandet og man skal være fleksibel og indstillet på at hjælpe til i de forskellige afdelinger alt efter behov. Vi søger dig, som gerne må have erfaring med selskaber ud af huset, både hvor vi pakker alt og kunden selv henter det ved os, eller at vi tager med maden ud og sørger for det hele. Hvad skal du så besidde, jo vi tænker: Kreativ med ideer, udvikling og følger dem til dørs Har stor fokus på egenkontrol og hygiejne Kan selvstændigt stå for varebestilling Kan sige fra og til i forhold til at arbejde selvstændigt Hvad kan vi ellers tilbyde dig. Gode kollegaer som sammen ønsker at udvikle sig selv og hinanden Gode arbejdsvilkår Mulighed for karriere og personlig udvikling Personalegoder via Radisson Hotel Group Stillingen ønskes besat gerne fra 1 oktober, men vi venter også gerne på den rette. Jeg ser frem til at modtage en ansøgning fra dig, grundet GDPR vil vi gerne den sendes elektronisk til os via mail på. morten.vindelbo@radissonblu.com Har du yderlig spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4126 2666 Med venlig hilsen Morten Vindelbo

Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre.

Vi er placeret i hjerte af Silkeborg, med Remstup Å lige ved hovedindgangen. Hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg holder vi mange bolde i luften. På hotellet har vi stor fokus på konference og vores a la carte restaurant Michael D. Vi afvikler også større arrangementer ude af huset i forskellige set up. Det er netop her vi mangler dig.

Holdet er godt blandet og man skal være fleksibel og indstillet på at hjælpe til i de forskellige afdelinger alt efter behov.

Vi søger dig, som gerne må have erfaring med selskaber ud af huset, både hvor vi pakker alt og kunden selv henter det ved os, eller at vi tager med maden ud og sørger for det hele.

Hvad skal du så besidde, jo vi tænker:

  • Kreativ med ideer, udvikling og følger dem til dørs
  • Har stor fokus på egenkontrol og hygiejne
  • Kan selvstændigt stå for varebestilling
  • Kan sige fra og til i forhold til at arbejde selvstændigt

Hvad kan vi ellers tilbyde dig.

  • Gode kollegaer som sammen ønsker at udvikle sig selv og hinanden
  • Gode arbejdsvilkår
  • Mulighed for karriere og personlig udvikling
  • Personalegoder via Radisson Hotel Group

Stillingen ønskes besat gerne fra 1 oktober, men vi venter også gerne på den rette.

Jeg ser frem til at modtage en ansøgning fra dig, grundet GDPR vil vi gerne den sendes elektronisk til os via mail på. morten.vindelbo@radissonblu.com

Har du yderlig spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4126 2666

 

Med venlig hilsen

Morten Vindelbo

Hotel Papirfabrikken A/SSilkeborg2019-08-08T00:00:002019-08-31T00:00:00
330061502Er du den nye køkkenleder vi søger?Robot Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden. Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig: Fortsat personlig udvikling God teamånd Vækstmuligheder Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet. Hvad vi søger fra dig: En stor passion for madlavning Leder erfaring Erfaring fra et professionelt køkken Ansvarsfølelse Initiativrig Teamwork Er du den nye køkkenleder vi søger? Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk Are you the new Kitchen Supervisor we are looking for? Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the Aarhus location. Who we are: Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn t have to be fancy to be damn good the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. You will join a professional experienced team which will offer you: Continuous development. Great Team Environment An insight in Southern BBQ and cuisine. Growth opportunities. A place where your ideas and creativity are listened to. What you need to bring to the table: A great passion for food Leadership experience Experience in a professional kitchen Responsibility Initiative Team work If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet.

 

Hvem er vi:

Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden.

 

Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig:

 

  • Fortsat personlig udvikling
  • God teamånd
  • Vækstmuligheder
  • Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken
  • Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet.

 

Hvad vi søger fra dig:

 

  • En stor passion for madlavning
  • Leder erfaring
  • Erfaring fra et professionelt køkken
  • Ansvarsfølelse
  • Initiativrig
  • Teamwork

 Er du den nye køkkenleder vi søger?

Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk

Are you the new Kitchen Supervisor we are looking for?

Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the Aarhus location.

 

Who we are:

Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn't have to be fancy to be damn good; the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. 

 

You will join a professional experienced team which will offer you:

  • Continuous development.
  • Great Team Environment
  • An insight in Southern BBQ and cuisine.
  • Growth opportunities.
  • A place where your ideas and creativity are listened to.

 

What you need to bring to the table:

  • A great passion for food
  • Leadership experience
  • Experience in a professional kitchen
  • Responsibility
  • Initiative
  • Team work

 

If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Memphis RoadhouseAarhus C2019-07-18T00:00:002019-09-10T00:00:00
330069179Kok med sans for kvalitet til nybygget domicil ved Stubbs Gastronomi i SabroRobot Til vores nybygget domicil i Sabro, Aarhus søger STUBBS GASTRONOMI en kok med ansættelse snarest muligt. STUBBS GASTRONOMI har siden 2005 leveret Gourmet Catering til private og erhvervskunder i hele Østjylland med fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologi. Maden er moderne og nordisk gastronomi med tilberedningsmetoder fra det franske, italienske og danske køkken. Du kan se frem til at arbejde i et topmoderne og stilrent køkken med lækre omgivelser, der sammen afspejler gastronomi og kvalitet. Udover catering, har vi lokaler med plads til godt 40 siddende gæster, hvor vi tilbyder private dining, teambuilding og konferencer. Herudover har vi også take away, hvor vi har fokus på lækre retter til frokost og aften. HVEM ER VI? Vi er et passioneret team. Vi er engagerede, kreative og holder af at forkæle gæster. HVAD KAN DU FORVENTE? En professionel arbejdsplads, hvor du som kok har frihed under ansvar. Et lækkert arbejdsmiljø, hvor vi altid har fokus på at hjælpe hinanden. Tid til at spise god mad, hver dag! Vi har gode personalefaciliteter. En god stilling i et spændende og innovativt gastronomisk køkken. At blive en del af et dynamisk team, hvor vi respekterer hinanden og taler med en god tone. At blive en del af en virksomhed med plads til udvikling. At få indblik og medansvar inden for nordisk gastronomi. Stærkt team af dygtige og faglærte kokke. HVAD FORVENTER VI AF DIG? Du er glad, ydmyg og kan lide at have travlt. Du er nysgerrig, kreativ og yder service internt såvel som eksternt. Du vil være en af de bedste kokke. Du er arbejdsom og har lyst at gøre en forskel. Du har kørekort. Stillingen som kok er fuldtid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde. Tænker du, at du er den helt rigtige til stillingen, så send en ansøgning samt et CV til: job@stubbs.dk Vi forventer at du kan starte nu eller efter aftale og vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, når vi finder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!

Til vores nybygget domicil i Sabro, Aarhus søger STUBBS GASTRONOMI en kok med ansættelse snarest muligt.

STUBBS GASTRONOMI har siden 2005 leveret Gourmet Catering til private og erhvervskunder i hele Østjylland med fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologi. Maden er moderne og nordisk gastronomi med tilberedningsmetoder fra det franske, italienske og danske køkken.

Du kan se frem til at arbejde i et topmoderne og stilrent køkken med lækre omgivelser, der sammen afspejler gastronomi og kvalitet. Udover catering, har vi lokaler med plads til godt 40 siddende gæster, hvor vi tilbyder private dining, teambuilding og konferencer. Herudover har vi også take away, hvor vi har fokus på lækre retter til frokost og aften.

HVEM ER VI?

  • Vi er et passioneret team.
  • Vi er engagerede, kreative og holder af at forkæle gæster.

HVAD KAN DU FORVENTE?

  • En professionel arbejdsplads, hvor du som kok har frihed under ansvar. 
  • Et lækkert arbejdsmiljø, hvor vi altid har fokus på at hjælpe hinanden.
  • Tid til at spise god mad, hver dag! Vi har gode personalefaciliteter.
  • En god stilling i et spændende og innovativt gastronomisk køkken.
  • At blive en del af et dynamisk team, hvor vi respekterer hinanden og taler med en god tone.
  • At blive en del af en virksomhed med plads til udvikling.
  • At få indblik og medansvar inden for nordisk gastronomi.
  • Stærkt team af dygtige og faglærte kokke.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

  • Du er glad, ydmyg og kan lide at have travlt.
  • Du er nysgerrig, kreativ og yder service internt såvel som eksternt.
  • Du vil være en af de bedste kokke.
  • Du er arbejdsom og har lyst at gøre en forskel.
  • Du har kørekort.

Stillingen som kok er fuldtid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde.

Tænker du, at du er den helt rigtige til stillingen, så send en ansøgning samt et CV til: job@stubbs.dk

Vi forventer at du kan starte nu – eller efter aftale – og vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, når vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

STUBBS GASTRONOMIRisskov2019-08-07T00:00:002019-09-29T00:00:00
330069729Faglært kokRobot Er du faglært kok? Og brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Hack Kampmanns Plads i Århus! Tiltrædelse 1. september. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra kl.7.00 - 15.00, fredag til kl. 14.30 - men vi aftaler dette helt præcist ved ansættelsen Du kommer til at indgå i en rotationsplan og vil derfor få masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Derudover skal der produceres til mødeforplejning og assisteres med produktioner til caf en i husets underetage Du får et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe gode oplevelser for gæsterne i huset, hvor der er masser af aktiviteter og udvikling - og så har vi fra køkkenet byens bedste udsigt over Århus Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok - om du er nyudlært eller du har været i faget i flere år, er ikke så vigtigt - vi forventer blot at du kan lave mad så fuglene synger . Har du erfaring med økologi, bæredygtighed samt fremstilling af vegetarretter, så er det et plus, idet vi fra 2020 skal have minimum 60 økologiske varer med i vores produktion Du har god erfaring med håndtering og udnyttelse af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Mødeservice, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m. Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 glade og motiverede kolleger. Vi servicerer dagligt 280 spisende gæster. Mødeforplejningen kan variere fra 1 selskab til 15 arrangementer på en dag og nogle af dem kan være på op til 800 kuverter. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver fx at køre afsted med en mødeservicevogn, tørre borde af eller give en hånd med i opvasken - alt sammen til gavn for vores kunde, gæsterne og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. september 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok? Og brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Hack Kampmanns Plads i Århus!

Tiltrædelse 1. september.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra kl.7.00 - 15.00, fredag til kl. 14.30 - men vi aftaler dette helt præcist ved ansættelsen
  • Du kommer til at indgå i en rotationsplan og vil derfor få masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Derudover skal der produceres til mødeforplejning og assisteres med produktioner til caféen i husets underetage
  • Du får et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe gode oplevelser for gæsterne i huset, hvor der er masser af aktiviteter og udvikling - og så har vi fra køkkenet byens bedste udsigt over Århus

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok - om du er nyudlært eller du har været i faget i flere år, er ikke så vigtigt - vi forventer blot at du kan lave mad "så fuglene synger".
  • Har du erfaring med økologi, bæredygtighed samt fremstilling af vegetarretter, så er det et plus, idet vi fra 2020 skal have minimum 60% økologiske varer med i vores produktion
  • Du har god erfaring med håndtering og udnyttelse af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Mødeservice, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 glade og motiverede kolleger. Vi servicerer dagligt 280 spisende gæster. Mødeforplejningen kan variere fra 1 selskab til 15 arrangementer på en dag og nogle af dem kan være på op til 800 kuverter. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver fx at køre afsted med en mødeservicevogn, tørre borde af eller give en hånd med i opvasken - alt sammen til gavn for vores kunde, gæsterne og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. september 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SAarhus C2019-08-07T00:00:002019-10-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUS

KöD Aarhus

Aarhus C
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligne...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

KOK - Vi vil gerne have dig med på holdet

Hotel Papirfabrikken A/S

Silkeborg
Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre. Vi er placeret i hjerte af Silkeb...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019

Er du den nye køkkenleder vi søger?

Memphis Roadhouse

Aarhus C
Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste...
Indrykket:18. juli 2019
Udløbsdato:10. september 2019

Kok med sans for kvalitet til nybygget domicil ved Stubbs Gastronomi i Sabro

STUBBS GASTRONOMI

Risskov
Til vores nybygget domicil i Sabro, Aarhus søger STUBBS GASTRONOMI en kok med ansættelse snarest muligt. STUBBS GASTRONOMI har siden 2005 leveret Gourmet Catering til private og erhvervskunder i hele Østjylland med fokus på kvalitet, bæredygtighed o...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:29. september 2019

Faglært kok

Fazer Food Services A/S

Aarhus C
Er du faglært kok? Og brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Hack Kampmanns Plads i Århus! Tiltrædelse 1. september. Så...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:2. oktober 2019