Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nomeco HealthCare Logistics, Køge, søger Logistikkonsulent

Nomeco HealthCare Logistics er lægemiddelindustriens outsourcing-partner inden for sundhedslogistik i Danmark og Norden. Vores kerneydelse er pre-wholesale (centrallager og tilhørende administration), lige som vi er specialiseret i services, der kræver stor logistisk og farmaceutisk ekspertise. Koncepterne er udviklet specifikt til lægemiddelindustrien og kan individuelt tilpasses den enkelte kundes behov.

Vi vokser og derfor søger vi nu yderligere en logistikkonsulent til vores Customer Service.

Som logistikkonsulent bliver du en integreret del af et kundeserviceteam på 8-9 medarbejdere. Du kan forvente daglige kundeserviceopgaver og et selvstændigt ansvar for diverse logistikopgaver, der løses i hyppig og tæt kontakt med såvel dine kolleger i Nomeco som vores eksterne kunder. De sidste kommer du meget tæt på. Gennem daglig kontakt vil du få et indgående kendskab til vores kunders virksomhed – og på den måde få det bedste grundlag for at løse vores vigtigste opgave: at optimere vores kunders supply chain.

Vores nye logistikkonsulent vil få følgende arbejdsopgaver:

 • Varetage den administrative del af kundernes logistikfunktion - herunder koordinering af indgående og udgående leverancer, håndtering af bl.a. kundeforespørgsler, ordrer, varemodtagelser, reklamationer, priser mv.

 • Supportere kunderne på de tilbudte logistikløsninger via mail, telefon og online serviceløsninger.

 • Medvirke til løbende forbedringer/optimering af arbejdsgange og processer

 • Være superbruger på udvalgte systemer

 • Drive mindre administrative såvel som IT-relaterede opgaver

 • Deltage i daglige tavlemøder med teamet og være tavleleder på skift

 • Div. ad hoc

 • Kvalifikationer:
  Du har erfaring fra en logistikfunktion eller en kundeservicefunktion – gerne fra medicinal-, logistik- eller transportbranchen. Du er vant til, og sætter pris på, at arbejde i en teamstruktur – samt taler og skriver engelsk på forretningsniveau. Jobbet forudsætter stærke IT kompetencer og erfaring med ERP-systemer og Office-pakken. Sidst, men ikke mindst, ser du det som din fornemste opgave at yde en kundeservice i særklasse med smil i stemmen.


  Som person er du en åben og positiv holdspiller. Du har gennemslagskraft og et stort drive og dit engagement smitter af på dine omgivelser. Du motiveres af udfordringer, har et udpræget servicegen og følger tingene helt til dørs. Din arbejdsstil er struktureret og metodisk og sikrer dig et godt overblik. Du er ansvarsbevidst på egne og teamets vegne, og din skarphed, dit udadvendte væsen og din store imødekommenhed skaber både gode relationer og gode resultater både for vores kunder og for vores nære kolleger.

  Vi tilbyder:
  Et job i en spændende virksomhed, hvor udvikling, kvalitet og ikke mindst vækst er nøgleord. Du bliver en del af et kompetent og professionelt miljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår. Nomeco HealthCare Logistics er flyttet til Køge, hvor vi har taget vores nye store distributionscenter i brug. Arbejdsadressen vil være Idunsvej 3, 4600 Køge.

  Hvis du vil vide mere om jobindhold, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Bettina Vincens Andersen på tlf.: 29680263

  Tiltrædelse: Hurtigst muligt – og senest 1. april 2021.

  Ansøgningsfrist: 1. marts 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

  Ansøgningsfrist:
  1. marts 2021 Søg stillingen
  + Vis stillingsopslaget


  Basisoplysninger

  Ansøgning og CV

  Grundoplysninger *Navn Fire cifre - eksempelvis 1977*FødselsårFire cifre - eksempelvis 1977 Billede Din adresse *Adresse *Postnummer *By *E-mail *Bekræft e-mail Telefon *Mobil Profiloversigt Evt. seneste jobtitel*Titel på CVEvt. seneste jobtitel Erfaring Uddannelse Uddannelsessted/erStedUddannelsessted/er UddannelsesårÅrUddannelsesår Niveau


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.