Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordbakkeskolen søger en dygtig og erfaren dansklærer til vores 1. klasse

Da vores dejlige 1. klasse mangler en dansklærer fra januar, søger vi dig, der brænder for at arbejde med skolens mindste elever og give dem al den nærhed og stabilitet, de fortjener.
Stillingen er på fuld tid og består af undervisning i dansk, musik, engelsk og kristendom i vores 1. klasse samt enkelte lektioner i 2. klasse. Du vil blive en del af en meget velfungerende medarbejdergruppe, der har gode rammer for et tæt samarbejde omkring de mindste klasser.

Hvem er vi?
Nordbakkeskolen er en mindre folkeskole med 170 børn fra 0. – 6. klasse beliggende i en landsby lidt uden for Ringsted i helt fantastiske omgivelser. Vi har masser af plads både ude og inde, og det giver nogle suveræne rammer for børnenes skoledag og SFO-tid.
Vi sætter en ære i at være nærværende og omsorgsfulde i vores kontakt til børn og forældre, og vi er en skole, hvor alle kender hinanden, og hvor børn og voksne er gode til at samarbejde på tværs af klasser.
Personalegruppen består af 30 engagerede medarbejdere, og hvis du bliver vores nye kollega, vil du opleve, at vi sætter de voksnes trivsel og udvikling næsten lige så højt som børnenes. Vi hjælper hinanden og tager et fælles ansvar for, at Nordbakkeskolen er et fantastisk sted at gå i skole og arbejde.

Hvem er du?
Du er uddannet lærer med linjefag i dansk og musik samt gerne engelsk og kristendom.
Du har erfaring med at starte 1. klasse op og er en tydelig klasserumsleder, der hurtigt skaber en positiv relation til dine elever.
Du er god til at tage initiativ og ansvar i hverdagen, når du får øje på muligheder, der kan gavne børnene og dine kolleger, og du er i stand til at forholde dig reflekterende til din og kollegernes praksis.

Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingen eller se vores smukke skole, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Martin Fogh på 21 43 80 08.

Ansættelsessamtaler vil ligge fredag den 22. januar 2021.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.