Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordens førende gaming forhandler søger RMA teknikker

Brænder du for at yde dit bedste over for kunderne? Er du serviceminded og ikke mindst kan du dit kram indenfor hardware og gaming?

 

Så er DU den person, vi søger til vores reklamationsafdeling også kaldet 'RMA'.

Shark Gaming søger en ny teknikker stilling til vores reklamationsafdeling, hvor du bliver en del af et team på 3 personer som dagligt sidder med håndtering af kunde reklamationssager. Som RMA teknikker er det vigtigt, at du har indgående kendskab til computere og gaming udstyr, samt kan lide at arbejde med at løse problemer og rådgive. Vi lægger vægt på, at du kan følge et problem til dørs og sikre dig at løse ender samles op. På den måde får vores kunder den bedst mulige service.

Ansvarsområde:
Din primære arbejdsopgave vil bestå af at løse kundernes reklamationssager, følge kunderne og den defekte hardware til dørs.

Der vil være kundekontakt som vil ske via vores butik, e-mail eller telefon.

Der vil være et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger, som f.eks. kundesupporten og produktionsafdelingen.

Du er den, vi søger fordi du har erfaring inden for kundeservice og computer hardware, hvor du sætter en ære i at hjælpe og rådgive kunderne og elsker at vende en dårlig oplevelse til en god. Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Sprogligt taler og skriver du dansk og engelsk. Det er en fordel at du kan svensk og norsk, da vi har kunder i disse lande.

Som person er du høflig, hjælpsom og ikke mindst ærlig. Du er udadvendt og kan lide at arbejde med kunder og yder altid det bedste du kan. Du er hårdtarbejdende, effektiv og punktlig. At arbejde i Shark Gaming er en passion, hvorfor det er vigtigt, at du er 100% engageret.

Shark Gaming vil kunne tilbyde dig en arbejdsplads hvor vi tør at investere i den enkelte medarbejder, da det nemlig er vores vigtigste ressource. Et sted hvor du har mulighed for at blive hørt, hvilket også betyder at alle medarbejder skal tage ansvar for store som små opgaver.  

Hvis du vil være i en virksomhed der er drevet af et ungt, innovativt og entusiastisk team som elsker det de laver, så er vi det rette sted for DIG. 

Praktisk information:

Din arbejdstid vil være fra 9-17 mandag til torsdag, fredag 9-16:30, på Naverland 6, 2600 Glostrup, Danmark. Lønnen vil blive aftalt efter dine kvalifikationer. Din tiltrædelse sker hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. 

Din ansøgning skal senest til job@sharkgaming.dk hvorefter du indenfor få hverdage modtager en bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning. Vi screener alle ansøgninger og er du bedst egnet til stillingen, vil du blive kaldt til en personlig samtale. Vi forbeholder os retten til at lukke jobopslaget inden ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden.

Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores RMA chef Eduardo Luna  på job@sharkgaming.dk.

 

Vi håber at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.