Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NORDIC OPERATIONS MANAGER til international stilling hvor du kommer til at arbejde meget tværfagligt

Stillingsbeskrivelse:
Du refererer i det daglige til Head of Operations EMEA & Latin America, som også har ansvaret for de nordiske lande. Du kommer til at fungere som dennes forlængede arm på kontoret i Danmark, hvor du vil få en afgørende rolle i forbindelse med den spændende ledelsesmæssige og organisatoriske transformation, som bibliotheca har igangsat internationalt.

Du får rollen som tovholder på implementering af de procedurer og nye tiltag, som er blevet besluttet på globalt plan i forbindelse med at ledelsesfunktionen i de forskellige afdelinger er blevet globaliseret.

Du bliver ansvarlig for en kontinuerlig høj kundetilfredshed og sunde økonomiske resultater på driftssiden af virksomheden, tæt understøttet af dine kollegaer.

Da stillingen er nyoprettet, vil du have god mulighed for at være med til at sætte dit præg på stillingens indhold.

Du arbejder tæt sammen med den salgsansvarlige omkring kunderne, da det vil være dig, som "overtager" kunden og står som garant for, at de forskellige aktører i organisationen arbejder sammen om at levere en god løsning og fortsat god service.

Som Operations Manager har du det uformelle ansvar for kundeservice, projektledelse, Field service og Support Desk Teams i Danmark, Sverige, Norge og Finland, og her kommer du til at arbejde tæt sammen med Supply Chain og Research & Development i forbindelse med procesoptimering og problemløsning.

En løsning, hvor der både er taget hensyn til lønsomheden, det realistiske realiserbare, og hvor kunden oplever et godt samarbejde med alle implicerede parter.

Din rolle bliver at have styr på alle processer, og ideelt set har du en it- eller et teknisk mindset, der hjælper dig med at forstå de daglige operationelle udfordringer.

Du har en vigtig funktion i relation til at facilitere det gode samarbejde både afdelingerne imellem og i relation til kunden. Du er medvirkende til at få organisationen til at fungerer både i overleveringsfasen fra salgsafdelingen til projektafdelingen, i selve leveringsfasen ude hos kunden, hvor løsningen skal installeres, og personalet skal trænes, og i den efterfølgende support, hvor fokus også vil være på bibeholdelse af en vedvarende høj kundetilfredshed.


Da de forskellige funktioner i organisationen refererer til funktionsdirektører, som sidder internationalt, står du for diverse rapportering vedrørende det operationelle personale i organisationen.

Da din funktion er tværorganisatorisk, skal du være handlekraftig og søge indflydelse, i det du vil agere som en slags uformel leder, som medarbejdere fra forskellige afdelinger sparer med i forhold til de daglige operationelle udfordringer, der løbende vises.

Med udgangspunkt i det daglige arbejde sikrer du, at virksomhedens kvalitets- og ledelsessystem bliver efterlevet, ligesom du løbende søger for, at der er fokus på at optimere på processer og arbejdsrutiner i de forskellige afdelinger.

Som Operations Manager er det også dig, der skaber og sikrer det gode arbejdsmiljø, hvor alle trives og ser frem til at komme på arbejde hver dag.

Samtidigt sikrer du at der er kundefokus, at man hat indsigt og forstår kunderne herunder forretningsprioriteterne og principper.

Virksomhedsbeskrivelse:
Den nordiske afdeling af bibliotheca a/s blev startet for 15 år siden, og har i dag knap 60 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og Brøndby. Hos bibliotheca udvikles blandt andet interaktive selvbetjenings- og logistikløsninger til biblioteker.

Med konceptet for ”åbent bibliotek” gøres det muligt at besøge biblioteket udenfor normale åbningstider med brug af sit lånerkort. Visse biblioteker har endda åbent 24 timer i døgnet.

bibliotheca a/s er en del af en international virksomhed, og på verdensplan er der ca. 400 ansatte.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060

Egenskaber:
Du er en positiv, proaktiv og handlekraftig person med gennemslagskraft og gode samarbejdsevner. Du er på samme tid kundefokuseret og har god forretningsmæssig forståelse, og du er dygtig til at prioriterer og uddelegerer effektivt.

Med dit gode drive formår du at holde mange bolde i luften på én gang, ligesom du løbende formår at motivere dine kolleger til at yde god service både internt og eksternt.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for at drive mange projekter på en gang og, hvor du også har været ansvarlig for proces- og budgetoverholdelse.

Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring fra en virksomhed, som har udviklet og solgt lignende eller beslægtede løsninger – herunder hardware og/eller software.

Uddannelser:
Virksomheden er åben for uddannelsesmæssig baggrund, men vi forventer du har en IT eller IT-teknisk baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale og er en habil bruger af IT og specielt Excel.

Stillingen er international stilling, derfor vil det være en stor fordel, hvis du er god til at formulere dig på svensk og evt. har kendskab til norsk og finsk er det en fordel.

Du tilbydes:
At komme med på en spændende rejse i en international virksomhed, hvor du kommer til at arbejde i øjenhøjde med Salgsdirektør Nordics om at vækste den nordiske forretning.

Du vil få god mulighed for at være med til at sætte dit spor på udviklingen af selskabet i Skandinavien.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

Arbejdssted:
Brøndby

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

NORDIC OPERATIONS MANAGER/27720


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.