Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordisk Marketing Koordinator

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. De ca. 115.000 ansatte i BASF-koncernen arbejder for at bidrage til succes for vore kunder, som man finder i næsten alle brancher og i næsten ethvert land over hele verden. Vores produkter er opdelt i fem segmenter: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions og Oil & Gas.
 
BASF Coatings Services er en salgsvirksomhed med 130 engagerede medarbejdere med hovedkontor i København. Vi opererer på B2B markedet for billakering (fabrikatet er Glasurit) og tilbehør til billakeringsværksteder i de nordiske lande, England, Irland, Polen og de baltiske lande. Vi er en af de største aktører på markedet.
 
Hvad du kan forvente:
Vi søger en dedikeret medarbejder, som ønsker at arbejde i et lille team med højt tempo. Som ny marketing koordinator bliver du bindeled mellem vores nordiske hovedkontor i København og vores tyske hovedkontor. Samtidig vil du være kontaktpersonen for alle vore sælgere i Norden ift. marketing. Du skal sikre eksekvering af den eksisterende marketingplan, men i høj grad også igangsætte og planlægge nye initiativer.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægge og eksekvere den nordiske kommunikationsplan via forskellige platforme såsom hjemmeside, E-NEWS og sociale medier.
 • Fastlægge medieplan og varetage relationen til fagpressen.
 • Marketingsupport til de lokale salgsorganisationer (f.eks. organisering af lokale events).
 • Styring af egne marketingprojekter.
 • Varetage rollen som den nordiske repræsentant i BASF Coatings Europæiske Communication Forum.
Hvad vi forventer:
 • Du har en relevant uddannelse samt erfaring fra en lignende stilling.
 • Erfaring med brugen af forskellige sociale medier på B2B markedet er en klar fordel.
 • Du har et godt overblik, bevarer roen og trives med et til tider hektisk arbejdstempo med korte deadlines.
 • Du har stærke kommunikative kompetencer i skrift og tale på både dansk og engelsk. Et godt kendskab til de nordiske sprog er en fordel, men ikke et krav.
 • Du agerer proaktivt, tager egne initiativer og fremfor alt tager du 100% ejerskab over dine opgaver.
 • Du er fortrolig med MS Office, og vi ser gerne, at du har erfaring med et CRM system. Kendskab til SAP er en fordel, men ikke et krav.
Hvad vi tilbyder:
Ansvar fra første dag i et udfordrende arbejdsmiljø og med læring i jobbet som del af et engageret team.
En konkurrencedygtig lønpakke, der inkluderer attraktive goder og fremragende karrieremuligheder i en international virksomhed.
 
Vi afholder samtaler løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her