Nordisk Trade Marketing Specialist - København

Er du personen, der vil være med til at udbygge vores position i Nordisk detailhandel?

PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A/S, en Trade Marketing Specialist, der via kreativitet, idéer og erfaring evner at skabe unikke oplevelser for forbrugere i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Har du passionen, evnerne og lysten til et selvstændigt job, hvor du kommer til at være ansvarlig for at udvikle og eksekvere In-Store løsninger til den Nordiske detailhandel - så har du her muligheden.

Du vil sammen med et mindre team få ansvaret for at sikre synlighed på en lang række varemærker indenfor Electronic Consumer Goods. Produktporteføljen strækker sig fra egne varemærker til nogle af verdens stærkeste varemærker.

Kandidaten

Du har minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling med udvikling af POS - og In-store løsninger til detailhandlen. I tæt samarbejde med dine kolleger, arbejder du proaktivt med at skabe in-store løsninger til detailhandlen og salgsorganisationen.

Som Trade Marketing Specialist skal du:

  • Være kreativ og nytænkende

  • Evne at skabe og drive egne projekter fra A-Z

  • Tage ansvar for virksomhedens ”brands” og skabe positiv opmærksomhed omkring disse i detailhandlen

  • Være struktureret og opfølgende

  • Være teamorienteret med en klar indstilling til at hjælpe dine kollegaer.

Du besidder en naturlig evne til at begejstre dine nordiske kollegaer i salg med dit engagement og viden indenfor in-store eksekvering, og du forstår essensen af god kommunikation. Du er udadvendt, tillidsfuld og i stand til at skabe kreative løsninger og opbygge vedvarende relationer. Du ved hvad der skal til for skille sig ud i butikkerne og øge salget.

Jobbet

Der er tale om et udfordrende job i en dynamisk og vækstende nordisk virksomhed med forbrugeren i centrum. Der fokuseres på at levere gennemtænkte koncepter og eksekvering i butik.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

  • Understøtte kategoricheferne i eksekverende løsninger på produkt-introduktioner og kampagner

  • Designe og udvikle markedets bedste displays / POS-løsninger til vores kunder for at sikre et optimalt salg

  • Guide sælgere på In-Store Category Management

  • Udvikling af kontrol- og opfølgningssystem, der sikrer korrekt brug af logoer og pos-materialer

  • Performance-tracking på implementerede trade marketing løsninger.

Du vil få engagerede kollegaer med en uformel omgangstone. I Aurora Group arbejdes der i en kultur, hvor der tages ansvar for egen funktion og gives frihed til at tage beslutninger. Opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med kollegaer fra øvrige afdelinger.

Det er tale om et fuldtids job, som indeholder ca. 30 rejsedage om året med overnatning. I jobbet vil du komme til at referere til den nordiske Marketing Manager.

Du vil starte ud med en grundig oplæring i produkter og salg, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes i jobbet, og sammen med din leder arbejde løbende med din udvikling og succes.

Løn

Løn efter forhandling, inkl. pension og sundhedsforsikring.

Du ansættes på funktionær vilkår.

Tiltrædelse

Snarest, men afventer den rigtige kandidat.

Sprog

Flydende på enten dansk eller svensk samt engelsk i skrift og tale.

Virksomheden

Aurora Group er Nordens førende distributør af tilbehør til ”Consumer Electronics” og er bygget på over 100 års erfaring i salg af produkter til detailhandelen. Produktporteføljen består af nogle af markedets stærkeste brands samt egne brands. Forretningsmodellen er bygget på Brand Management, Logistik og In-store Execution, hvor medarbejderne er det stærke bindeled mellem kunder og leverandører, Aurora Group er anerkendt i branchen for sine komplette koncepter. Aurora Group arbejder målrettet på at være en social bevidst arbejdsplads, der sætter pris på forskellighed, og hvor der er højt til loftet. Aurora Group arbejder ud fra 3 kerneværdier: “Customer Orientation – Responsibility – Leadership is everyone’s Business


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kursusfabrikken søger underviser til online markedsføring i Aarhus -Fuldtid, deltid eller freelance

Kursusfabrikken ApS

Aarhus
Brænder du for online markedsføring? Er du en dygtig formidler? Så er du måske vores nye kollega og underviser. Hos Kursusfabrikken søger vi i øjeblikket undervisere til vores uddannelsesforløb og kurser indenfor online markedsføring, herunder Googl...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Vi skal bruge marketingmedarbejderer til elektronisk fremsendelse af informationsmateriale om vores produkter

TEX OIL COMPANY S.M.B.A.

Aarhus
Vi søger eksterne marketingmedarbejde til fremsendelse af informationsmateriale via email til danske erhvervsvirksomheder. Hvis du har lyst til at prøve noget helt andet og udfordre dig selv, og har du de rigtige kompetencer, så er det dig, vi har b...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

AdWords konsulent søges til Digitalt Bureau

KOMPETENCEKANALEN A/S

Aarhus
Ønsker du at blive udfordret med projektstyring og have ansvaret for din egen kundeportefølge og prioriterer du en langsigtet ansættelse i en virksomhed, som belønner dine evner? KompetenceKanalen søger erfaren og ambitiøs Google AdWords specialist,...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Vi søger en marketingassistent til kvalitetssikring af vores svenske kommunikation

MCZ Norden A/S

Aarhus
Er du skarp til det svenske sprog samt strømlining af kommunikation, og trives du også med administrative opgaver? Så læs med her! Vi søger en ny og dygtig kollega til vores kontor i Galten. Vi forventer, at du er stærk i svenske oversættelser samt ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

MARKETINGMEDARBEJDER MED FLAIR FOR TEKST OG KUNDER

PEOPLETOOLS ApS

Odder
Brænder du for skarp kommunikation og har grafisk flair? Er du skarp på det digitale? Vil du bidrage til at skabe personlig og organisatorisk udvikling sammen med vores konsulenter - og evner du at gøre det på en struktureret måde, så der er styr på...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018