Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Norlis søger salgspraktikant med fokus på salg og markedsføring

Er du i gang med en uddannelse inden for salg eller markedsføring, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs virksomhed, der arbejder med wipes? Så tilbyder vi et praktikforløb i vores virksomhed!

Vil du lære at sælge og nå både økonomiske og personlige mål? Og går du med en drøm om at besidde en stilling som Salgschef eller Key Account Manager en dag? Så tag tyren ved hornene og bliv salgs- og markedsføringspraktikant hos Norlis. Vi arbejder med at lave og sælge vores spændende produkter.

Du bliver oplært i salgsteknikker hvor du opnår en erfaring og viden omkring salg og markedsføring som du vil kunne benytte igennem hele livet. Du vil blive oplært fra bunden, så du ved præcist hvordan du skal håndtere nye kunder samt hvordan du kan hjælpe kunden til den endelige beslutning.

Start din karriere i Norlis
Et praktikforløb hos Norlis styrker dine kompetencer og kickstarter din professionelle karriere. Som salgspraktikant i Norlis får du erfaring med strategisk salg, markedsføring og forretningsudvikling i en virksomhed med en stærk entreprenørånd. Du bliver fra starten en del af dagligdagen, hvor du får indblik i arbejdet i en salgsafdeling, og i høj grad får selvstændigt ansvar for dine egne opgaver. Hverdagen er alsidig og afvekslende, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Kundekontakt via telefon og/eller fysiske møder
  • Opsøgende salg på alle tænkelige måder
  • Markedsføring via de sociale medier m.m.
  • Oplæring i Norlis produkter
  • Deltagelse i produktdesign process

Om dig
Du er i gang med et relevant studie inden for salg, markedsføring eller international business. Du er initiativrig og kontaktskabende, og du synes en afvekslende hverdag, der både byder på daglige driftsopgaver og ad hoc opgaver, er spændende og udfordrende. Jobbet er for dig der:

  • Er skarp til at identificere Norlis’ salgsmuligheder
  • Er udadvendt og har et højt drive
  • Tager ansvar og arbejder effektivt og selvstændigt
  • Er kreativ og tænker ud af boksen og udfordrer med nye trends, idéer og metoder
  • Taler og forstår dansk og er rutineret i engelsk tale og på skrift

Du er fagligt stærk og arbejdsom, og du arbejder vedholdende med dine opgaver. Den rette indstilling og motivation er dog det vigtigste for at opnå succes hos os.

Vi tilbyder
Et spændende praktikforløb, der styrker dine kompetencer til din fortsatte karriere. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Virum Teknikerbyen. Vi sørger selvfølgelig også for forplejning med en lækker frokostordning. Du vil blive provisionslønnet med en procentdel af det salg du laver. Mulighed for at afprøve dine evner som sælger hos en startup virksomhed hvor du i høj grad vil have medbestemmelse i jobbet. En mulighed for at vokse sammen med os. Som en af de første på holdet vil du blive en del af virksomhedens kerne med alt hvad det indebærer af indflydelse, ansvar og holdånd. Et deltidsjob med fleksible arbejdstider efter aftale.

Interesseret?
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på +45 50589856 eller email aw@norlis.dk Vi ønsker desuden, at rette vedkommende kan starte i stillingen snarest muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.